mariolcia011
Początkująca w BB
mnie tez co chwile cos kluje.Z jednej strony te bole sa podobne do tych przedokresowych a z drugiej nie...U mnie przynajmniej dluzej trwaja i zawsze mnie cmi a nie kluje.To klucie zaczelo sie gdzies tydz po owulacji.W jeden dzien takie mocne,rytmiczne,tak ze zgieta przez 10 min chodzic musialam.Potem na drugi dzien tez poklulo.No i od wczoraj mocne bole podbrzusza i wlasnie to klucie raczej po prawej stronie.Tak w ogole to sie wczoraj przestraszylam ze @ przyszla przed czasem bo raz mialam sluz z krwia (takie rozowe sie zrobilo) i potem latalam sprawdzac czy @ przyszla(przeklinajac tak krotki cykl) no ale na szczescie sie nie pojawila a dzis temperatura wzrosla.strasznie zagadkowe to wszystko.tak jak mowisz:badzmy dobrej mysli
p.s.kiedy ty masz termin @?
Ja powinnam dostać @ 30 lipca,a jak juz wczesniej pisalam tez mialam rozowe uplawy od ostatniego poniedzialku do srody.Przestraszylam sie bo nigdy tak nie mialam ale po trzech dniach ustapilo... nie wiem co to moglo byc.Temperatury jeszcze nigdy nie mierzyłam, wiec nie moge nawet przypuszczac czy fasolka juz jest czy nie,pozostaje mi czekanie na @.Najgorsze jest to ze mam juz w domu testy i strasznie mnie korci zeby zrobić ale jakos dam rade))