reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

poczekaj cierpliwie na wizytę nie ma sensu się denerwować i domyślać, oraz doszukiwać się powodów. Daj znać jak coś się dowiesz

reklama
Dziewczyny, u mnie jedna krecha :angry: No cóż...

Gratuluję wszystkim szczęśliwym zafasolkowanym, życzę cudnych 9 miesięcy :tak: A wszystkim staraczkom szybkiego sukcesu !!! :-D

Pozdrowionka

Dominiko następnym razem się uda, a jeśli robiłaś test wieczorem to powtórz go pojutrze rano... trzymam kciuki

cześć dziewuszki!! Nie wytrzymałam.. zrobiłam test. Niestety tylko jedna kreska, ale to pewnie dlatego że za wcześnie zrobiłam test.... spróbuję za 2 tygodnie o ile wcześniej nie dostane @

Witam serdecznie wszystkich i zycze zdrowych dzidziusiow. Jestem mama 8 letniego Kuby i rocznego Mateuszka, ponadto nosze pod serduszkiem jeszcze jedno malenstwo. Wzielam Z Mateuszkiem udzial w konkursie organizowanym przez pampers. Moglibysmy wygrac roczny zapas pieluszek co w naszej sytuacji byloby duza pomoca. Potrzebne nam jednak glosy poniewaz konkurencja jest duza. Jesli ktoras z mam moglaby pomoc glosujac na mojego synka bylibysmy strasznie wdzieczni. Glosy mozna oddawac wielokrotnie jeden na dzien. Bardzo prosimy o pomoc. W moich suwaczkach jest link. Z gory dziekuje za kazdy glos.

Witam serdecznie wszystkich i zycze zdrowych dzidziusiow. Jestem mama 8 letniego Kuby i rocznego Mateuszka, ponadto nosze pod serduszkiem jeszcze jedno malenstwo. Wzielam Z Mateuszkiem udzial w konkursie organizowanym przez pampers. Moglibysmy wygrac roczny zapas pieluszek co w naszej sytuacji byloby duza pomoca. Potrzebne nam jednak glosy poniewaz konkurencja jest duza. Jesli ktoras z mam moglaby pomoc glosujac na mojego synka bylibysmy strasznie wdzieczni. Glosy mozna oddawac wielokrotnie jeden na dzien. Bardzo prosimy o pomoc. W moich suwaczkach jest link. Z gory dziekuje za kazdy glos.

Zagłosowane :-D Życzę wygranej!:happy:

Dziewczyny, u mnie jedna krecha :angry: No cóż...

Gratuluję wszystkim szczęśliwym zafasolkowanym, życzę cudnych 9 miesięcy :tak: A wszystkim staraczkom szybkiego sukcesu !!! :-D

Pozdrowionka
No nareszcie:) Gdzieś ty się podziewała?? U mnie nawet nie zdarzyłam zakupić testu, bo przylazła:crazy: Miałyśmy sie testować razem, ale w moim przypadku chyba chciała żebym na teście zaoszczędziła:) no cóż... staramy się od nowa.
Powodzenia:D

reklama
Witam dziewczyny :)
W poniedziałek byłam na pierwszym usg. Czas stanął w miejscu jak ujrzałam moją fasolusię na ekranie monitora ! :) teraz codziennie patrzę na wydruk z usg i nie mogę uwierzyć, że moje dzidzi tam naprawdę jest :) życzę Wam wszystkim rychłego zafasolkowania i żebyście mogły tak samo jak ja ucieszyć się na widok swojego dzidziusia :) to taki pierwszy nasz kontakt (He he) "wzrokowy" :) :) :)

Do góry