reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

No i jednak piatek 13go okazal sie pechowy....kazali mi dzisiaj przyjsc po wyniki moczu to przychodze i co? nie nie ma pani wynikow nie pani zapyta w poniedzialek a lekarz mowil mi ze w piatek na bank beda a kobieta szukala 10 minut w komputerze i nic:-( ja caly czas czekalam zeby tylko skonczyc prace i pedem po wyniki a tu nic sie nie dowiedzialam...masakra wiem ze musze byc w ciazy bo zrobilam testy i sa pozytywne okresu jak nie bylo tak nie ma ale jednak takie wyniki daly by mi pewnosc juz nie wytrzymam z tych nerwow:zawstydzona/y:

Weri, na pewno masz pod serduszkiem dzidzię :tak: Niestety, z tymi wynikami to czasem tak jest ale już niedługo potwierdzą się te szczęśliwe wieści :-)

U mnie masakra, @ wciąż nie mam:baffled: cycki bolą, wczoraj w ogóle zauważyłam u siebie dużo śluzu podobnego bardzo do płodnego :baffled::baffled::baffled: Nic już nie rozumiem...

reklama
Witajcie :-)
U mnie w tym miesiącu koniec niepewności... Właśnie dostałam @ i straszliwie boli mnie brzusio :baffled:
Tak więc staranka zaczną się już wkrótce od początku :tak:
Raz jeszcze gratuluję wszystkim szczęśliwym zafasolkowanym i życzę powodzenia w staraniach wszystkim pozostałym (również sobie ;-))
Miłego dzionka :-)

No i jednak piatek 13go okazal sie pechowy....kazali mi dzisiaj przyjsc po wyniki moczu to przychodze i co? nie nie ma pani wynikow nie pani zapyta w poniedzialek a lekarz mowil mi ze w piatek na bank beda a kobieta szukala 10 minut w komputerze i nic:-( ja caly czas czekalam zeby tylko skonczyc prace i pedem po wyniki a tu nic sie nie dowiedzialam...masakra wiem ze musze byc w ciazy bo zrobilam testy i sa pozytywne okresu jak nie bylo tak nie ma ale jednak takie wyniki daly by mi pewnosc juz nie wytrzymam z tych nerwow:zawstydzona/y:

Bardzo dobrze Cię rozumiem. Ja tak parę dni temu się wkurzyłam, gdy przyszłam po wynik bety, a go nie było. Na drugi dzień poszłam - też nie!!! Aż w końcu postraszyłam, że zrobię aferę i ściągnięto dla mnie ten wynik. :wściekła/y:

witam!!
Ja również dołanczam się do gartulacji dla dziewczyn w ciąży!!:tak::-) super!
Ja jutro mam spodziewany dzień @ ale narazie cisza...
zauważyłam białe mleczko wydobywające się z pochwy a zwłaszcza podczas stosunku:sorry2: i mam drażliwe piersi czego wcześniej tak przed @ nie odczuwałam.
No zobaczymy co z tego bedzie
w pn tescik rano! :tak:

Pozdrawiam :happy:

Mam pytanie ale nie wiem gdzie je wrzucić:-) Tyle tu piszecie, że nie sposób nadążyć a jak próbuję poszukać podobnego wątku to tyle stron mam do czytania, że nie dam chyba rady.Wybaczcie, jeśli gdzieś takie pytanie było_Od kilku lub kilkunastu miesięcy przed @ pojawia się plamienie, takie brązowe i trwa 2-3 dni. Wcześniej tego nie miałam. Co to może oznaczać? Czytałam coś o hormonach, że takie plamienie oznacza niski poziom jakiegoś hormonu, ale ja jestem zielona w tym temacie. Chcę zacząć starania o drugą dzidzię, doradźcie mi coś! Powinnam zrobić jakieś badania? Macie takie plamienia? Dzięki z góry za odpowiedzi:-)

Mam pytanie ale nie wiem gdzie je wrzucić:-) Tyle tu piszecie, że nie sposób nadążyć a jak próbuję poszukać podobnego wątku to tyle stron mam do czytania, że nie dam chyba rady.Wybaczcie, jeśli gdzieś takie pytanie było_Od kilku lub kilkunastu miesięcy przed @ pojawia się plamienie, takie brązowe i trwa 2-3 dni. Wcześniej tego nie miałam. Co to może oznaczać? Czytałam coś o hormonach, że takie plamienie oznacza niski poziom jakiegoś hormonu, ale ja jestem zielona w tym temacie. Chcę zacząć starania o drugą dzidzię, doradźcie mi coś! Powinnam zrobić jakieś badania? Macie takie plamienia? Dzięki z góry za odpowiedzi:-)
A brałaś może jakieś tabl. antykoncep??? ja miałam takie plamienia wtedy Tyle że to się już długo u Ciebie utrzymuje. Najlepiej idź z tym do lekarza . może potrzebne będą jakieś badania ... Pozdrawiam

A brałaś może jakieś tabl. antykoncep??? ja miałam takie plamienia wtedy Tyle że to się już długo u Ciebie utrzymuje. Najlepiej idź z tym do lekarza . może potrzebne będą jakieś badania ... Pozdrawiam
Dzięki wielkie za odpowiedź. Przeniosłam temat do sąsiedniego wątku. A co do antykoncepcji- nie stosuję tabletek od ostatnich 2 lat, więc powód musi być inny:-(

reklama

Ja tak mam, gdyż mam podwyższoną prolaktynę. U Ciebie pewnie też tak jest...

Do góry