reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

xXxIzuLQaxXx GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!! wiedziałam, że Ci się uda !!!! jeszcze raz gratuluję !!!!!! a nie mówiłam że pomiary tempki nie będą Ci już potrzebne ?! hehe :*

reklama
Agniesiak85 blada, bo małe stężenie gonadotropinki ale jestem pewna, że jak oboje z mężem widzicie tą kreseczkę, to napewno ona tam jest ! zrób następny teścik a przekonasz się że będą tam dwie grube, różowiutkie krechy !!!! :) buziaki i oczekujemy na wieści !!!

Naaaaaaomi no ja teraz czekam na testowanko, lae dopiero 19 dc dziś:) A poza tym bolą mnie jajniki i mam nadzieję, że mi się owulka nie przesunela, bo sotatni cykl miałam 35, ale zazwyczaj mam 30 dniowe. Jeszcze ponad tydzień i będę wiedziała

gaba82 zatem cierpliwość bardzo wskazana :) ja też czekałam i czekałam. W dniu spodziewanej przebierałam nogami i biegałam do łazienki sprawdzać czy @ nie nadeszła. Wytrzymałam do 4 dnia spóźnienia :) i tak oto w październiku będę mamą ! :) życzę nadludzkiej cierpliwości i wrzuć na luz :) napewno tym razem sie udało :)

reklama
Do góry