reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

mnie tez co chwile cos kluje.Z jednej strony te bole sa podobne do tych przedokresowych a z drugiej nie...U mnie przynajmniej dluzej trwaja i zawsze mnie cmi a nie kluje.To klucie zaczelo sie gdzies tydz po owulacji.W jeden dzien takie mocne,rytmiczne,tak ze zgieta przez 10 min chodzic musialam.Potem na drugi dzien tez poklulo.No i od wczoraj mocne bole podbrzusza i wlasnie to klucie raczej po prawej stronie.Tak w ogole to sie wczoraj przestraszylam ze @ przyszla przed czasem bo raz mialam sluz z krwia (takie rozowe sie zrobilo) i potem latalam sprawdzac czy @ przyszla(przeklinajac tak krotki cykl) no ale na szczescie sie nie pojawila a dzis temperatura wzrosla.strasznie zagadkowe to wszystko.tak jak mowisz:badzmy dobrej mysli
p.s.kiedy ty masz termin @?

Ja powinnam dostać @ 30 lipca,a jak juz wczesniej pisalam tez mialam rozowe uplawy od ostatniego poniedzialku do srody.Przestraszylam sie bo nigdy tak nie mialam ale po trzech dniach ustapilo... nie wiem co to moglo byc.Temperatury jeszcze nigdy nie mierzyłam, wiec nie moge nawet przypuszczac czy fasolka juz jest czy nie,pozostaje mi czekanie na @.Najgorsze jest to ze mam juz w domu testy i strasznie mnie korci zeby zrobić ale jakos dam rade:)))

reklama
Ja powinnam dostać @ 30 lipca,a jak juz wczesniej pisalam tez mialam rozowe uplawy od ostatniego poniedzialku do srody.Przestraszylam sie bo nigdy tak nie mialam ale po trzech dniach ustapilo... nie wiem co to moglo byc.Temperatury jeszcze nigdy nie mierzyłam, wiec nie moge nawet przypuszczac czy fasolka juz jest czy nie,pozostaje mi czekanie na @.Najgorsze jest to ze mam juz w domu testy i strasznie mnie korci zeby zrobić ale jakos dam rade:)))
moze zagniezdzenie?ja tam testy robie.wole sie moze przyzwyczaic do pustego pola.(dzis cos mi wyskoczylo ale o wiele za pozno.takiego "przeterminowanego' testu chyba nie bierze sie pod uwage...).Mysle ze jak zrobisz 28 to jest juz szansa...

moze zagniezdzenie?ja tam testy robie.wole sie moze przyzwyczaic do pustego pola.(dzis cos mi wyskoczylo ale o wiele za pozno.takiego "przeterminowanego' testu chyba nie bierze sie pod uwage...).Mysle ze jak zrobisz 28 to jest juz szansa...

Z tego co czytałam na ulotkach test odczytuje się do 5-10 minut od zrobienia.Moja siostra w tamtym roku robila z męzem dzidzie to test wyszedł dopiero po paru dniach od spodziewanej @ a robila codziennie na pare dni przed @.Mysle ze zaczne robic tak jak mowisz od 28....:)))

Z tego co czytałam na ulotkach test odczytuje się do 5-10 minut od zrobienia.Moja siostra w tamtym roku robila z męzem dzidzie to test wyszedł dopiero po paru dniach od spodziewanej @ a robila codziennie na pare dni przed @.Mysle ze zaczne robic tak jak mowisz od 28....:)))
wiem wiem ze nie powinno sie pozniej odczytywac ale i tak zawsze to obie a wierz mi przez te pare mc robilam mnostwo testow i zaden ,nawet po godzinach nic a nic mi nie pokazal.No ale moze ten byl inny...co ma byc to bedzie.bede albo sie smiala albo ryczala

reklama
Czesc dziewczynki:-).A ja czekam na @ nie testuje bo i po co i tak przylezie.W tym cyklu nie mierzylam tempki a nawet niewiem czy mialam owu:eek: Bo tak:12,13,14 mialam ostre bole podbrzusza ,klucie jajnikow, sluz ale suwaczki i kalendarzyk wyznaczyly mi owu 17,18 no i zaczelam robic testy owulacyjne 15-ego i 15 mi jedynie wyszla druga kreska bardzo bardzo blada a pozniej juz nic:eek:. A 16 bylam na usg i mi powiedzieli ze niewiedza czy mialam owu ze ChYBA nie:no:. ale dzis tak z ciekawosci zmierzylam o 11 wiem ze ta temp. sie nie liczy ale mialam 37,7:szok:. W tamtym cyklu jak mierzylam sobie tak w dzien (z ciekawosci:sorry:) to bylo 37,2:eek:. A od soboty czuje sie tak jak bym miala stan podgoraczkowy (chora nie jestem) a tempka pod pacha w normie . Dziwne to wszystko:oo:
Ah i sluz jakis taki wodnisty

Ostatnia edycja:
Do góry