reklama
eijf
Fanka BB :)
powinno mierzyc sie od samego poczatku ale mozesz zaczac kilka dni po.(w sumie najwazniejsze sa te temperatury przed owulacja).ja mierze w ustach wiec problemu nie ma.Wydaje mi sie to duzo wygodniejsze.No i elektronicznym bo duzo szybciej.A ja zaczelam 10 cykl staranek:-(
A powiedzcie mi kochane tempke sie mierzy od 1 dc czy mozna zaczac po@ ? Bo w czasie @ to tak mi sie to nie usmiecha
p.s.oby to byla szczesliwa dziesiatka!ja tez kolejny zaczelam.glupie dni z @.nic zdzialac nie mozna
eijf
ja czesto slyszalam ze mdlosci wystepuja troche pozniej niz po zaplodnieniu.Tutaj cytat :"Nudności i wymioty występują od 6.-8. tygodnia i zazwyczaj trwają do 12.-14. tygodnia ciąży. Należy podkreślić, że wymioty i nudności nie są symptomami ciąży w pierwszych dniach po zapłodnieniu. Występują dopiero po 6 tygodniu"dziewczyny kiedy pojawiają sie pierwsze mdłości??
a calosc na Objawy ciąży
mmm...
ja gdzieś czytalam ze moga pojawic sie w 4-5 i jestem troche zdezorientowana, zreszta wszedzie pisza co innegoja czesto slyszalam ze mdlosci wystepuja troche pozniej niz po zaplodnieniu.Tutaj cytat :"Nudności i wymioty występują od 6.-8. tygodnia i zazwyczaj trwają do 12.-14. tygodnia ciąży. Należy podkreślić, że wymioty i nudności nie są symptomami ciąży w pierwszych dniach po zapłodnieniu. Występują dopiero po 6 tygodniu"
a calosc na Objawy ciąży
mmm...
ja mam nudnosci i ból blowy niedowytrzymania na 3 dni przed @ i zastanawiam sie czy to fasolka czy @U mnie wystapily jakos 1 dzien przed spodziewana @ czyli 4 tydzien niecalkiem
A u mnie narazie cisza na horyzoncie o godz 15 bylo pare kropelek brazowych i jak narazie cisza pewnie juz rano porzadnie da o sobie znac.
A wiec chyba pospieszylam sie z tym suwaczkiem bo chyba od jutra powinnam zaczac sie liczyc jak jest krwawienie a nie plamienie??? Hmm a wy jak liczycie ten pierwszy dzien??
A wiec chyba pospieszylam sie z tym suwaczkiem bo chyba od jutra powinnam zaczac sie liczyc jak jest krwawienie a nie plamienie??? Hmm a wy jak liczycie ten pierwszy dzien??
reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
hej dziewczyny,toz znowu ja
ronzie kobiety maja.ale koleznaka miala jakos od dnia spodzewnej @ mdlosci.
ja na szczescie nie mialam:-)
ja sie ostatnio pytalam swojego gina i powiedzial ze no od krwawienia.
bo ja kiedys to mialam tak ze pol dnia plamienie potem krwawienie.a teraz mam tak ze 2dni przed @ mam plamienie a potem @
i do tego ostatnio zawsze rwie mnie prawy bark przed @.czyzby cos z mineralami albo hormonami?
ja gdzieś czytalam ze moga pojawic sie w 4-5 i jestem troche zdezorientowana, zreszta wszedzie pisza co innego
ronzie kobiety maja.ale koleznaka miala jakos od dnia spodzewnej @ mdlosci.
ja na szczescie nie mialam:-)
A u mnie narazie cisza na horyzoncie o godz 15 bylo pare kropelek brazowych i jak narazie cisza pewnie juz rano porzadnie da o sobie znac.
ja sie ostatnio pytalam swojego gina i powiedzial ze no od krwawienia.
bo ja kiedys to mialam tak ze pol dnia plamienie potem krwawienie.a teraz mam tak ze 2dni przed @ mam plamienie a potem @
i do tego ostatnio zawsze rwie mnie prawy bark przed @.czyzby cos z mineralami albo hormonami?