reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Czesc dziewczynki:-).A ja czekam na @ nie testuje bo i po co i tak przylezie.W tym cyklu nie mierzylam tempki a nawet niewiem czy mialam owu:eek: Bo tak:12,13,14 mialam ostre bole podbrzusza ,klucie jajnikow, sluz ale suwaczki i kalendarzyk wyznaczyly mi owu 17,18 no i zaczelam robic testy owulacyjne 15-ego i 15 mi jedynie wyszla druga kreska bardzo bardzo blada a pozniej juz nic:eek:. A 16 bylam na usg i mi powiedzieli ze niewiedza czy mialam owu ze ChYBA nie:no:. ale dzis tak z ciekawosci zmierzylam o 11 wiem ze ta temp. sie nie liczy ale mialam 37,7:szok:. W tamtym cyklu jak mierzylam sobie tak w dzien (z ciekawosci:sorry:) to bylo 37,2:eek:. A od soboty czuje sie tak jak bym miala stan podgoraczkowy (chora nie jestem) a tempka pod pacha w normie . Dziwne to wszystko:oo:
Ah i sluz jakis taki wodnisty

Nie sugeruj się tą tempką kochana..

dzieki za fluidki, przydadza sie bo we czwartek jak nie przylezie @ to testuje.
Może w końcu sie uda.:zawstydzona/y:

Nie ma z co dziękować :) Oby Wam się udało! :)

a ja nie dosc ze sie uzaleznilam od forum to tez od testowania.to drugie uzaleznienie jest naprawde kosztowne i jak dotad nie przynioslo pozytywnych rezultatow:-(Wiem ze nie powinnam ich robic ale nie moge sie powstrzymac i przejsc przez jeden z tych ostatnich dni bez sprawdzenia....Wczoraj bylam bardzo optymistyczna a dzis juz nadzieje mnie opuszczaja(to tak przewaznie w 27 dc).jeszcze dwa dni...

a ja nie dosc ze sie uzaleznilam od forum to tez od testowania.to drugie uzaleznienie jest naprawde kosztowne i jak dotad nie przynioslo pozytywnych rezultatow:-(Wiem ze nie powinnam ich robic ale nie moge sie powstrzymac i przejsc przez jeden z tych ostatnich dni bez sprawdzenia....Wczoraj bylam bardzo optymistyczna a dzis juz nadzieje mnie opuszczaja(to tak przewaznie w 27 dc).jeszcze dwa dni...

Doskonale cię rozumiem z tym testowaniem,ja tak miałam w zeszłym miesiącu i w tym staram się powstrzymyswać,jakos daje rade ale jest ciężko.Jeszcze pare dni i wszystko się wyjaśni...oby test wyszedł pozytywnie;-)

Kochana bedzie dobrze , niestresuj sie tak ja przez osiem cykli robilam testy i widzialam tylko jedna kreske:-(....wiem jak to boli .A w tym cyklu postanowilam ze nie bede robila testu , ale jak jestem w sklepie to ciagnie mnie do polki z testami:sorry:. Poczekaj jeszcze te dwa dni... trzymam kciuki za ciebie;-) i glowa do gory!
Ja zrobie dopiero test jak mi sie @ spozni w co bardzo watpie:-(. wiec pewnie zaczne 10 cykl staran ..ech,,,

A oto i fluidki :tak:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
I kciuki za Was moje drogie zaciśnięte:tak:

reklama
Kochana bedzie dobrze , niestresuj sie tak ja przez osiem cykli robilam testy i widzialam tylko jedna kreske:-(....wiem jak to boli .A w tym cyklu postanowilam ze nie bede robila testu , ale jak jestem w sklepie to ciagnie mnie do polki z testami:sorry:. Poczekaj jeszcze te dwa dni... trzymam kciuki za ciebie;-) i glowa do gory!
Ja zrobie dopiero test jak mi sie @ spozni w co bardzo watpie:-(. wiec pewnie zaczne 10 cykl staran ..ech,,,

ewka - o ile dobrze pamietam, podejrzewaja u Ciebie pcos, tak? robilas jakied badania hormonalne?

Do góry