reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

chyba tak będzie trzeba zrobić hehe bo jak narzeczony przyjeżdza z wojska na tydzień lub chociaż weekend, to pełno ludzi się na kawe schodzi ;P

A mi M właśnie podał do kompa miseczkę zmiksowanych truskawek ze śmietaną i cukrem:-DMniami:-)
Kochana a kiedy planujecie zaręczyny? Ile masz wogole latek - jeśli mozna wiedziec?;-):-)

reklama
Witam śliczne Panie :rofl:

Ja dziś mam wyjątkowo dobry humorek chociaz spałam tak sobie :-p

Życzę miłego dzionka Kochane :-)

A mi M właśnie podał do kompa miseczkę zmiksowanych truskawek ze śmietaną i cukrem:-DMniami:-)
Kochana a kiedy planujecie zaręczyny? Ile masz wogole latek - jeśli mozna wiedziec?;-):-)

mmm, smacznego :)

Mój mi się już oświadczył :) tylko trzeba zrobić powtórke, taką dla rodzinki ;b coś w połowie czerwca będzie chyba najlepiej :)

27 czerwca skończe 19 lat :)

wiesz, jesteśmy ze sobą ponad 3 lata :) no, mieliśmy krótką przerwe ale później znowu sie wszystko ułożyło :) dojrzeliśmy oboje i teraz już jest naprawde w porządku :) nie narzekam bo nie mam na co :) wymarzył nam się teraz dziudziuś, no i się staramy :)

mmm, smacznego :)

Mój mi się już oświadczył :) tylko trzeba zrobić powtórke, taką dla rodzinki ;b coś w połowie czerwca będzie chyba najlepiej :)

27 czerwca skończe 19 lat :)

wiesz, jesteśmy ze sobą ponad 3 lata :) no, mieliśmy krótką przerwe ale później znowu sie wszystko ułożyło :) dojrzeliśmy oboje i teraz już jest naprawde w porządku :) nie narzekam bo nie mam na co :) wymarzył nam się teraz dziudziuś, no i się staramy :)

To wspaniale:-D
Mój tez mi się oświadczył wczesniej a dla rodzinki robilismy we wrześniu a dokładniej 30 (w dzień chłopaka):tak::-) Miały byc same zaręczyny rodzinne ale tego samego dnia pojechaliśmy zorientowac sie w cenach za sale i od razu zaklepaliśmy termin na salę i u księdza:-D Zaręczyny punkt 12:00 w południe a o 14:00 już była zaklepana sala i ksiądz:-p:-D

To wspaniale:-D
Mój tez mi się oświadczył wczesniej a dla rodzinki robilismy we wrześniu a dokładniej 30 (w dzień chłopaka):tak::-) Miały byc same zaręczyny rodzinne ale tego samego dnia pojechaliśmy zorientowac sie w cenach za sale i od razu zaklepaliśmy termin na salę i u księdza:-D Zaręczyny punkt 12:00 w południe a o 14:00 już była zaklepana sala i ksiądz:-p:-D

to ciekawie :) My tak mniej wiecej zareczyny w czerwcu a we wrześniu cywilny (mój jest z września) to tak fajnie by sie ułożyło. a kościelny jeszcze nie wiemy, może też wtedy (tylko gorzej o wolne miejsca) :)no i rodzice nam mieszają bo moi mówią że lepiej z kościelnym zaczekać i tak po roku zrobić od cywilnego, a znów mama mojego wolałaby cywilny i kościelny jednego dnia.. i tak zrobimy jak zechcemy, ale musimy to zaplanować tak, by rodzinki się nie pogniewały hehe ;] dlatego wcześniej wspomniałam że to takie urwanie głowy z tym wszystkim ;b

a kiedy się pobraliście?

