reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

eijf miejmy nadzieje że to nie @. Pisałaś że na weekend miałaś testować dobrze pamiętam? U mnie prawie zawsze przed @ mam plamienia ale to tak 2 dni przed nie więcej.Trzymam kciuki aby się udało.
Pytałyście o długość starań my dopiero 1 cykl (pierwszą ciąże którą niestety poroniłam zaszłam w 1 cyklu starań), ale moja siostra próbowała 6 miesięcy, bratowa 4, nie wolno sie poddawać.
No poddac sie nie poddam.Z mc na mc jest z jednej strony bardziej smutno,a z drugiej mam cos takiego ze sie @ spodziewam i rozczarowanie jakby mniejsze.Nie wiem co to?juz nic nie wiem.Brzuch mnie pobolewa czy kluje,juz odroznic nie moge.Zobacze co bedzie jutro...

reklama
Hej kochane :*

Ja jak zwykle mam zaległości.. ależ Wy dużo piszecie ;)

Dziewczyny, czuje się już troche lepiej :) choć zauważyłam że duphason mi nie służy.. Mam po prostu wrażliwy żołądek i nie moge zbyt długotrwale jeść leków.. prędzej płyny lub zastrzyki :( No cóż, od dziecka miałam problemy z żołądkiem..

Kurcze, 30 lipca ide do gina i doczekać się nie mogę! :) odliczam już normalnie sekundy! :D

Pozdrawiam kochane :):*

eijf trzymamy kciuki i miejmy nadzieje ze te twoje objawy to nie @ ;-)
Jak na razie to jeszcze nie @.Temperatura wzrosla do 36,9 (wczoraj 36,6) a mnie zawsze przy @ spada. zarty sobie ten moj organizm robi.Czekam do srody i powinno sie okazac.Brzuch czuje jak na @ wiec na dwoje babka wrozyla...

to tylko kwestia paru dni i sie przekonamy.Jakos bardzo spokojna jestem i nie potrafie sobie na razie wyobrazic ze wychodza dwie kreski.we'll see

Moze to i lepiej że jesteś spokojna...lepiej jak będziesz miło zaskoczona niż rozczarowana!!! Ale na moje oko powinno się udać:-)

Moze to i lepiej że jesteś spokojna...lepiej jak będziesz miło zaskoczona niż rozczarowana!!! Ale na moje oko powinno się udać:-)
Mysle ze w przeciagu 3 dni sie powinno okazac zwazywszy ze strasznie mnie od wczoraj podbrzusze boli,szczegolnie jak chodze.wiec albo @ sie zbliza albo fasolka kielkuje:) jakby nie bylo cos sie dzieje i odpowiedz juz blisko.mam nadzieje

Mysle ze w przeciagu 3 dni sie powinno okazac zwazywszy ze strasznie mnie od wczoraj podbrzusze boli,szczegolnie jak chodze.wiec albo @ sie zbliza albo fasolka kielkuje:) jakby nie bylo cos sie dzieje i odpowiedz juz blisko.mam nadzieje

No ja dzisiaj rano czulam kłucie w dole brzucha ale cos mi one przypominaja bóle przedmiesiączkowe:(( tak jak mówisz,jeszcze pare dni i wszystko sie wyjaśni;-)
Bądzmy dobrej myśli!!!!

reklama
No ja dzisiaj rano czulam kłucie w dole brzucha ale cos mi one przypominaja bóle przedmiesiączkowe:(( tak jak mówisz,jeszcze pare dni i wszystko sie wyjaśni;-)
Bądzmy dobrej myśli!!!!
mnie tez co chwile cos kluje.Z jednej strony te bole sa podobne do tych przedokresowych a z drugiej nie...U mnie przynajmniej dluzej trwaja i zawsze mnie cmi a nie kluje.To klucie zaczelo sie gdzies tydz po owulacji.W jeden dzien takie mocne,rytmiczne,tak ze zgieta przez 10 min chodzic musialam.Potem na drugi dzien tez poklulo.No i od wczoraj mocne bole podbrzusza i wlasnie to klucie raczej po prawej stronie.Tak w ogole to sie wczoraj przestraszylam ze @ przyszla przed czasem bo raz mialam sluz z krwia (takie rozowe sie zrobilo) i potem latalam sprawdzac czy @ przyszla(przeklinajac tak krotki cykl) no ale na szczescie sie nie pojawila a dzis temperatura wzrosla.strasznie zagadkowe to wszystko.tak jak mowisz:badzmy dobrej mysli
p.s.kiedy ty masz termin @?

Do góry