reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

dziendobry wszystkim nie mozna sie polaczyc cos ostatnio ale malo wazne,niewiem czy bede sie powtarzac ktoras z was mnie juz zna,chcialam sie was popytac co do mojego zdarzenia,jesli mozna,mialam miec@ 4 marza dalej jej nie ma to juz 10 dzien test zrobilam 11 w czwartek po poludniu nic nie wyszlo w piatek z mezem jeszcze raz zrobilismy na calego aby miec fasolke po jakim czasie moge zrobic test?mozecie mi podpowiedziec kochani?ja nie mam jeszcze dzieci to ma byc moja 1 ciaza,mam nadzieje ze bedziemy w kontakcie?dziekuje z gory....:-):tak::confused:

reklama
czesc wszystkim ja dopiero od lutego pod koniec,malo,noi dalej nie mam@ ! jutro rano robie test,mam nadzieje ze cos bedzie,okres mialam miec 4 marza noi nic,10 dni juz nie mam,
A dlaczego Ty przez tyle dni testu nie robisz ? Albo betki ?
uuuuuuuuuuu troche tego już zeszło koło 3 lat będzie :( niestety jedno poronienie HSG i histerioskopia. Nadzieja pomału już umiera... ale zobaczymy co z tą inseminacją :/

No to trzymam kciuki żeby się udało!

dziendobry wszystkim nie mozna sie polaczyc cos ostatnio ale malo wazne,niewiem czy bede sie powtarzac ktoras z was mnie juz zna,chcialam sie was popytac co do mojego zdarzenia,jesli mozna,mialam miec@ 4 marza dalej jej nie ma to juz 10 dzien test zrobilam 11 w czwartek po poludniu nic nie wyszlo w piatek z mezem jeszcze raz zrobilismy na calego aby miec fasolke po jakim czasie moge zrobic test?mozecie mi podpowiedziec kochani?ja nie mam jeszcze dzieci to ma byc moja 1 ciaza,mam nadzieje ze bedziemy w kontakcie?dziekuje z gory....:-):tak::confused:

pallissa najlepiej rano zrobic, ale jesli juz tak długo nie masz @ to byc moze był to cykl bezowulacyjny i @ po prostu nie przychodzi.. albo bardzo pozna owulacja i jeszcze nie czas na @.. ciezko wyczuc.. idz do lekarza on zrobi usg i powie czy była owu czy nie..

moja odpowiedz na Twoje pytanie poprzednie

powtórze jeszcze raz cykl pewnie masz bez owulacji a jesli dobrze mówie to nie ma szans na fasole w tym cyklu.. idz do lekarza po cos na wywołanie.. albo jestes jedna z tych co testy wychodzą negatywne a są w ciązy.. tak czy siak idz do lekarza

dziekuje ci jutro rano zrobie ostatni test ,i pujde do lekarza nie moge juz tak zyc,ostatnio boli mnie podbrzusze i mam goraczke 35,6 slaba,ide do lekarza,do uslyszenia

Palisso, jeśli temperaturę masz rzeczywiście 35,6 to nie ciąża. W ciąży temperatura utrzymuje się wyskoka a ty masz bardzo niską. Pozdrawiam

Cześć wszystkim staraczką mam problem chcemy mieć dzidziusia z mężem staramy się juz 2 miesiąc w tamtym miesiącu nic w tym mam mdłości była po tygodniu spuźnienia u lekarza bo test wyszedł z jedną kreską ciemna i druga była ale bardzo bladziutka i po 2 tygodniach jak miała dostac wczoraj dostałam jakies dziwne brązowe i różowe plamy dzisiaj mam cos jak miesiączke ale duzo mnie bledsza ta krew bardziej taka rózowawa i rakie małe skrzepiki czytałam że tak może byc na poczatku przy zagnieźdzaniu się w macicy ale sama niewiem doktor tydzien temu robił mi USG ale nic nie widział i powiedział ze macica jest lekko nabrzmiała ale że za wczesnie bo jak policzyłam był by 3 tydzien ciąży i niewiem co myśleć pomóżcie dziewczyny bo sie zapłacze

Cześć wszystkim staraczką mam problem chcemy mieć dzidziusia z mężem staramy się juz 2 miesiąc w tamtym miesiącu nic w tym mam mdłości była po tygodniu spuźnienia u lekarza bo test wyszedł z jedną kreską ciemna i druga była ale bardzo bladziutka i po 2 tygodniach jak miała dostac wczoraj dostałam jakies dziwne brązowe i różowe plamy dzisiaj mam cos jak miesiączke ale duzo mnie bledsza ta krew bardziej taka rózowawa i rakie małe skrzepiki czytałam że tak może byc na poczatku przy zagnieźdzaniu się w macicy ale sama niewiem doktor tydzien temu robił mi USG ale nic nie widział i powiedział ze macica jest lekko nabrzmiała ale że za wczesnie bo jak policzyłam był by 3 tydzien ciąży i niewiem co myśleć pomóżcie dziewczyny bo sie zapłacze

Ja byłam w 2 tygodniowej ciąży i mimo to dostałam potwierdzenie od lekarza, .... a wszelkie plamienia, krwawienia trzeba z Nim skonsultować ... ja miałam ciąże zagrożoną, krwawiłam do 8 tygodnia a i tak potem już jechałam na duphastonie. Więc polecam wizytę u gina - lepiej dmuchać i chuchać jak potem rozłożyć bezradnie ręce.

reklama

Oczywiście takie plamienie może być związane z zagnieżdżaniem , ale ja Ci proponuję skonsultować to z lekarzem.

Do góry