reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Witam kochane. Nadal mam lekkie ciemno brazowe plamienie a okresu brak:eek: moze popoludniu sie rozkreci. Ja juz nie wiem co sie dzieje moze to przez te cysty na jajnikach:-(.
o godz 11 sie rozkrecilo

Ostatnia edycja:
reklama
Kochana trzymam kciuki by tym razem się udalo:tak:

No niestety i tym 5 razem się nie udało:-( zaczynam wrzucać powoli na luz...Ty razem było książkowo. Na 2 dni przed terminem @ spadła mi temperatura do 36,3 i jak w zegarku szwajcarskim w 30 dniu cyklu dostałam okres. Dzisiaj mamy 6 dc więcobiecałam sobie, że w tym miesiącu podejmę ostatnią próbę, ale już taką na luzie. Jak się uda to będzie super a jak nie to chyba wezmę na parę miesięcy L4 - od zachodzenia w ciążę i wrócę do tematu w 2010 roku...

Hej kochane moje! :*

Byłam wczoraj u ginka ;) i jejku.. zobaczyłam pikające serduszko :) moje dzidzi ma juz 25 mm :) według USG jestem 9 tyg i 5 dn ciąży i wypada mi termin na 28.02.2010 ;D Czyli dzidzi bardzo szybko rośnie :) ale według lekarza zostaje 6 marzec ;] Ale się okaże czy mój Skarbek nie wywinie mi numeru ;)

Pozdrawiam kochane :*:*:*

No niestety i tym 5 razem się nie udało:-( zaczynam wrzucać powoli na luz...Ty razem było książkowo. Na 2 dni przed terminem @ spadła mi temperatura do 36,3 i jak w zegarku szwajcarskim w 30 dniu cyklu dostałam okres. Dzisiaj mamy 6 dc więcobiecałam sobie, że w tym miesiącu podejmę ostatnią próbę, ale już taką na luzie. Jak się uda to będzie super a jak nie to chyba wezmę na parę miesięcy L4 - od zachodzenia w ciążę i wrócę do tematu w 2010 roku...
u mnie od samego poczatku jest ksiazkowo i nadal dziecka jak nie bylo,nie ma.Cykle regularne,owulacje regularne co potwierdzaja obliczenia,temperatura,sluz i testy owulacyjne;starania w dni plodne no a potem wlasnie jak w zegareczku z 36,8-36,9 robi sie 36,3 i przychodzi @ ...sama juz nie wiem.Niby nie jest to nienormalne tzn staranie kilkumiesieczne ale mnie to meczy i doluje.Postanowailam dzialac i mimo kolejnych,jeszcze nierozpoczetych staran ide na jakis przeglad do lekarza.Byc moze to co niewielkiego;czegos za duzo,czegos za malo a inaczej tylko bede sie glowiec.powodzenia

Przytulam Kochana..:-( Ale nie trac nadzieji..:tak:

Hej kochane moje! :*

Byłam wczoraj u ginka ;) i jejku.. zobaczyłam pikające serduszko :) moje dzidzi ma juz 25 mm :) według USG jestem 9 tyg i 5 dn ciąży i wypada mi termin na 28.02.2010 ;D Czyli dzidzi bardzo szybko rośnie :) ale według lekarza zostaje 6 marzec ;] Ale się okaże czy mój Skarbek nie wywinie mi numeru ;)

Pozdrawiam kochane :*:*:*
Bosko:tak::-) Ja się nie moge doczekac usg, mam na 12 sierpnia..:tak: I nie moge się doczekac kiedy moja dzidzia wskoczy do trzeciego okienka;-):tak::-D

3 dzien sie spoznia:-) a dzis temp wzrosla:-D wiec moze...
Kochana sikaj na testa:tak::-D Ja robiłam test dzień czy dwa przed spodziewana miesiączką i wyszła słaba druga kreseczka, a sikalam o 18:00:tak:Także trzymam kciuki:tak::-)

robiłam wczoraj, bo mój skarb nie mógł się doczekać, ale niestety negatywny. Jednak poczekam jeszcze i najwyzej pojde do gin. Moja znajoma robiła 5 testów i wszystkie wyszly negatywne a była w ciąży, więc ciągle mam nadzieję. Najlepsze było wcozraj wieczorem, tak mnie bolał brzuch, że byłam 100% pewna, że w nocy dostane @, nawet sie zabezpieczyłam na wypadek, a tu nic!!! Nawet pół kropli, no i temp przez @ powinna spaść a u mnie rośnie, nieznacznie, ale rośnie. Poczekam do poniedziałku jak nie przyjdzie @ to zrobię sobie wycieczkę do gin, albo zobaczę czy na tej wsi u mnie można zrobić betę, bo z bety to już chyba na 100% wychodzi???

reklama
robiłam wczoraj, bo mój skarb nie mógł się doczekać, ale niestety negatywny. Jednak poczekam jeszcze i najwyzej pojde do gin. Moja znajoma robiła 5 testów i wszystkie wyszly negatywne a była w ciąży, więc ciągle mam nadzieję. Najlepsze było wcozraj wieczorem, tak mnie bolał brzuch, że byłam 100% pewna, że w nocy dostane @, nawet sie zabezpieczyłam na wypadek, a tu nic!!! Nawet pół kropli, no i temp przez @ powinna spaść a u mnie rośnie, nieznacznie, ale rośnie. Poczekam do poniedziałku jak nie przyjdzie @ to zrobię sobie wycieczkę do gin, albo zobaczę czy na tej wsi u mnie można zrobić betę, bo z bety to już chyba na 100% wychodzi???
Tak, racja.. beta na 100% jest pewniakiem:tak:Trzymam kciuki Kochana:tak:

Do góry