reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Byłam na teście z krwi i też wynik wyszedł negatywnie. A @ jak nie było tak nie ma, jeszcze się łudzę,że może Pani w laboratorium się pomyliła..,
Kochana! Życzę Ci tego z całego serducha. :tak:
no ja test zrobię dopiero około 6 lipca, jak wytrzymam :)
A ja już sama nie wiem, czy testować w czwartek, 2 lipca, czyli 14 dni od owulki i w ostatni dzień brania luteiny i jakby co pędem do gina, czy we wtorek zrobić test z krwi, żeby we środę wiedzieć co robić. Zdeklarowałam się na forum z opcją nr 2 ale złapałam cykora, bo to już będzie pewniak, a na samą myśl, że nie chce mi się płakać. Z drugiej strony jeśli fasolinka jest to powinnam to wiedzieć z racji branej luteiny.
Kochane, pomóżcie mi jakoś podjąć konkretną decyzję. :huh:

reklama
My w 8 i 10 dc bo postanowiliśmy się wstrzymać z pracami nad fasolką z powodu krachu finansowego, a tu z okazji wyjazdu w góry owulka przyszła w nocy z 10 na 11 dc. :-D
Mnie (chyba) od 13 do 15 dc (w każdym razie przez trzy dni) bardzo kłuł prawy jajnik (ten sam, który jajeczkował) i ten ból się przesuwał do środka brzucha.
Życzę fasolinki! Kiedy planujesz testowanko? :-)

Mi te moje tempki w ogóle dziwnie wyglądają, bo do owulki były w granicach 36,0 - 36,3 .Może mam źle wyskalowany termometr? A może to z powodu niskiego ciśnienia (ok. 90/60?)

Kochana, ja mam ciśnienie 50/90 :) zawsze się mnie pytają czy żyję jeszcze. hehe. Ciśnienie nie ma tu chyba nic do rzeczy..

no ja test zrobię dopiero około 6 lipca, jak wytrzymam :)

Wytrzymasz :) życze powodzenia :):*

Byłam na teście z krwi i też wynik wyszedł negatywnie. A @ jak nie było tak nie ma, jeszcze się łudzę,że może Pani w laboratorium się pomyliła..,

ojj, nie chcę Cię martwić ani broń Boże być niemiła, ale wydaje mi się że tym razem masz nicci z fasolinki :(:(:( Ale obym się myliła :(

Kochana! Życzę Ci tego z całego serducha. :tak:

A ja już sama nie wiem, czy testować w czwartek, 2 lipca, czyli 14 dni od owulki i w ostatni dzień brania luteiny i jakby co pędem do gina, czy we wtorek zrobić test z krwi, żeby we środę wiedzieć co robić. Zdeklarowałam się na forum z opcją nr 2 ale złapałam cykora, bo to już będzie pewniak, a na samą myśl, że nie chce mi się płakać. Z drugiej strony jeśli fasolinka jest to powinnam to wiedzieć z racji branej luteiny.
Kochane, pomóżcie mi jakoś podjąć konkretną decyzję. :huh:

Poczekaj z testem do dnia spodziewanej miesiączki.

xXxIzuLQaxXx GRATULACJE OGROMNE!!!!:-)
Wprawdzie ostatnio napisałam tu cokolwiek miesiąc temu :sorry2:, ale czytam Was codziennie i jak przeczytałam o Twoich dwóch kreseczkach, to tak się ucieszyłam, że musiałam się odezwać :-)

Mnie się @ wredna spóźnia dwa dni, 23-go miałam lekkie plamienie i ból brzucha jak na @. Tak więc z nadzieją zrobiłam dzisiaj teścik a tu jedna krecha :-( Nic z tego nie rozumiem.
No ale mam nadzieję, że już niedługo wszystkie tu będziemy się cieszyć tymi magicznymi dwiema krechami :tak:

Dziękuję :):*

i życzę fasolinki z całego serducha! :*

reklama
Do góry