reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Gosiu, dziękuję za odpowiedź. To może jeszcze jutro zdążę przed długim weekendem, miałabym już pewność jak to jest naprawdę i co ewentualnie przedsięwziąć, zamiast tak gdybać. :-D
W mojej przychodni igc + igm kosztuje razem 55 zł, czy to dużo czy mało?

Madziu, moja imienniczko, oby małpiszon nie przyszedł.

reklama
witam . nie martwcie sie tak ta @ kochane co ma byc to bedzie ja staralam sie z mezem od ponad 4 lat o dzidzie :tak: i teraz kiedy milam isc po hormony bo mam zaplanowana operacje na sierpnia to na wizycie okazalo sie ze jednak operacji raczej nie bedzie bo jest serduszko :tak::szok: po 4 latach :szok: jest to moja 2 ciaza
1 ciaza zaszlam w 1 cyklu w ciagu 2 tygodniu ale niestety nie dane nam bylo sie cieszyc w 16 tygodniu okazalo sie ze dzidzi nie bije serduszko a 2 ciaza starania 4 lata :tak: wiec nie ma regul trzeba tylko czekac i nic wiecej nie mozemy zrobic :tak: ja czekalam 4 lata :szok: powodzienia zycze wszystkim staraczkom buziaki asia

Witajcie Kochane!!
Przepraszam, że nie odpisze każdej ale u nas burza i M mi każe kompa wyłączyć:-(
U mnie na tescie owu wyszla blada druga krecha czyli niedługo owulka:-D i w owulke baraszkowac, tak?;-):-D

:happy: no zrobilam testa i nic nie wyszlo teraz to juz na pewno nei jestem zafasolkowana, wiec podjelam sie szukania dobrego ginekologa w Opolu tak czytalam fora o opiniach dotyczących poszczegolnych lekarzy i znalazlam dwoch :happy: znow pewnie mi hormony w kosci daja pewnie nastepne dwa miesiace bede miala bez okresu i bez owu.... chociaz podejrzewam ze owu mogla byc u mnie tydzien temu kiedy byl sluz ciagnacy sie a miala przyjsc @ teraz znow mam sluz bialy i lepki.... no nic na poniedzialek sie rejestruje do prywaciarza i zobaczymy co mi powie :) w sumie to ciesze sie ze duzo opini mial pozytywnych a nie znalazlam zadnej zlej wiec chyba dobrze bedzie :tak::-) mam nadzieje ze mi pomorze z tymi moimi hormonami i je ureguluje w dosc krotkim czasie :-) pozdrawiam serdecznie i milych snow zycze wszystkim kobitkom :tak::happy:

witam . nie martwcie sie tak ta @ kochane co ma byc to bedzie ja staralam sie z mezem od ponad 4 lat o dzidzie :tak: i teraz kiedy milam isc po hormony bo mam zaplanowana operacje na sierpnia to na wizycie okazalo sie ze jednak operacji raczej nie bedzie bo jest serduszko :tak::szok: po 4 latach :szok: jest to moja 2 ciaza
Super ogromnie gratuluję. Życze zdrówka i spokojnej ciązy:-D

ja staralam sie z mezem od ponad 4 lat o dzidzie :tak: i teraz kiedy milam isc po hormony bo mam zaplanowana operacje na sierpnia to na wizycie okazalo sie ze jednak operacji raczej nie bedzie bo jest serduszko :tak::szok: po 4 latach :szok:
/QUOTE]
Pchełko, gratulacje!!! Gdy czytam coś takiego, to chce się żyć i wielki rogal pojawia się na buzi.
Lecę do laboratorium po kwiatuszki, czyli różyczkę igg i igm. Będzie piękny bukiet.
Dobrego dnia dziewczyny!

Frieda widzę, że nasze cykle różnią się tylko jednym dniem. Chyba będziemy razem testować :) Który cykl się starasz? Może juz pisałaś, ale nie pamiętam. Sorki

Masz rację Gaba :-)
A ponieważ Twoje są o dzień dłuższe, więc owulkę mamy jednego dnia. :) Akurat na Dzień Ojca. Wczoraj to powiedziałam mojemu Szacownemu, minę miał... hihihi nie do opisania.
My dopiero zaczynamy, to drugi cykl ale jeszcze bez specjalnego kontrolowania sprawy, na razie na luzie. Chociaż od wczoraj pierwsza czynność o poranku to mierzenie tempki.
Dobrego dnia, lecę na te różyczki, bo mi w końcu zamkną laboratorium. :)

reklama
Do góry