reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
To może coś Ci sie cykl pozajączkował:-)
albo betkę zrób.

Dziewczyny złote, powiedzice mi kiedy można najwcześniej zrobic bete??
Pozdrawiam.

Witam dziewczynki:) Dzięki za trzymanie kciuków:-) jednak chyba nie pomogą:) Co prawda nadal nie mam okresu ale czuję że zaraz się objawi cholera jedna:) Testu drugiego jeszcze nie zrobiłam ( jeszcze znowu się rozczaruję:( ale za to resztę owulacyjnych tak i wychodzi że jestem Kaczka Owulaczka :) Cały czas dwie krechy w różnym wydaniu:) Pozdrawiam cieplutko:)

Czesc dziewczyny,
Wlasnie zrobilam pierwszy test i wyszedl pozytywny, juz po minucie widac bylo wyraznie dwie kreski. Ostatni okres mialam miesiac temu i dzis jest 30sty dzien cyklu, wiec powinnam dostac okres jako, ze moj cykl ma 30 dni. Malo wydaje mi sie to prawdopodobne, bo to nasz pierwszy miesiac starac o dzidzie i chyba tak szybko, to niemozliwe... Czytam o Waszych objawach ciazy i zauwazam pewne u siebie, ale wiadomo ze jak sie o czyms duzo nnaczyta, to potem sie u siebie wszystko zauwaza;-)Powtorze wiec test jutro rano, jesli wyjdzie pozytywny powiadomie meza, bo chce mu zrobic niespodzianke. No i oczywiscie w czwartek albo piatek wybiore sie do lekarza.
Napiszcie prosze, jak poinformowalyscie swoich mezow o dzidzi, bo to dla mnie specjalna chwila i chcialabym zrobic to jakos oryginalnie.
Pozdrawiam.

Mam nadzieje morka, mam nadzieje... Ale wciaz nie moge w to uwierzyc. Rozmawialam z kilkoma osobami i w wiekszosci sie mowi, ze starac sie trzeba przez ok. rok, nie wierzylam, ze mozna tak szybko... Nie wiem tez, kiedy powinnam pojsc do lekarza, tzn. czy nie jest za wczesnie w tym tygodniu. Ehhh, to dopiero pierwszy dzien bez okresu, ale tak bym chciala, zeby nie przyszedl:)

Coż ... Ja się staram od kilku lat . Na fasolkę nie ma reguły. Może być i za pierwszym razem. Ja sądzę że jesteś w ciąży...Trzymam kciuki raz jeszcze:)

reklama
Witam dziewczynki:) Dzięki za trzymanie kciuków:-) jednak chyba nie pomogą:) Co prawda nadal nie mam okresu ale czuję że zaraz się objawi cholera jedna:) Testu drugiego jeszcze nie zrobiłam ( jeszcze znowu się rozczaruję:( ale za to resztę owulacyjnych tak i wychodzi że jestem Kaczka Owulaczka :) Cały czas dwie krechy w różnym wydaniu:) Pozdrawiam cieplutko:)
Jeśli testy Owu cały czas wychodzą pozytywne to moze to być..... Poczekaj jeszcze trochę i znowu zatestuj. A najlepiej umów się na betę.

Do góry