reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

hej kobietki my staramy sie juz 7lat w tym m-cu po raz 1 po clo mialam owulacje i czekam teraz tego dnia kiedy powinna przysc @ jak sadzicie kiedy zrobic test

reklama
hej kobietki my staramy sie juz 7lat w tym m-cu po raz 1 po clo mialam owulacje i czekam teraz tego dnia kiedy powinna przysc @ jak sadzicie kiedy zrobic test

Zgadzam się z poprzedniczką.Wcześniej nie ma sensu.I najlepiej z porannego moczu,w tedy będzie najbardziej wiarygodny wynik.

Rodzi się nadzieja::) Temeratura wciąż 37,3 nie opada. 35 dzień cyklu i to czekanie... Nie mam odwagi na ten drugi test... Poczekam jeszcze kilka dni. Może jednak jakimś cudem się udało w końcu:-D Pozdrawiam wszystkie staraczki:)

Wczoraj rano zrobilam drugi test i wyszedl znow pozytywny, powiedzialam tez mezowi, byl taki szczesliwy. Dzis niestety pracuje caly dzien, ale jutro wybieram sie do lekarza na potwierdzenie:)
Morka trzymam kciuki zeby sie udalo u ciebie.

Milego dnia.

Witajcie dziewczyny -
Pianistka - gratulacje - co dwie krechy to dwie krechy.
Morka - Ty jak najszybciej testuj - co cię powstrzymuje - przecież nic nie zmienisz... a będziesz spokojniejsza...
U mnie końcówka cyklu - tepka cały czas w okolicy 36,9. Powinny mnie już zacząć boleć piersi na @ ale nie bolą.. Ale za to od trzech dni mam okropną zgagę jak cokolwiek zjem... A to dziwne bo zgagi nie miewam zazwyczaj... Może to po lekach bo choruję na zatoki i antybiotyk biorę od tygodnia i inne tam świństwa - pod kontrolą lekarza oczywiście w temacie fasolki.
Zobaczymy - poczekam jeszcze do poniedziałku może bo wcześniej nie chcę się napalać...
Pozdrawiam wszystkie staraczki ...

cześć a u mnie moraszka już niedługo powinnammieś okres a tu wogule niema skoku temperatury :no: wię owulacji pewnie niebęde mieć w tym cyklu :-(i dzidzusia jeszcze nie będzie

kurna jak ten czas sie dluzy 20mialam owulacje przytulalismy sie teraz te czekanie czy sie udalo szok jaka jestem niecierpliwa
chcialabym zrobic juz test i zobaczyc 2kreseczki
zadnych objawow nie mam zeby cos sie dzialo napewno dostane@:(((((

reklama
Kato to może już miałaś owulację jak zaraz masz mieć @. ja mam zawsze między 12 a 17 dniem. no może tym razem trafi się później bo przecież ostatnio miałam okres po 44 dniach....

Pianiastka gratulacje. coraz bardziej mnie cieszy ze znajdują się pary którym udało sie w pierwszym cyklu. szkoda że nie wszystkim ;)

Do góry