reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

dziendobry wszystkim nie mozna sie polaczyc cos ostatnio ale malo wazne,niewiem czy bede sie powtarzac ktoras z was mnie juz zna,chcialam sie was popytac co do mojego zdarzenia,jesli mozna,mialam miec@ 4 marza dalej jej nie ma to juz 10 dzien test zrobilam 11 w czwartek po poludniu nic nie wyszlo w piatek z mezem jeszcze raz zrobilismy na calego aby miec fasolke po jakim czasie moge zrobic test?mozecie mi podpowiedziec kochani?ja nie mam jeszcze dzieci to ma byc moja 1 ciaza,mam nadzieje ze bedziemy w kontakcie?dziekuje z gory....:-):tak::confused:

reklama
czesc wszystkim ja dopiero od lutego pod koniec,malo,noi dalej nie mam@ ! jutro rano robie test,mam nadzieje ze cos bedzie,okres mialam miec 4 marza noi nic,10 dni juz nie mam,
A dlaczego Ty przez tyle dni testu nie robisz ? Albo betki ?
uuuuuuuuuuu troche tego już zeszło koło 3 lat będzie :( niestety jedno poronienie HSG i histerioskopia. Nadzieja pomału już umiera... ale zobaczymy co z tą inseminacją :/

No to trzymam kciuki żeby się udało!

dziendobry wszystkim nie mozna sie polaczyc cos ostatnio ale malo wazne,niewiem czy bede sie powtarzac ktoras z was mnie juz zna,chcialam sie was popytac co do mojego zdarzenia,jesli mozna,mialam miec@ 4 marza dalej jej nie ma to juz 10 dzien test zrobilam 11 w czwartek po poludniu nic nie wyszlo w piatek z mezem jeszcze raz zrobilismy na calego aby miec fasolke po jakim czasie moge zrobic test?mozecie mi podpowiedziec kochani?ja nie mam jeszcze dzieci to ma byc moja 1 ciaza,mam nadzieje ze bedziemy w kontakcie?dziekuje z gory....:-):tak::confused:

pallissa najlepiej rano zrobic, ale jesli juz tak długo nie masz @ to byc moze był to cykl bezowulacyjny i @ po prostu nie przychodzi.. albo bardzo pozna owulacja i jeszcze nie czas na @.. ciezko wyczuc.. idz do lekarza on zrobi usg i powie czy była owu czy nie..

moja odpowiedz na Twoje pytanie poprzednie

powtórze jeszcze raz cykl pewnie masz bez owulacji a jesli dobrze mówie to nie ma szans na fasole w tym cyklu.. idz do lekarza po cos na wywołanie.. albo jestes jedna z tych co testy wychodzą negatywne a są w ciązy.. tak czy siak idz do lekarza

dziekuje ci jutro rano zrobie ostatni test ,i pujde do lekarza nie moge juz tak zyc,ostatnio boli mnie podbrzusze i mam goraczke 35,6 slaba,ide do lekarza,do uslyszenia

Palisso, jeśli temperaturę masz rzeczywiście 35,6 to nie ciąża. W ciąży temperatura utrzymuje się wyskoka a ty masz bardzo niską. Pozdrawiam

Cześć wszystkim staraczką mam problem chcemy mieć dzidziusia z mężem staramy się juz 2 miesiąc w tamtym miesiącu nic w tym mam mdłości była po tygodniu spuźnienia u lekarza bo test wyszedł z jedną kreską ciemna i druga była ale bardzo bladziutka i po 2 tygodniach jak miała dostac wczoraj dostałam jakies dziwne brązowe i różowe plamy dzisiaj mam cos jak miesiączke ale duzo mnie bledsza ta krew bardziej taka rózowawa i rakie małe skrzepiki czytałam że tak może byc na poczatku przy zagnieźdzaniu się w macicy ale sama niewiem doktor tydzien temu robił mi USG ale nic nie widział i powiedział ze macica jest lekko nabrzmiała ale że za wczesnie bo jak policzyłam był by 3 tydzien ciąży i niewiem co myśleć pomóżcie dziewczyny bo sie zapłacze

Cześć wszystkim staraczką mam problem chcemy mieć dzidziusia z mężem staramy się juz 2 miesiąc w tamtym miesiącu nic w tym mam mdłości była po tygodniu spuźnienia u lekarza bo test wyszedł z jedną kreską ciemna i druga była ale bardzo bladziutka i po 2 tygodniach jak miała dostac wczoraj dostałam jakies dziwne brązowe i różowe plamy dzisiaj mam cos jak miesiączke ale duzo mnie bledsza ta krew bardziej taka rózowawa i rakie małe skrzepiki czytałam że tak może byc na poczatku przy zagnieźdzaniu się w macicy ale sama niewiem doktor tydzien temu robił mi USG ale nic nie widział i powiedział ze macica jest lekko nabrzmiała ale że za wczesnie bo jak policzyłam był by 3 tydzien ciąży i niewiem co myśleć pomóżcie dziewczyny bo sie zapłacze

Ja byłam w 2 tygodniowej ciąży i mimo to dostałam potwierdzenie od lekarza, .... a wszelkie plamienia, krwawienia trzeba z Nim skonsultować ... ja miałam ciąże zagrożoną, krwawiłam do 8 tygodnia a i tak potem już jechałam na duphastonie. Więc polecam wizytę u gina - lepiej dmuchać i chuchać jak potem rozłożyć bezradnie ręce.

reklama

Oczywiście takie plamienie może być związane z zagnieżdżaniem , ale ja Ci proponuję skonsultować to z lekarzem.

Do góry