reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Witam dziewczyny :)
W poniedziałek byłam na pierwszym usg. Czas stanął w miejscu jak ujrzałam moją fasolusię na ekranie monitora ! :) teraz codziennie patrzę na wydruk z usg i nie mogę uwierzyć, że moje dzidzi tam naprawdę jest :) życzę Wam wszystkim rychłego zafasolkowania i żebyście mogły tak samo jak ja ucieszyć się na widok swojego dzidziusia :) to taki pierwszy nasz kontakt (He he) "wzrokowy" :) :) :)
Serdecznie gratuluję:-):-):happy::happy::happy::happy:
Bardzo się ciesze:)
Teraz poprosimy dobre fluidki dla nad i duuuuzo dobrych rad:) Jak długo się starałaś o dzidzię??

reklama
Zajączku81 :) dyskretne ale ciepłe dziękuję :) a o dzidzię ile się starałam ? hmmm niech pomyślę... ze 3 latka napewno :)

hehehe :) dodam jeszcze, że teraz czeka mnie mnóstwo spraw z załatwianiem ślubu :) aż trudno mi samej uwierzyć, że przez tyle lat nic się nie działo a tu proszę 2009 i tyle niespodzianek naraz :) ale to taki przyjemny zawrót głowy :)

hehehe :) dodam jeszcze, że teraz czeka mnie mnóstwo spraw z załatwianiem ślubu :) aż trudno mi samej uwierzyć, że przez tyle lat nic się nie działo a tu proszę 2009 i tyle niespodzianek naraz :) ale to taki przyjemny zawrót głowy :)
Oj tam oj tam... teraz wszystko się uda!!! Musi:-D
CZy w jakiś konkretny sposób pomagaliście sobie zafasolkować??

:) oby się udało :)
czy jakoś specjalnie ? raczej nie :) żadnych nóg do góry czy coś tam :) poprostu przytulaliśmy się i tyle. Ale od stycznia zaczęłam mierzyć regularnie tempkę, a luty zleciał nam "pracowicie" bo nie było zmiłuj tylko przytulanki co drugi dzień (i to nawet czasami po dwa razy ). No i udało się :)

cześć dziewuszki!! Nie wytrzymałam.. zrobiłam test. Niestety tylko jedna kreska, ale to pewnie dlatego że za wcześnie zrobiłam test.... spróbuję za 2 tygodnie o ile wcześniej nie dostane @

Zycze Ci aby drugi test byl pozytywny :tak: Ja swoj tescik zrobilam w 32dc i niestety wyszedl negatywny :-( Wciaz jednak nie mam @ i ludze sie ze moze ... Chyba nie powinnam sie tak katowac... :confused:

No nareszcie:) Gdzieś ty się podziewała?? U mnie nawet nie zdarzyłam zakupić testu, bo przylazła:crazy: Miałyśmy sie testować razem, ale w moim przypadku chyba chciała żebym na teście zaoszczędziła:) no cóż... staramy się od nowa.
Powodzenia:D

Nie odzywalam sie Kochana bo obiecalam sobie ze zaczekam do testowanka i wtedy przekaze Wam radosna nowine. Niestety musialam przekazac te niezbyt radosna :wściekła/y: No i bardzo mi przykro ze pojawila sie u Ciebie ta wstretna @ :crazy:
Jedyna dobra strona tego wszystkiego jest taka ze rzeczywiscie moglas zaoszczedzic na tescie ;-) U mnie @ wciaz brak :baffled:
Aaaaa, no i jest jeszcze jedna dobra strona calej sytuacji: miesiac kolejnych staranek :-D
Buziaki :-)

reklama
Dominika, Zajączku, Marudko zobaczycie jeszcze szczęście się do Was uśmiechnie:-) znając życie wtedy, kiedy będziecie się najmniej spodziewały:-p Naaoomi gratulacje!!

Ostatnia edycja:
Do góry