reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Kochana lec do innego gina ale już:tak: Tym bardziej, że zaczełas krwawic a testy pokazały Ci 2 kreski.:eek:

a mi własnie termometr poszedł :( poszypały sie z niego tylko srebrne kulki;/ przestraszyłam sie bo rtec jest toksyczna :( nie wiem co sie stało, zczepnełam i mi sie w rekach skruszyła ta koncówka :( byłam wlasnie w aptece i mi powiedzieli, ze juz wycofali rteciowe;/

Dokładny termometr owulacyjny Microlife MT 16C2 (610043303) - Aukcje internetowe Allegro

ja wlasnie chyba sobie kupie taki:tak:
Teraz mam rtęciowy ale taki jest lepszy.:tak:

reklama
jutro mam zrobic badanie krwi bo gin chce sprawdzic czy wogle byłam w ciozy bo on w to niewierzy dodam jeszcze ze pani pielegniarka mi powiedziała ze mogłam poronic bo leco mi same skrzepy wiec ja jusz ogłupiałam najpierw mi muwio ze testy zle pokazały a teraz ze mołam poronic

sama już nie wiem..
jak z tą owulka jest.. chyba kupie sobie testy owulacyjne:tak::biggrin2:
U mnie brak tempki więc @ zawita..:-(ale to nic niech szybko przychodzi i staranka ciągniemy dalej:-D
A może któras z Was miala znajomą, ktora nie miała podwyższonej tempki a była w ciązy..eh:sorry:
A czy możliwe byłoby zajście w ciąże teraz? Tzn w 26dc? chyba nie:-D Bo my ostatnio z M fikamy codziennie ale już przeciez nieplodne dni bo przed @..:biggrin2:
:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

hej dziewczyny.
ja dziś chyba tylko na chwile bo humor mam jakiś taki ponury..
beczec mi sie chce i sie złoszcze.. -zupelnie jak przed okresem. eh.
chyba jednak dobrze ze dzis nie zatestowalam bo tylko bym test zmarnowala, a wydaje mi sie ze nie udało mi sie staranie o dzidzie.. :(
temperaturke dzis mialam znów 37,1. brzuch mnie boli. słabo mi chwilami. no i papierosy..-eh, to juz inna bajka. mianowicie taki byl ze mnie palacz nałogowy, a od soboty ograniczyłam papierosy do dwóch dziennie, a dzis wypaliłam rano pół papierosa i prawie zwróciłam śniadanie.. nie dam rady nawet spojrzeć na fajki bo mnie naciąga. skąd mi się to wzięło to nie mam pojecia..
dzis ominelo mnie popołudniowe spanie bo na zakupy po buty pojechalam.. jestem okropnie zmeczona.. zaraz ide spac i wróce do was wieczorkiem..

dzieewczyny, przykro mi że wam testy nie poszły.. :( następnym razem się uda ;**

Sabinko 617, idź do innego ginekologa. tak bedzie lepiej. i bądź dobrej myśli i uważaj na siebie :)

Agniesiak, mierzyłaś dziś tempke czy jednak nie?

sama już nie wiem..
jak z tą owulka jest.. chyba kupie sobie testy owulacyjne:tak::biggrin2:
U mnie brak tempki więc @ zawita..:-(ale to nic niech szybko przychodzi i staranka ciągniemy dalej:-D
A może któras z Was miala znajomą, ktora nie miała podwyższonej tempki a była w ciązy..eh:sorry:
A czy możliwe byłoby zajście w ciąże teraz? Tzn w 26dc? chyba nie:-D Bo my ostatnio z M fikamy codziennie ale już przeciez nieplodne dni bo przed @..:biggrin2:
:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

no raczej niepłodne teraz masz. a może jednak dzidzia w Tobie siedzi? może z tą tempką to nie tak do końca? wiesz, każda kobitka inaczej wszystko przechodzi :) a jak Ci się tym razem nie udało, to nie załamuj się, tylko w czerwcu przytulaj się z tym swoim M częściej ;)

już się zarejestrowałam do innego gin bo ten mi coś nie podszedł :-:)-:)-(
wkoncu się uda :tak::tak::tak::tak::tak: i będzie ta wymarzona fasolka :-):-)
trzymam kciuki za te wszystkie starające

Agniesiak, mierzyłaś dziś tempke czy jednak nie?
Kochana mierzyłam.. 36,6:-( jeszcze jutro zmierzę. No ale w czerwcu to ruszam już na poważnie, z testami owu i przytulankami co drugi dzień:-D

no raczej niepłodne teraz masz. a może jednak dzidzia w Tobie siedzi? może z tą tempką to nie tak do końca? wiesz, każda kobitka inaczej wszystko przechodzi :) a jak Ci się tym razem nie udało, to nie załamuj się, tylko w czerwcu przytulaj się z tym swoim M częściej ;)

Kochana nie załamuję się.. trzymam się. Ja w sumie wiem, że ten cykl nam nie poszedł za bardzo. Dlatego nastawiam się dośc mocno na czerwcowy z testami owu i przytulankami co drugi dzień. Znaleźliśmy z M pozycję która nam bardziej odpowiada i dzięki niej nie wypływa już ze mnie jego.. no.. wiecie co:-p:-D
Także w czerwu to juz na poważnie:tak::-D

Kochana mierzyłam.. 36,6:-( jeszcze jutro zmierzę. No ale w czerwcu to ruszam już na poważnie, z testami owu i przytulankami co drugi dzień:-D

Kochana nie załamuję się.. trzymam się. Ja w sumie wiem, że ten cykl nam nie poszedł za bardzo. Dlatego nastawiam się dośc mocno na czerwcowy z testami owu i przytulankami co drugi dzień. Znaleźliśmy z M pozycję która nam bardziej odpowiada i dzięki niej nie wypływa już ze mnie jego.. no.. wiecie co:-p:-D
Także w czerwu to juz na poważnie:tak::-D

trzymam kciuki kochana :*:*:*

dziewczyny, pomóżcie.. bo mnie tak głowa boli że szok.. a nie wiem czy wskazane jest zjeść APAP.. nie wytrzymuje z bólu, ale boję się że jeżeli jestem zafasolkowana, to zaszkodzi ten APAP dzidzi.. :(:(:( koszmar normalnie..

z tego co wiem to APAP jest dopuszczany w racie fasolki....

a tymi przeciwbolowymi to masakra :( tez sie fatalnie czuje a jedyne co sie odwazylam wziac to no-spa na brzuszek. apap mozna ponoc tez. nurofen, ibum, ibuprofen, ibubrom itp to kategorycznie zakazane...

pytanie do tych co pamietaja objawy wczesnej ciazy - dziewczyny, moze byc tak, ze jednego dnia czujesz sie gozej, pozniej na drugi lepiej i nastepne dni znowu zle itd itd? bo ja mam roznie, raz czuje sie fatalnie, na drugi dzien juz lepiej - sa gorsze momenty ale miajaja po jakims czasie

reklama
Kochane ja już po M jak miłośc a teraz uciekam do lóżeczka:tak:
Wiecie co.. mi sie teraz przypomnialo, że ja ta poranna tempke to dziś przed 5 rana mierzyłam a jak pierwszy raz mierzona była o 7 to wyszła 37..
godzina pomiaru musi byc codziennie ta sama?

Do góry