krzynka77
Fanka BB :)
Hej, wiesz co.. wczesniej mialam różnie te cykle, stwierdzono u mnie problem z prolaktyną. Ale jakies ok 4 lata temu zaczelam brac bromergon na uregulowanie prolaktyny i przez 3 lata bylo wszystko niemalze jak w zegarku (30-32 dni) raz na pare miesiecy - rzadziej niz pol roku, zdarzał sie ciut dluzszy cykl (38-40 dni). to co sie dzieje teraz to najprawdopodobniej ten bromergon przestal dzialac. Zazywam znowu od poniedziałku - moze pomoże.kurka ale ty masz długie cykle ... czy to po raz pierwszy? ja tak sobie myślę, że jak będziemy się przytulać co 2-3 dni (niestety nie mieszkamy jeszcze razem) to w końcu się uda. a ostatnio czytałam artykuł, że codzienne przytulanko nawet kilka razy dziennie dobrze wpływa na jakość nasienia, gdzie wcześniej to odradzano a tu proszę od razu po @ zaczynamy starania ...
krzynka77 a regulowałaś @ już jakoś farmaceutycznie?
@ nadal nie ma - wczoraj myślalam, ze przyjdzie bo 2 razy w ciągu dnia miałam lekko zaróżowiony śluz, ale... nadal nic a brzuch mi chce rozerwać
Co do codziennego przytulanka to nie słyszalam, zeby dobrze wplywało na nasienie - ono się musi regenerować i takie częste wystrzeliwanie ponoć powoduje strzelanie ślepakami, ale nie wiem jak to jest naprawdę... życzę aby było wszystko git!!