reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

z tego co wiem to APAP jest dopuszczany w racie fasolki....

a tymi przeciwbolowymi to masakra :( tez sie fatalnie czuje a jedyne co sie odwazylam wziac to no-spa na brzuszek. apap mozna ponoc tez. nurofen, ibum, ibuprofen, ibubrom itp to kategorycznie zakazane...

pytanie do tych co pamietaja objawy wczesnej ciazy - dziewczyny, moze byc tak, ze jednego dnia czujesz sie gozej, pozniej na drugi lepiej i nastepne dni znowu zle itd itd? bo ja mam roznie, raz czuje sie fatalnie, na drugi dzien juz lepiej - sa gorsze momenty ale miajaja po jakims czasie

Ja też tak mam, a pozatym bardzo bolą mnie jajniki, a dziś mam 22 dzień cyklu

reklama
z tego co wiem to APAP jest dopuszczany w racie fasolki....

a tymi przeciwbolowymi to masakra :( tez sie fatalnie czuje a jedyne co sie odwazylam wziac to no-spa na brzuszek. apap mozna ponoc tez. nurofen, ibum, ibuprofen, ibubrom itp to kategorycznie zakazane...

pytanie do tych co pamietaja objawy wczesnej ciazy - dziewczyny, moze byc tak, ze jednego dnia czujesz sie gozej, pozniej na drugi lepiej i nastepne dni znowu zle itd itd? bo ja mam roznie, raz czuje sie fatalnie, na drugi dzien juz lepiej - sa gorsze momenty ale miajaja po jakims czasie

dzięki za rade co do apapu :)

a co do stanów mieszanych Twojego samopoczucia, to z tego co słyszałam to zdarza się tak jak Ty masz, że jednego dnia jest lepiej a drugiego gorzej. ale nie wiem. może ktoś inny na to odpowie kochana :)
bo ja to mam tak ze w ciągu dnia nastrój mi sie zmienia jak pogoda. eh.

Kochane ja już po M jak miłośc a teraz uciekam do lóżeczka:tak:
Wiecie co.. mi sie teraz przypomnialo, że ja ta poranna tempke to dziś przed 5 rana mierzyłam a jak pierwszy raz mierzona była o 7 to wyszła 37..
godzina pomiaru musi byc codziennie ta sama?

ja ogladałam tylko kawałek M jak miłość, bo pisałam referat na geografie i nie zauwazylam jak mi pół filmu przeleciało hehe.

tak, temperature powinno się mierzyć zwsze o tej samej porze, najlepiej rano po minimum 3 godzinach snu, tym samym termometrem i w tym samym miejscu (tzn pod pachą lub 'tam' ;b hehe) :)

tak, temperature powinno się mierzyć zwsze o tej samej porze, najlepiej rano po minimum 3 godzinach snu, tym samym termometrem i w tym samym miejscu (tzn pod pachą lub 'tam' ;b hehe) :)

Z tego co wiem, to podpacha sie wlasnie nie mierzy - tylko pupa (dla odwaznych), pipka lub usta (usta tez nie sa zbyt dokladne pomiararowo).
Powodzenia

hej dziewczyny :) zatestowałam dzisiaj ponieważ mnie wczoraj teściowa nastraszyła hehe znaczy się jest chora na półpaśca i na dzień matki wiecie buźka buźka a potem przerażona patrzy na nas i mówi ze przecież nie powinna bo nie wie czy jeszcze zaraża :szok: hehe ja mówię mamo spoko - a potem kurcze obym w ciąży nie była ;-);-)

więc zatestowałam i negativ - testy z allegro bo mam jednego z apteki ale to dopiero jak będzie mi się dalej spóźniał - na razie jest to mój 32 dc zobaczymy co dalej - @ nadal nie ma

trzymajmy się i oby nie zwariować :) :-):-):-):-):-):-):-)

my w czerwcu akurat mamy urlop to się będziemy relaksować :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

spokojnego dnia dziewczyny !

dzień dobry kochane :*

dziś znów nie zatestowałam. czekam cierpliwie na @, czy nadejdzie czy nie :]

tempka u mnie dziś znowu taka sama, czyli 37,1 st.

Gosiunia, przykro mi że Twój test wyszedł negatywnie, ale może to i dobrze, bo piszesz o tym półpaścu czy czymś.. -co to w ogóle za choroba?

I ja się witam z rańca!:-D
Mierzyłam dziś tempkę ale jest 36.75 więc niewiele podskoczyło. I tak pewnie przed @ zjedzie niżej:-p:-D
Wstałam dziś wcześniej bo spac nie mogłam 9chyba z tych nerwów) o 10:10 mam autobis i jade na rozmowę kwalifikacyjną:baffled:
Męzusio kawkę już dostał i powoli wstaje z łóżeczka:tak::-)

Ja to bym mogła dziś spać chyba cały dzień.. Pije teraz słabiutką kawkę rozpuszczalną z mlekiem ;] i czytam co ciekawego na forum. do szkoły lece na 8:50 więc jeszcze troszke czasu mam :) Mój narzeczony w wojsku na zawodowym jest, to ten tydzień go w domku nie ma :) ale w czerwcu ma dostać urlop na miesiąc to poszalejemy ;) jeszcze czekają nas oficjalne zaręczyny i trzeba impreze jakąś rodzinną zrobić.. urwanie głowy z tym wszystkim heh.
ale ja się dziś rozpisałam. mimo niewyspania mam bardzo dobry nastrój :)

Agniesiak, to życze powodzenia na rozmowie kwalifikacyjnej ;];**

Ja to bym mogła dziś spać chyba cały dzień.. Pije teraz słabiutką kawkę rozpuszczalną z mlekiem ;] i czytam co ciekawego na forum. do szkoły lece na 8:50 więc jeszcze troszke czasu mam :) Mój narzeczony w wojsku na zawodowym jest, to ten tydzień go w domku nie ma :) ale w czerwcu ma dostać urlop na miesiąc to poszalejemy ;) jeszcze czekają nas oficjalne zaręczyny i trzeba impreze jakąś rodzinną zrobić.. urwanie głowy z tym wszystkim heh.
ale ja się dziś rozpisałam. mimo niewyspania mam bardzo dobry nastrój :)

Agniesiak, to życze powodzenia na rozmowie kwalifikacyjnej ;];**

Dziękuje Kochana:tak::-)
No to przyszły miesiąc Wasz:-D Wywieście karteczkę na drzwiach : Nie przeszkadzac:tak::-)

reklama
Do góry