witam wszystkich,jestem tu nowa i może moje pytanie się już powtórzyło,ale mi ono nie daje ostatnio spokoju.no więc staramy się o dzidziusia.ost@ miałam 29.08 od 3 dnia cyklu przez 5 dni brałam clo,na pierwszym monitorowaniu były pęcherzyki poszłam po 2 dniach z pregnylem a tu niespodzianka bo na ekranie było już ciałko żółtewięc szybko do domu i do dziełaod tamtego momentu czyli od 9dc biore luteine 2x1.dziś jest 36 dc,okresu brak,test ciążowy robiłam tydzień temu i negatywny,do tego dodam że bardzo bolą mnie piersi,i biegam siusiu co 20-30-min.za tydzięń ide do lekarza,mam nadzieje że się udało?co o tym sądzicie?
Skoro owu mialas tak wczesnie to test ciazowy powinien byl wykazac ciaze, bo jesli robilas go tydzien temu to byl to 29dc, czyli 20 dni po owu. Ja bym na Twonim miejscu powtorzyla test, bo jesli teraz wyjdzie negatywny to raczej w ciazy nie jestes. Albo mozesz zrobic bete tak jak radzi Loree.
Co do bialego sluzu i bolacych piersi to jest to tez niestety objaw zblizajacej sie @.
Mam nadzieje, ze mimo wszystko okaze sie jednak, ze Ci sie udalo.