reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Witam dziewczyny :)
W poniedziałek byłam na pierwszym usg. Czas stanął w miejscu jak ujrzałam moją fasolusię na ekranie monitora ! :) teraz codziennie patrzę na wydruk z usg i nie mogę uwierzyć, że moje dzidzi tam naprawdę jest :) życzę Wam wszystkim rychłego zafasolkowania i żebyście mogły tak samo jak ja ucieszyć się na widok swojego dzidziusia :) to taki pierwszy nasz kontakt (He he) "wzrokowy" :) :) :)
Serdecznie gratuluję:-):-):happy::happy::happy::happy:
Bardzo się ciesze:)
Teraz poprosimy dobre fluidki dla nad i duuuuzo dobrych rad:) Jak długo się starałaś o dzidzię??

reklama
Zajączku81 :) dyskretne ale ciepłe dziękuję :) a o dzidzię ile się starałam ? hmmm niech pomyślę... ze 3 latka napewno :)

hehehe :) dodam jeszcze, że teraz czeka mnie mnóstwo spraw z załatwianiem ślubu :) aż trudno mi samej uwierzyć, że przez tyle lat nic się nie działo a tu proszę 2009 i tyle niespodzianek naraz :) ale to taki przyjemny zawrót głowy :)

hehehe :) dodam jeszcze, że teraz czeka mnie mnóstwo spraw z załatwianiem ślubu :) aż trudno mi samej uwierzyć, że przez tyle lat nic się nie działo a tu proszę 2009 i tyle niespodzianek naraz :) ale to taki przyjemny zawrót głowy :)
Oj tam oj tam... teraz wszystko się uda!!! Musi:-D
CZy w jakiś konkretny sposób pomagaliście sobie zafasolkować??

:) oby się udało :)
czy jakoś specjalnie ? raczej nie :) żadnych nóg do góry czy coś tam :) poprostu przytulaliśmy się i tyle. Ale od stycznia zaczęłam mierzyć regularnie tempkę, a luty zleciał nam "pracowicie" bo nie było zmiłuj tylko przytulanki co drugi dzień (i to nawet czasami po dwa razy ). No i udało się :)

cześć dziewuszki!! Nie wytrzymałam.. zrobiłam test. Niestety tylko jedna kreska, ale to pewnie dlatego że za wcześnie zrobiłam test.... spróbuję za 2 tygodnie o ile wcześniej nie dostane @

Zycze Ci aby drugi test byl pozytywny :tak: Ja swoj tescik zrobilam w 32dc i niestety wyszedl negatywny :-( Wciaz jednak nie mam @ i ludze sie ze moze ... Chyba nie powinnam sie tak katowac... :confused:

No nareszcie:) Gdzieś ty się podziewała?? U mnie nawet nie zdarzyłam zakupić testu, bo przylazła:crazy: Miałyśmy sie testować razem, ale w moim przypadku chyba chciała żebym na teście zaoszczędziła:) no cóż... staramy się od nowa.
Powodzenia:D

Nie odzywalam sie Kochana bo obiecalam sobie ze zaczekam do testowanka i wtedy przekaze Wam radosna nowine. Niestety musialam przekazac te niezbyt radosna :wściekła/y: No i bardzo mi przykro ze pojawila sie u Ciebie ta wstretna @ :crazy:
Jedyna dobra strona tego wszystkiego jest taka ze rzeczywiscie moglas zaoszczedzic na tescie ;-) U mnie @ wciaz brak :baffled:
Aaaaa, no i jest jeszcze jedna dobra strona calej sytuacji: miesiac kolejnych staranek :-D
Buziaki :-)

reklama
Dominika, Zajączku, Marudko zobaczycie jeszcze szczęście się do Was uśmiechnie:-) znając życie wtedy, kiedy będziecie się najmniej spodziewały:-p Naaoomi gratulacje!!

Ostatnia edycja:
Do góry