reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

dzien dobry,ja mam chyba podobny do ciebie problem zrobilam juz 2 testy pierwszy 11 marza drogi dzisiaj rano o 7 godzinie i nic wyszlo negatywny,ale okola 12 w poludnie poszlam do lazienki i podcierajac sie zauwazylam rozowy papier trozeczke krwi?co to jest na okres mi to nie wyglada?mozecie mi powiedziec co to znaczy?podbrzusze mnie podboluje troszeczke ale nie zawsze,to nie jest okres!a rano robilam test plytkowy i nic jedna kreska,ja juz nic nie rozumiem?wytlumacznie mi dziewczyny ,DZIEKUJE

Ostatnia edycja:
reklama
Dzieki dziewczyny za dobre slowa,tak zrobimy,narazie mamy czas...damy na luz przez lato a na jesien juz pelna para i wtedy najwyzej jakies badania...Nektarynka ja mialam podobnie z tym bolem...przy drogiej ciazy to praktycznie do konca mi bolal lekarz tlumaczyl ze to przez ucisk glowki dziecka na nerwy i naczynia,czasami to wrecz az mi noga jedna dretwia,mrowki czulam ,dretwiala,ale wszystko minelo,duzo odpoczywaj a bedzie wszysko dobrze...

:no::no::no::no::no::no::no:czesc dziewczyny nic z fasolki dostalam@ rozkrecila sie!!!!a tak juz wierzylam ze jestem w ciazy,smutno mi no ale nie poddaje sie !!!

Dziewczyny mnie sie narazie jednak nieudał @ rozkręciła się po 14 dniach spuźnienia no ale niepoddajemy się z mężem bedziemy probowac trzymajcie kciuki ja będe trzymac za was pozdrawiam

Dziewczyny mnie sie narazie jednak nieudał @ rozkręciła się po 14 dniach spuźnienia no ale niepoddajemy się z mężem bedziemy probowac trzymajcie kciuki ja będe trzymac za was pozdrawiam
czesc to jetes w tej samej sytuacji tak jak ja!trzymam kciuki na nastepny raz,mam nadzieje ze tym razem bedzie fasolka ,bociany juz lataja wiec wiosna idzie!:tak::tak::tak::-)pozdrawiam serdecznie wszystkich!!!

witam jestem nowa na portalu wiec jesli napisze cos nie tak prosze sie nie gniewac. od zeszlego roku od wrzesnia staramy sie z mezem o dziecko, jak dotad z mizernym skutkiem. okres zawsze mialam regularny jak w zegarku co 25dni natomiast w ostatnich cyklach zaczal sie skracac najpierw do 23 pozniej 21 poprzedzaly go wymioty biegunka i bol brzucha co wczesniej nigdy nie pojawialo. teraz miesiaczki calkiem nie ma od kilku dni robilam test wyszedl negatywny moze sie mylic? mam wiekszy brzuch czesciej oddaje mocz i bola mnie piersi tak jak zawsze przed okresem czy moge byc w ciazy? odzywiam sie zdrowo i nie zyje w stresie. dziekuje wszystkim mamom za odp pozdr

reklama
witam jestem nowa na portalu wiec jesli napisze cos nie tak prosze sie nie gniewac. od zeszlego roku od wrzesnia staramy sie z mezem o dziecko, jak dotad z mizernym skutkiem. okres zawsze mialam regularny jak w zegarku co 25dni natomiast w ostatnich cyklach zaczal sie skracac najpierw do 23 pozniej 21 poprzedzaly go wymioty biegunka i bol brzucha co wczesniej nigdy nie pojawialo. teraz miesiaczki calkiem nie ma od kilku dni robilam test wyszedl negatywny moze sie mylic? mam wiekszy brzuch czesciej oddaje mocz i bola mnie piersi tak jak zawsze przed okresem czy moge byc w ciazy? odzywiam sie zdrowo i nie zyje w stresie. dziekuje wszystkim mamom za odp pozdr

Całkiem możliwe że to ciąża, chociaż nie wiadomo co myśleć o tych skracających się cyklach... Mogą to być przecież również jakieś zmiany hormonalne, więc lepiej wybrać się do ginekologa, niech sam sprawdzi co się dzieje i Ty również będziesz spokojniejsza.

Do góry