reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
KOCHANA TO ZE NIE MA JAKO TAKICH OBJAWOW TO O NICZYM NIE SWIADCZY:tak:OBY SIE UDALO:-)

Oby Ci się udało! :):*
Dzięki:tak:

Witam kochane :*

Właśnie jestem po mierzeniu tempki. Mam 37,1 st. Dziś 4 dzień bez @. Ale coś mi nie pasuje..

23 czerwca miałam 37,5 st. (mierzone o 7mej, czyli godz po przebudzeniu),
24 czerwca miałam 37,3 st. (mierzone o 6tej, czyli zaraz po przebudzeniu),
25 czerwca miałam 37,2 st. (mierzone o 5:45, czyli zaraz po przebudzeniu),
a 26 czerwca mam 37,1 st. (mierzone o 5:48, czyli zaraz po przebudzeniu).

Ta temperatura mi spada :( Nie robię dziś testu. Jak jutro będzie 37 st., to @ pewnie przyjdzie jutro lub pojutrze.. :( Poczekamy, zobaczymy.
Czuję nosem, że to Fasola:-D

Agniesiak, czasem ma się wszystkie objawy, a to tylko chciejstwo, a czasem nie ma żadnych, za to jest fasolinka. Życzę Ci tego z całego serca. :tak:
U mnie też nie ma żadnych objawów, nie mam pojęcia czy testować czy nie. Te hormony na receptę + wyjazd w góry wszystko mi pomieszały. Nie mam kontaktu z własnym organizmem, nie wiem na jakim etapie cyklu jestem. :confused:

Ale nie obiecuj jak xXxIzuLQaxXx :-) tylko zatestuj! Trzymam kciuki!!! :tak:
Wiem, wiem, że tak jest..:-)

Dobra dziewczyny moje kochane, ja już Was dłużej w niepewności nie trzymam.. Robiłam test..i..pokazały sie DWIE KRESECZKI! :D jejku, ale sie ciesze :) ale i tak jeszcze później idę do lekarza, żeby mi wypisał receptę na te wszystkie tableteczki co mają dzidzi pomagać :):):)
WIEDZIAŁAM!!!! GRATULACJE!!!:tak::-D

I ja z tego wrażenia testa przed chwilą zrobiłam:-D
Na moim teściku jest taka blada,że boję się, że mam omamy, ale M mówi, że jest:tak: Bardzo blada, że na zdjęciach nic nie widac bo rozmazane mi wyszły ale jest..:tak::-D:-D:-D:-D:-D HURA!!!! TAK SIĘ CIESZĘ:-D
Wreszcie..:-DPo zakupieniu i uzywaniu testów, mierzeniu tempki i obserwacji ciała.. AH:-D:-D:-D

i ja z tego wrażenia testa przed chwilą zrobiłam:-d
na moim teściku jest taka blada,że boję się, że mam omamy, ale m mówi, że jest:tak: Bardzo blada, że na zdjęciach nic nie widac bo rozmazane mi wyszły ale jest..:tak::-d:-d:-d:-d:-d hura!!!! Tak się cieszę:-d
wreszcie..:-dpo zakupieniu i uzywaniu testów, mierzeniu tempki i obserwacji ciała.. Ah:-d:-d:-d

gratuluję! :*:*:*

Dobra dziewczyny moje kochane, ja już Was dłużej w niepewności nie trzymam.. Robiłam test..i..pokazały sie DWIE KRESECZKI! :D jejku, ale sie ciesze :) ale i tak jeszcze później idę do lekarza, żeby mi wypisał receptę na te wszystkie tableteczki co mają dzidzi pomagać :):):)
GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!KURCZE SUUUPER:tak:A TAK SIE MARTWILAS......I OCZYWISCIE WSZYSTKIEGO NAJ Z OKAZJI URODZINEK:-)

I ja z tego wrażenia testa przed chwilą zrobiłam:-D

Na moim teściku jest taka blada,że boję się, że mam omamy, ale M mówi, że jest:tak: Bardzo blada, że na zdjęciach nic nie widac bo rozmazane mi wyszły ale jest..:tak::-D:-D:-D:-D:-D HURA!!!! TAK SIĘ CIESZĘ:-D
Wreszcie..:-DPo zakupieniu i uzywaniu testów, mierzeniu tempki i obserwacji ciała.. AH:-D:-D:-D
SWIETNIE,ZE SIE UDALO:tak:GRATULACJE!!!!

Mnie dopadły jakieś czarne mysli :frown:
WIESZ MNIE TO TEZ ONE TAK NACHODZA CZASAMI:-(ZE NIE MA CO PROBOWAC,ZE SIE NIE UDA ITP,TYM BARDZIEJ ZE U MNIE WIDAC ROZNICY W SLUZIE,NIE KLUJA MNIE JAJNIKI WLASCIWIE NIC NIE CZUJE POCZAS DNI PLODNYCH,O ILE WOGOLE JE MAM....ALE POTEM SOBIE MYSLE ZE NA MNIE TEZ PRZYJDZIE KOLEJ....KIEDYS NA PEWNO:tak:NIE LAM SIE KOCHANA...GLOWKA DO GORY:tak:

reklama
DZIEWCZYNKI A NAPISZCIE CZY MOZE POMOC STOSOWANIE TESTOW OWULACYJNYCH CODZIENNIE,BO JAK JUZ PISALAM NIE MAM ZADNYCH OBJAWOW A CYKLE TO SA TAKIE ZE SZKODA GADAC:wściekła/y:

Do góry