reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

dziewczynki ! chyba się udało poziom beta hcg wskazuje na ciążę ! dzwoniłam do mojej Pani doktor G. i kazała mi się pojawić za 2 tygodnie bo to bardzo wczesna ciąża! Także na razie należy cieszyć się z umiarem, bo jeszcze wszystko może się zdarzyć ! ale niespodzianka! bomba! Buziaki dziewczynki ! Trzymam za Was kciuki i coś czuję, że już teraz będę tu stałym bywalcem !

reklama
motylek0810 to super:-),mam nadzieję,że wszystko będzie ok:tak::-)
chicca natura bywa przewrotna,rób test-trzymam kciuki:tak::-).poza tym możesz zrobić hcg,to zawsze wykryje nawet b.wczesną ciążę:tak:

dziewczynki ! chyba się udało poziom beta hcg wskazuje na ciążę ! dzwoniłam do mojej Pani doktor G. i kazała mi się pojawić za 2 tygodnie bo to bardzo wczesna ciąża! Także na razie należy cieszyć się z umiarem, bo jeszcze wszystko może się zdarzyć ! ale niespodzianka! bomba! Buziaki dziewczynki ! Trzymam za Was kciuki i coś czuję, że już teraz będę tu stałym bywalcem !
GRATULACJE
I JESZCZE RAZ gratulacje A ILE CZASU SIE STARALAS?

Zrobie jutro chociaz z moim szczesciem...ok, myslmy pozytywnie, choc juz mnie boli ten brzuch i plecy plamienie tez troszke jakby bardziej widoczne, ale to mnie zastanawia, ze dzis rano mi sie podniosla temp i myslalam, ze pewnie sie skonczylo a tu masz dalej jest i ciekawe ze jest gorzej, gdy musze chodzic, gdy leze to ustaje. Pewnie gdybym mogla lezec do gory brzuchem caly czas to by nie plamilo.

Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!

Gratuluje!!!!;-):-) Cieszę się razem z Tobą, może i ja kiedyś to napiszę!!! Mam nadzieje, że wszystko będzie ok. Pozdrawiam serdecznie!!!;)

GRATULACJE
I JESZCZE RAZ gratulacje A ILE CZASU SIE STARALAS?

dziękuję bardzo Palissa i Chicca za gratulacje, cieszę się bardzo i modlę żeby wszystko było w porządku. Więc teraz wyjaśnie wszystkim jak to wszystko było....jestem z moim mężczyzną 9 lat w sumie to od szkoły podstawowej :) pobraliśmy się z miłości w październiku 2007 i w sumie od ślubu staraliśmy się o dzidziusia! Miałam po drodze te problemy zdrowotne o których pisałam w pierwszym poście, czyli cysty na jajniku (wchłonęły się)i guzy w piersi (usunięte podczas zabiegów).I powiem Wam, że już naprawdę traciłam nadzieję ! Tyle co ja już testów ciążowych zrobiłam to szok!! i zawsze było wielkie rozczarowanie ! i szczerze mówiąc i tym razem podeszłam już do tego bardziej w taki sposób, że zrobie żeby sobie tylko potwierdzić, że to nie prawda , a tu niespodzianka :) jeden test, drugi test....i trzeci :) ale przy moim pechu stwierdziłam, że z tych trzech możliwych wersji akurat ciąża jest najmniej prawdopodobna ! a tu BUM! Wielkanocne jajeczko! Mój mąż to się popłakał jak małe dziecko jak mu dzisiaj po pracy powiedziałam ! Ale powiem Wam teź , że bardzo pragnęłam i pragnę tego dzidziusia, ale jestem w taki szoku ...na razie jeszcze to do mnie nie dociera , że aż jestem przerażona! buziaki dziewczynki, za wszystkie trzymam kciuki, bo jednak zawsze trzeba mieć nadzieję !
Chicca !! trzyam kciuki ja nie mam do tej pory żadnych objawów co prawda nie miałam plamień ale brzuch pobolewał mnie zupełnie tak jak na miesiączke i do tej pory coś czuję, a le podobno wszystko się tam szykuje na przyjście bobaska i delikatne jest niegroźne ! temperature mam już od dwóch-trzech tygodni 37,5 a uwierz mi lepiej jest wiedzieć ! zrób sobie rano teścik trzymam kciuki !

motylek0810 gratuluje!! dobrze wiem co czujesz bo tez jestem w ciąży w 8 tygodniu. trzymam kciuki zeby wszystko było dobrze. teraz musisz o siebie dbac i nie przemeczac sie. jeszcze raz gratuluje:):)

reklama
cześć, mam pewien problem, współżyłam z chłopakiem bez zabezpieczenia, ale nie skończył we mnie, wyszedł dosłownie sekundę przed. Jednak był we mnie dość długo, bardzo silnie podniecony. Okres mam co 17-18 dni, ostatni był 8 marca.Mija 13 dzień po stosunku, ale on miał miejsce chyba w dni niepłodne. Dziś już 8 dzień spóźnia mi się okres. A cykle mam regularne. Boli mnie brzuch, mam uczucie wzdęcia, jest mi niedobrze. Czy prawdopodobieństwo zajścia w ciąże było bardzo duże?
Dodam jeszcze, że od 1,5 miesiąca odchudzam się, dość rygorystycznie.może to ma wpływ na spóźnienie? Wydaje mi się, że na test jeszcze za wcześnie.

Do góry