reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Agniesiak, z tego co widzę na Twoim suwaczku to dopiero 10 dc, zaraz będzie, daj mu szansę, hihi. ;-)
A jakie witaminki polecacie dla staraczki, żeby nie przepłacać za ładne kolorowe opakowanie, a żeby zawierały wszystko co potrzebne?

właśnie kobietki, jakie polecacie witaminki dla staraczki? wiem że powinno się jeść kwas foliowy, ale nie wiem czy można to jeść przed ciążą, tzn w trakcie planowania.. no i prosze o doradzenie co do tych witaminek.. :)

reklama
właśnie kobietki, jakie polecacie witaminki dla staraczki? Wiem że powinno się jeść kwas foliowy, ale nie wiem czy można to jeść przed ciążą, tzn w trakcie planowania.. No i prosze o doradzenie co do tych witaminek.. :)
jak najbardziej przed,bo z reguly kobieta nie wie ze jest jeszcze w ciazy,w jej pierwszych tyg,a wtedy tworzy sie uklad nerwowy dzidziusia:-)

Hej, kwas foliowy jak najbardziej je się przed ciążą. Poza tym słyszałam o wiesiołku - jadłam 1 miesiąc a potem straciłam wiare w jakiekolwiek witaminy, zioła i inne sposoby więc to zarzuciłam. Jem tylko kwas foliowy. Mozna też przyjmować zestaw witamin np. Centrum.

właśnie kobietki, jakie polecacie witaminki dla staraczki? wiem że powinno się jeść kwas foliowy, ale nie wiem czy można to jeść przed ciążą, tzn w trakcie planowania.. no i prosze o doradzenie co do tych witaminek.. :)

Kwas foliowy jest jako koniecznosc min na 3 miesiace przed planowanym poczeciem w celu minimalizacji ryzyka wad rozwojowych.
Wskazane sa omega 3, 6 i 9. Zwiekszone dawki cynku, selenu, wit E i C, zelaza i bialka.

Wiesiolek sie glownie daje na sluz i tylko do owu

Wiem, że to nie w temacie ale po kilku godzinach prób na wszelkie sposoby zaczynam dochodzić do wniosku, że albo mam jakieś problemy z kojarzeniem albo dodanie suwaczka do sygnatury jest zarezerwowane jedynie dla supermenek.
Invalid URL...
Invalid URL...
Invalid URL...

:eek:

Kwas jak najbardziej, ale mnie ostatnio kobitka w klinice powiedziała że moge brać ELEVIT...niby dla kobiet w ciąży ale czytałam że dla starających się też. Tylko drogawy w aptekach u mnie:baffled: Można brać także Magnez z Vit B6 (o tym wczoraj któraś z dziewczyn pisała na wątku wątpliwości:-))
Hej, kwas foliowy jak najbardziej je się przed ciążą. Poza tym słyszałam o wiesiołku - jadłam 1 miesiąc a potem straciłam wiare w jakiekolwiek witaminy, zioła i inne sposoby więc to zarzuciłam. Jem tylko kwas foliowy. Mozna też przyjmować zestaw witamin np. Centrum.
WIesiołek, jak mówiła lolitka tylko do Owu...Poza tym jest dla kobiet które narzekają na brak śluzu. Jak ja:-)...ale po jednym cyklu nie bedzie efektów...

Wiem, że to nie w temacie ale po kilku godzinach prób na wszelkie sposoby zaczynam dochodzić do wniosku, że albo mam jakieś problemy z kojarzeniem albo dodanie suwaczka do sygnatury jest zarezerwowane jedynie dla supermenek.
Invalid URL...
Invalid URL...
Invalid URL...

:eek:
Frieda - suwaczek musisz wstawić w swoim profilu w sygnaturę...Nie w posta...

reklama
green_rank_2.gif
Rano robiłam test (PreTest) znów jedna krecha a @ brak :( Już nie wiem co mam myśleć... Jak nie przyjdzie do wtorku to dzwonie do doktor i ide na wizyte..

Do góry