to ciekawie :) My tak mniej wiecej zareczyny w czerwcu a we wrześniu cywilny (mój jest z września) to tak fajnie by sie ułożyło. a kościelny jeszcze nie wiemy, może też wtedy (tylko gorzej o wolne miejsca) :)no i rodzice nam mieszają bo moi mówią że lepiej z kościelnym zaczekać i tak po roku zrobić od cywilnego, a znów mama mojego wolałaby cywilny i kościelny jednego dnia.. i tak zrobimy jak zechcemy, ale musimy to zaplanować tak, by rodzinki się nie pogniewały hehe ;] dlatego wcześniej wspomniałam że to takie urwanie głowy z tym wszystkim ;b

a kiedy się pobraliście?
My sie pobraliśmy 05.05.2007r. i od razu ślub konkordatowy. Czyli w Kościele i dokumenty z cywilnego podpisujesz w Kościele. Wszystko razem. Po co rozkładac na dwa razy?:-p Jak się kocha to na bank;-):-)
a zaręczyny mieliśmy 30.09.2006r:-)

My sie pobraliśmy 05.05.2007r. i od razu ślub konkordatowy. Czyli w Kościele i dokumenty z cywilnego podpisujesz w Kościele. Wszystko razem. Po co rozkładac na dwa razy?:-p Jak się kocha to na bank;-):-)
a zaręczyny mieliśmy 30.09.2006r:-)

wiem że jak się kocha to na bank, i tak właśnie sie kochamy, ale kwestia pieniedzy póki co nie pozwala nam na kościelny..

hej dziewczyny :) no i u mnie zasada zrobisz test okres przyjdzie sie sprawdziła :-D:-D:-D bo własnie poszłam do toalety i bach @ się pojawiła z zaskoczenia - :-Ddobrze że noszę przy sobie na wszelkiego tampony :-)

tak więc w wakacje można się odstresować i kochać się do woli nie martwiąc się o fasolkę :)

a właśnie ile macie latek dziewczyny bo ja 28 niedługo skończę ;-)

wiem że jak się kocha to na bank, i tak właśnie sie kochamy, ale kwestia pieniedzy póki co nie pozwala nam na kościelny..
do kościelnego kasa większa niepotrzebna - no chyba że chcesz weselicho mega robić :) =- powodzenia w czerwcu z zaręczynami :) my poszliśmy na spontana - tak samo jak R z naszymi :laugh2::laugh2::laugh2:
nic nie mówiliśmy poprostu przyszliśmy a R miał kwiaty dla mamy a flachę dla taty :-D

Kochane już jestem po rozmowie:tak:
Miałam miec autobus o 10:10. Poszłam na dworzec a okazuje się, że ten autobus to już z miesiąc czasu nie jeździ do tej miejscowości:szok: Szybko przyszłam do domku. Akurat była u nas kolezanka i przyjechała samochodem 9wpadła do nas na okienku bo pracuje jako nauczycielka) i z M pojechaliśmy na moją rozmowę. Okazało się, że poszukują kogos z prawkiem a ja niestety nie mam:-( Kurna.. prawo jazdy było napisane w dodatkowych umiejętnosciach..eh.. no cóż.. ale babeczka ok, powiedziała, że od stycznia rusza jakiś projekt i zapytala czy może zatrzymac moje dokumenty by miec ze mną kontakt bo bardzo potrzebują pracownika socjalnego a z takim wykształceniem mało jest osób. Więc jej zostawiłam te papiery i już.
Trochę się wkurzyłam bo tyle zachodu miałam by usłyszec, że prawa jazdy nie mam:wściekła/y:Mogła mi to przez telefon powiedziec jak do mnie dzwoniła:crazy:
No ale cóż..

Co do latek to ja mam 24:-D

reklama
Witajcie! Wychodzi na to, że pomimo objawów ciążowych i bladej drugiej kreseczki na teście dołączę do grona staraczek czerwcowych - dostałam @ wczoraj późnym wieczorem i tak mnie przeczołgało, że nie mogłam spać do piątej rano :-(
Ale nie ma się co zamartwiać tylko trzeba się szykować na rozpoczęcie solidnych starań za kilka dni, tym razem musi się udać.
Co do tematu ślubnego - gratulacje z okazji nadchodzących zaręczyn :-)
My zaręczyliśmy się oficjalnie 3 tygodnie przed ślubem (nieoficjalnie miesiąc po naszym pierwszym spotkaniu:-)), ślub braliśmy 23.06.2005, a 2 tygodnie później wyjechaliśmy do Anglii. Tempo mieliśmy niezłe ;-)

Do góry