reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

właśnie w tym problem, że ja jeszcze nie mam tyle doświadczenia co niektóre już w objawach zafasolkowania i nie wiem a co zwracać uwagę :))) więc może wkrótce któraś coś napisze na ten temat :))
m030.gif

ja tylko na chwilkę wlazłam tu ... muszę się uczyć
a015.gif
.. egzamin w plecy
g050.gif
Nie łam się.... Dobrze będzie. Egzamin nie zając:) JA mam tyły z praca. A egzamin tez mnie czeka, ale nie mam do niego natchnienia:wściekła/y:

reklama
cześć my też staramy się o dzidzie i przy każdej spóźniającej się miesiączce wypatruje pierwszych objawów niestety do tej pory sie nie udało, może tym razem.

Jestem 1,5 roku po ślubie i od tamtego czasu " nie uważaliśmy" :zawstydzona/y:ale tak od trzech miesięcy zaczeliśmy intensywne starania, miałam nadzieje że będzie niespodzianka ale juz czas pomóc naszemu szczęściu:sorry2:

Jestem 1,5 roku po ślubie i od tamtego czasu " nie uważaliśmy" :zawstydzona/y:ale tak od trzech miesięcy zaczeliśmy intensywne starania, miałam nadzieje że będzie niespodzianka ale juz czas pomóc naszemu szczęściu:sorry2:
Kati....spokojnie... o jeszcze nie jest długo - ale może warto zrobić badanka jakieś...

Kati na pewno zafasolkujesz. Jedne po prostu szybciej zachodzą w ciążę inne później. Nie martw się ale zrób sobie na wszelki wypadek jakieś badanka. Najlepiej spytaj się swojego gin. Myślę, że powinien ci pomóc. Trzymam kciuki.

kiedyś miałam problemy z hormonami więc staram sie robic badania co jakiś czas, ostatnie wyniki są idealne a teraz zmieniam lekarza zobaczymy co powie

reklama
No i jednak piatek 13go okazal sie pechowy....kazali mi dzisiaj przyjsc po wyniki moczu to przychodze i co? nie nie ma pani wynikow nie pani zapyta w poniedzialek a lekarz mowil mi ze w piatek na bank beda a kobieta szukala 10 minut w komputerze i nic:-( ja caly czas czekalam zeby tylko skonczyc prace i pedem po wyniki a tu nic sie nie dowiedzialam...masakra wiem ze musze byc w ciazy bo zrobilam testy i sa pozytywne okresu jak nie bylo tak nie ma ale jednak takie wyniki daly by mi pewnosc juz nie wytrzymam z tych nerwow:zawstydzona/y:

Do góry