reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

A ja zaczelam 10 cykl staranek:-(
A powiedzcie mi kochane tempke sie mierzy od 1 dc czy mozna zaczac po@ ? Bo w czasie @ to tak mi sie to nie usmiecha:baffled:

reklama
A ja zaczelam 10 cykl staranek:-(
A powiedzcie mi kochane tempke sie mierzy od 1 dc czy mozna zaczac po@ ? Bo w czasie @ to tak mi sie to nie usmiecha:baffled:
powinno mierzyc sie od samego poczatku ale mozesz zaczac kilka dni po.(w sumie najwazniejsze sa te temperatury przed owulacja).ja mierze w ustach wiec problemu nie ma.Wydaje mi sie to duzo wygodniejsze.No i elektronicznym bo duzo szybciej.
p.s.oby to byla szczesliwa dziesiatka!ja tez kolejny zaczelam.glupie dni z @.nic zdzialac nie mozna

Ja dziś rano byłam na badaniach hormonalnych... jutro po południu wyniki - dobrze, że tak szybko, bo ciekawość mnie zżera.

dziewczyny kiedy pojawiają sie pierwsze mdłości??
ja czesto slyszalam ze mdlosci wystepuja troche pozniej niz po zaplodnieniu.Tutaj cytat :"Nudności i wymioty występują od 6.-8. tygodnia i zazwyczaj trwają do 12.-14. tygodnia ciąży. Należy podkreślić, że wymioty i nudności nie są symptomami ciąży w pierwszych dniach po zapłodnieniu. Występują dopiero po 6 tygodniu"
a calosc na Objawy ciąży

ja czesto slyszalam ze mdlosci wystepuja troche pozniej niz po zaplodnieniu.Tutaj cytat :"Nudności i wymioty występują od 6.-8. tygodnia i zazwyczaj trwają do 12.-14. tygodnia ciąży. Należy podkreślić, że wymioty i nudności nie są symptomami ciąży w pierwszych dniach po zapłodnieniu. Występują dopiero po 6 tygodniu"
a calosc na Objawy ciąży
ja gdzieś czytalam ze moga pojawic sie w 4-5 i jestem troche zdezorientowana, zreszta wszedzie pisza co innego :(

A u mnie narazie cisza na horyzoncie o godz 15 bylo pare kropelek brazowych i jak narazie cisza pewnie juz rano porzadnie da o sobie znac:baffled:.
A wiec chyba pospieszylam sie z tym suwaczkiem bo chyba od jutra powinnam zaczac sie liczyc jak jest krwawienie a nie plamienie???:eek: Hmm a wy jak liczycie ten pierwszy dzien??

reklama
hej dziewczyny,toz znowu ja;)

ja gdzieś czytalam ze moga pojawic sie w 4-5 i jestem troche zdezorientowana, zreszta wszedzie pisza co innego :(

ronzie kobiety maja.ale koleznaka miala jakos od dnia spodzewnej @ mdlosci.
ja na szczescie nie mialam:-)

A u mnie narazie cisza na horyzoncie o godz 15 bylo pare kropelek brazowych i jak narazie cisza pewnie juz rano porzadnie da o sobie znac:baffled:.
A wiec chyba pospieszylam sie z tym suwaczkiem bo chyba od jutra powinnam zaczac sie liczyc jak jest krwawienie a nie plamienie???:eek: Hmm a wy jak liczycie ten pierwszy dzien??

ja sie ostatnio pytalam swojego gina i powiedzial ze no od krwawienia.
bo ja kiedys to mialam tak ze pol dnia plamienie potem krwawienie.a teraz mam tak ze 2dni przed @ mam plamienie a potem @
i do tego ostatnio zawsze rwie mnie prawy bark przed @.czyzby cos z mineralami albo hormonami?

Do góry