reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

hej dziewczyny!
mam do was pytanie.
czy ktoras z was miala w 3 tyg potencjalnej ciazy sluz jasno brazowy?kolor kawy z mlekiem? mam cylke 26 dniowe dzis 23 dc i nie wiem co myslec o tym brudzeniu :baffled: wydaje mi sie ze mam kilka objawow ciazowych i tempka trzyma sie wysoko ale co wy myslicie?

reklama
hej dziewczyny!
mam do was pytanie.
czy ktoras z was miala w 3 tyg potencjalnej ciazy sluz jasno brazowy?kolor kawy z mlekiem? mam cylke 26 dniowe dzis 23 dc i nie wiem co myslec o tym brudzeniu :baffled: wydaje mi sie ze mam kilka objawow ciazowych i tempka trzyma sie wysoko ale co wy myslicie?

Ja Ci nie pomogę bo się nie znam:-( Ale najlepiej jak pójdziesz do ginka.
Napewno inne kobietki na forum Ci pomoga tez.:tak:
Pozdrawiam serdecznie, trzymam kciuki za Fasoleczkę:tak::-)

To fantastycznie:-D Bo taki sie mojemu M podoba no i mi tez:-D

Jak tylko będziemy wiedziec, że Fasolka mieszka w moim brzusio to taki własnie kupimy:tak::-)

no ja własnie tez chyba na ten sie przymiezam:) jak tylko sie dowiem :-D
ale dzisiaj mam jakis taki humorek :-:)-( boje sie, ze sie zawiode :-(
ze te objawy to tylko i wylacznie ten duphaston:-:)-:)-(

no ja własnie tez chyba na ten sie przymiezam:) jak tylko sie dowiem :-D
ale dzisiaj mam jakis taki humorek :-:)-( boje sie, ze sie zawiode :-(
ze te objawy to tylko i wylacznie ten duphaston:-:)-:)-(

No ja jeszcze będę musiała poczekac na dobra nowinę bo w tym cyklu raczej nam nie wyszło. Daliśmy na luz i przytulanki były tylko 16dc i chyba to już wtedy było po owólce. I zresztą.. żadnych objawów nie mam, jedynie trochę mnie brzusio kłuje ale to przed @ na pewno. Także nawet się nie nakręcam.
Jutro tylko tempke zmierzę tak dla potwierdzenia tego co mowie i czekamy z M na kolejna @ i kolejne fikania (już częste:D )

oj ten pierwszy mi się też bardzo podoba :) tylko my jak już to chcemy się zdecydować na trójkołowy ale właśnie wielofunkcyjny :)

dziewczyny będzie dobrze i zobaczymy w końcu nasze upragnione II kreseczki :D

Cześć dziewczynki jestem w 7 tygodniu ciązy Moje objawy to bardzo bolące piersi są więsze pełne i ciężkie:sorry2: A najbardziej to sutki są tak wrażliwe żę czasami nie da sie wytrzymac hehe no a tak pozatym zgaga pali, lekkie mdłości lecz nie wymiotuje i czasem ból w podbrzuszu ale lekki zle nie jest choc i tak sie ciesze ze przynajmniej te objawy wystepuja ale slyszalam ze puzniej moze byc gorzej:-):-):-)

reklama
Witajcie tak zagladnelam na stary watek pare tygodni temu tez wypatrywalam pierwszych znakow ciazy:-) moje pierwsze obawy to przede wszystkim byly bolace piersi leciutkie plamienie zamiast okresu mdlosi pojawily sie dlugo pozniej;-) nam wlasnie wybil dzisiaj rowniutko 15 tydzinen ciazy a wam
zycze powodzonka, owocnych staran;-) i 2 kreseczek na testach a za pare miesiecy slicznych bobaskow!!!!!!!!!:tak:

Do góry