reklama
Halina0406
Fanka BB :)
cześć Wam wszystkim . Jestem mężatką , mamy córeczkę 4 latka kończy w maju , pragniemy mieć drugie dziecko . Rozpoczniemy starania w kwietniu ,mamy nadzieję że się nam uda. :-) Z naszym pierwszym dzieckiem też udało mi się zajść w ciążę w pierwszym cyklu , może i ty razem uda się
Serdecznie wszystkich POZDRAWIAM i życzę wszystkim staraczkm powodzenia :-) napewno wam się uda będę trzymać kciuki .;-)
Serdecznie wszystkich POZDRAWIAM i życzę wszystkim staraczkm powodzenia :-) napewno wam się uda będę trzymać kciuki .;-)
Dzieki ci mam nadzieje ze teraz zajde to jest 2 cykl moj co proboje z mezem,trzymam kciuki rowniez za ciebiecześć Wam wszystkim . Jestem mężatką , mamy córeczkę 4 latka kończy w maju , pragniemy mieć drugie dziecko . Rozpoczniemy starania w kwietniu ,mamy nadzieję że się nam uda. :-) Z naszym pierwszym dzieckiem też udało mi się zajść w ciążę w pierwszym cyklu , może i ty razem uda się
witam ponownie pare dni się nie odzywalam ale teraz juz moge z czystym sumieniem powiedziec ze JESTEM W CIĄZY koniec piatego tygodnia. i moze wyda to sie wszystkim dziwne ale u lekarza bylam w piatek i do tego dnia brzuch bolal, przez co bylam niespokojna a od wizyty wszystko przeszlo jak za pomoca czarodziejskiej rozczki. ciaza to wspanialy okres dla kazdej kobiety. trzymam kciuki za wszystkie staraczki
Nektarynka
witam ponownie pare dni się nie odzywalam ale teraz juz moge z czystym sumieniem powiedziec ze JESTEM W CIĄZY koniec piatego tygodnia. i moze wyda to sie wszystkim dziwne ale u lekarza bylam w piatek i do tego dnia brzuch bolal, przez co bylam niespokojna a od wizyty wszystko przeszlo jak za pomoca czarodziejskiej rozczki. ciaza to wspanialy okres dla kazdej kobiety. trzymam kciuki za wszystkie staraczki
Oooo to gratulaccje.. spokojnej ciąży.. pamietaj ze pierwsze 12 tygodni jest najważniejsze.. nie dźwigaj nic ciężkiego i dbaj o siebie
witam wszystkie przyszle mamy,mam takie pytanie znowoz okres mialam 15 marza czyli 6 dni temu ,oczywiscie z mezem staramy sie o dzidziusia 2 raz 18 mialam completny ,wczoraj i dzisiaj bola mnie sutki piersi co to jest?nigdy mnie nie bolaly jedynie tydzien przed @ dziekuje za odpowiedzi z gory,milej niedzieli :-)
Witam.
W tym wątku jestem po raz pierwszy :-)
To mój pierwszy cykl starań o dzidziusia wspomagany testami owulacyjnymi.
2 miesiące temu odstawiłam pigułki, odczekałam jeden cykl, @ przyszła po pigułkach w 26 dc i od następnego rozpoczęliśmy starania. Test owulacyjny wyszedl mi dopiero w 18 dc Dzień po owulacji zaczęły mnie boleć sutki, po 3 dniach przeszło, 6 dpo odczuwałam dziwne bóle brzucha, coś jakby kłucie i zaczęłam plamić. Dzisiaj jest 10dpo i jednocześnie 28dc. Piersi bolą mnie znowu, na jednym sutku pokazała się żyłka, plamienie mam bardzo delikatne. Dwa dni temu jadąc samochodem zrobiło mi sie gorąco i strasznie słabo. Trochę mnie to zdziwiło bo generalnie jestem zmarźluchem. Test chciałam zrobić 14 dni po owulacji ale nie wytrzymałam i zrobiłam dzisiaj.
Oto efekt, o którym nie wiem co sądzić.
W tym wątku jestem po raz pierwszy :-)
To mój pierwszy cykl starań o dzidziusia wspomagany testami owulacyjnymi.
2 miesiące temu odstawiłam pigułki, odczekałam jeden cykl, @ przyszła po pigułkach w 26 dc i od następnego rozpoczęliśmy starania. Test owulacyjny wyszedl mi dopiero w 18 dc Dzień po owulacji zaczęły mnie boleć sutki, po 3 dniach przeszło, 6 dpo odczuwałam dziwne bóle brzucha, coś jakby kłucie i zaczęłam plamić. Dzisiaj jest 10dpo i jednocześnie 28dc. Piersi bolą mnie znowu, na jednym sutku pokazała się żyłka, plamienie mam bardzo delikatne. Dwa dni temu jadąc samochodem zrobiło mi sie gorąco i strasznie słabo. Trochę mnie to zdziwiło bo generalnie jestem zmarźluchem. Test chciałam zrobić 14 dni po owulacji ale nie wytrzymałam i zrobiłam dzisiaj.
Oto efekt, o którym nie wiem co sądzić.
Black_Opal
Jest druga krecha Leć jutro do laboratorium zrobić badanie Beta HCG ilościowo - to już 100% odpowiedź uzyskasz Ja też miałam taką słabiutką
reklama