Zajączek81 nie jestem wkurzona raczej tylko lekko marudna wiesz. marudzę, że woda się rozlała, że dlaczego ta kurtka na tym wieszaku wisi powieszona za kaptur a nie za wieszaczek ale to drobiazgi potem się z tego śmieję. wkurzona to byłam w dniu., w którym miałam dostać @ i chyba w następny. A teraz ku mojemu zdziwieniu jestem oazą spokoju może dlatego że ciągle chce mi się spać i nie mam siły na kłótnie
reklama
Zajączek81
Fanka BB :)
Oczywiście, że jesteś w ciąży Już cię dopadły wiosenne nasionka:-) Jakieś bociny chyba przyleciały:-)Zrobiłam rano (po dwóch dniach) drugi test i aż się spociłam z emocji, czekając na drugą kreskę Wyszła.... Ufffff, choć nadal nie jest mocno różowa. Tłumaczę to sobie tak, że dziś robiłam mniej czuły test (też bobo, ale płytkowy, wykrywa stężenie 25), a przedwczoraj był to bobo strumieniowy (wykrywa już stężenie 10).
Być może pomału rośnie u mnie to stężenie gonadotropiny... Na betę wybiorę się w poniedziałek. Pozdrowienia w słoneczny, piękny dzień!
Wszystko będzie w porządku na pewno. Ja czekam jeszcze kilka dni
alisa79
Wierzę, że będę Mamą :)
alisa79 super ze idziemy prawie w ten sam dzien na wizyteto Ty bedziesz chodzic na Kaminskiego tak?pewnie tam tez rodzic chcesz??jak chcesz namiar na to moja lekarke w dolmedzie to moge ci dac namiar ona naprawde jest super!!Ty chodzisz prywatnie czy na kase chorych??
Na pierwszy ogień na USG idzie Martuśka, potem Ty, no i 21 III ja ;-) Raczej skłaniam się ku Kamieńskiego, ale będę jeszcze miała czas nieco się rozeznać, mam nadzieję;-)... Jakby co, chętnie zgłoszę się po namiary na Twoją lekarkę, dzięki! A Ty gdzie rodziłaś swoją pierwszą pociechę? Czy ta ginka była przy porodzie?
alisa79 moja koleżanka miała podobną sytuację chyba w 3 dniu jak nie dostała @ zrobiła test i też wyszła jej słaba kreska. Na drugi dzień dała sobie na wstrzymanie i zrobiła nazajutrz, kreska była tak mocna, że jak to ona powiedziała (cytuję) "myślałam, że mi ten róż oczy powybija" i dzisiaj jest już szczęśliwą mamą. poczekaj jeszcze ze dwa dni, może faktycznie teraz masz mniejsze stężenie gonadotropiny ja 3mam kciuki !!!
alisa79
Oczywiście, że jesteś w ciąży Już cię dopadły wiosenne nasionka:-) Jakieś bociny chyba przyleciały:-)
Wszystko będzie w porządku na pewno. Ja czekam jeszcze kilka dni
Zajączku, a raczej Kotku , dzięki... Tak bardzo bym chciała, żeby moje Maleństwo, o którym wiem dopiero parę dni, było silne i zdrowo się rozwijało. Najchętniej to bym tam do niego weszła i go ochraniała Nie wiem, jak ja się doczekam na tą pierwszą wizytę u gina......
Trzymam za Ciebie kciuki - aby jedno z nasionek wiosennych przywiało szybciutko do Ciebie
alisa79
alisa79 moja koleżanka miała podobną sytuację chyba w 3 dniu jak nie dostała @ zrobiła test i też wyszła jej słaba kreska. Na drugi dzień dała sobie na wstrzymanie i zrobiła nazajutrz, kreska była tak mocna, że jak to ona powiedziała (cytuję) "myślałam, że mi ten róż oczy powybija" i dzisiaj jest już szczęśliwą mamą. poczekaj jeszcze ze dwa dni, może faktycznie teraz masz mniejsze stężenie gonadotropiny ja 3mam kciuki !!!
Dzięki, ważne, że II wciąż jest, muszę się uzbroić w cierpliwość
Zajączek81
Fanka BB :)
Zajączku, a raczej Kotku , dzięki... Tak bardzo bym chciała, żeby moje Maleństwo, o którym wiem dopiero parę dni, było silne i zdrowo się rozwijało. Najchętniej to bym tam do niego weszła i go ochraniała Nie wiem, jak ja się doczekam na tą pierwszą wizytę u gina......
Trzymam za Ciebie kciuki - aby jedno z nasionek wiosennych przywiało szybciutko do Ciebie
Alisa, na ile dni przed spodziewaną @ zrobiłaś pierwszy teścik??
alisa79
alisa79 a mierzysz sobie tempkę ?
Niestety, nie prowadziłam dokładnych pomiarów we wcześniejszych cyklach, ale od ok. 2 tyg. mierzę tak jak trzeba i utrzymuje się 37, więc ok.
reklama
alisa79
Alisa, na ile dni przed spodziewaną @ zrobiłaś pierwszy teścik??
Pierwszy teścik był w dniu spodziewanej i był cien cienia kreski. Potem już w 36 dc. i 38 dc (dziś)- już nie musiałam spekulować, czy kreska jest, bo była dobrze widoczna, choć jeszcze nie tak purpurowa.