reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Dominika, Zajączku, Marudko zobaczycie jeszcze szczęście się do Was uśmiechnie:-) znając życie wtedy, kiedy będziecie się najmniej spodziewały:-p Naaoomi gratulacje!!
Dzięki Dominika:-) O to właśnie chodzi, żeby sie starać:-D A to takie przyjemne przecież...
a co do Tematu... Ożywi się jak tylko któraś zafasolkuje i podzieli się objawami. Ja jestem dopiero po @ więc na razie nie mogę się wypowiadac ani nawet doszukiwac u siebie:-(

reklama
Cześć dziewuszki!!! Pomóżcie... strasznie bolą mnie jajniki... i to chyba oba :(( nawet nie wiem... jaki może być powód ??? :((( ledwo chodzę..

ja jestem już dawno po owulacji i czekam tylko czy @ przyjdzie. Objawów wole się nie doszukiwać bo szkoda się nakręcać. Wczoraj tylko myślałam że umrę tak mnie jajnik bolał, ale dzisiaj jest już całkiem nieźle :))

no to działajcie staraczki żebyście mogły dołoczyć do mojego oczekiwania
f055.gif

My z M. na razie trenujemy tylko:) Trening czyni mistrza jak to mówią.:happy: Wczoraj zrobiliśmy sobie dzień przerwy - bo niby lepiej co dwa dni... Ciężkawo było, ale czego się nie robi dla fasolki:happy:
Jak tylko (a mam nadzieję że wkrótce) uda się zafasolkować, to napisze wypracowanie na temat objawów:)
Szkoda że te którym się już udało, nie chcą się z nami ostatnio coś dzielic:-)

reklama
właśnie w tym problem, że ja jeszcze nie mam tyle doświadczenia co niektóre już w objawach zafasolkowania i nie wiem a co zwracać uwagę :))) więc może wkrótce któraś coś napisze na ten temat :))
m030.gif

ja tylko na chwilkę wlazłam tu ... muszę się uczyć
a015.gif
.. egzamin w plecy
g050.gif

Do góry