reklama
alisa79
Wierzę, że będę Mamą :)
alisia ty masz na 19 a ja na 20 wizyte hehe...tez jestes z wro??ja chodze do dolmedu do babki ona jest super chodzilam do niej w pierwszej ciazy i jestem bardzo zadowolona bo ona nie olewa pacjeta tj wiekszosc lekarzy...
Pójdę jednak po Tobie, ziomko z wro:-) - 21 marca: zobaczyć serduszko, a potem utopić marzannę ze szczęścia Dolmed to sprawdzona firma, ale u kobiety-gina tam jeszcze nie byłam.
martuska 12310
Zaangażowana w BB
https://www.babyboom.pl/forum/przyszle-mamy-f64/listopad-2009-a-24189/#post3305089
A ja znalazłam taki wątek lisopad 2009
A ja znalazłam taki wątek lisopad 2009
Zajączek81
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny:-)
nie było mnie jeden dzień a tu widzę jakieś nowe fasolki
Gratuluję z całego serca!!
Czekam na kolejne dobre wieści, a "nie czekam" wiecie na co.... Boże, jeszcze tydzień...Grrrr... powstrzymuję się od zakupienia testu - ale też jakoś nie wierze w to że będzie w tym cyklu:-( W ogóle to mnie jakiś podły nastrój dopadł. Wszystko i wszyscy mnie denerwują... Chyba wcześniejszy PMS
nie było mnie jeden dzień a tu widzę jakieś nowe fasolki
Gratuluję z całego serca!!
Czekam na kolejne dobre wieści, a "nie czekam" wiecie na co.... Boże, jeszcze tydzień...Grrrr... powstrzymuję się od zakupienia testu - ale też jakoś nie wierze w to że będzie w tym cyklu:-( W ogóle to mnie jakiś podły nastrój dopadł. Wszystko i wszyscy mnie denerwują... Chyba wcześniejszy PMS
hej laseczki!
Martusia ja nie widzialam na glownym forum listopada 2009 ale weszlam w niego przez ten link co dalas i tes sie nieskormnie i pocichu juz dodalam
Zajaczek uwiez ze ci sie uda..ja tez nie wiezylam ze tak szybko zafasolkuje...a test mozna zrobic pare dni przed spodziewana @...albo bete sobie zrob...
marudka nie chce cie prowokowac ale ja na twoim miejscu zrobilabym sobie jutro testa hehe ja swoj pierwszy zrobilam 4dni przed @ i wyszla druga slabiutka kreseczka
alisa79 super ze idziemy prawie w ten sam dzien na wizyteto Ty bedziesz chodzic na Kaminskiego tak?pewnie tam tez rodzic chcesz??jak chcesz namiar na to moja lekarke w dolmedzie to moge ci dac namiar ona naprawde jest super!!Ty chodzisz prywatnie czy na kase chorych??
Martusia ja nie widzialam na glownym forum listopada 2009 ale weszlam w niego przez ten link co dalas i tes sie nieskormnie i pocichu juz dodalam
Zajaczek uwiez ze ci sie uda..ja tez nie wiezylam ze tak szybko zafasolkuje...a test mozna zrobic pare dni przed spodziewana @...albo bete sobie zrob...
marudka nie chce cie prowokowac ale ja na twoim miejscu zrobilabym sobie jutro testa hehe ja swoj pierwszy zrobilam 4dni przed @ i wyszla druga slabiutka kreseczka
alisa79 super ze idziemy prawie w ten sam dzien na wizyteto Ty bedziesz chodzic na Kaminskiego tak?pewnie tam tez rodzic chcesz??jak chcesz namiar na to moja lekarke w dolmedzie to moge ci dac namiar ona naprawde jest super!!Ty chodzisz prywatnie czy na kase chorych??
martuska 12310
Zaangażowana w BB
Ja tak naprawdę też przez przypadek znalazłam ten wątek) i dodałam u góry w ulubionych i od razu sobie będę otwierała
Buziaki dziewuszki
ps To może ja też powinnam się później umówić na wizytę,ale jak juz się umówiłam to pójdę najwyżej przyjdę jeszcze raz....
Buziaki dziewuszki
ps To może ja też powinnam się później umówić na wizytę,ale jak juz się umówiłam to pójdę najwyżej przyjdę jeszcze raz....
weri
Dziewczyny najgorsze to czekanie co nie? Ja chcialabym zasnac i obudzic sie tak na przyklad za tydzien!!! Byloby juz przynajmniej wiadomo co nie?hi hi pozdrawiam nowe mamuski i te przyszle tez
Zajączek81
O tak:-) Jestem za Ja mimo pięknej pogody mam dzisiaj chodzi za mną jakiś wnerw. Na kolegów z pracy, na szefa (ale to akurat nic nowego), na M., na samochód, na kompa, (kurczę - od razu mi się przypomina taki Motylek animowany który mówił, że "wszystko ma w d*) Najchętniej to bym zanurkowała pod koc z książką , żeby mi nikt nie przeszkadzał też. Albo bym się chętnie upiła (ale nie zrobię tego - bo może....)Dziewczyny najgorsze to czekanie co nie? Ja chcialabym zasnac i obudzic sie tak na przyklad za tydzien!!! Byloby juz przynajmniej wiadomo co nie?hi hi pozdrawiam nowe mamuski i te przyszle tez
Aj, ciężkie jest życie robaczka.
reklama
Krufka
Zaangażowana w BB
zrobiłam test. widzę drugą bladą kreseczke, nie wiem czy wy ją dojżycie na zdjęciu... ale różowa nie jest. raczej biała...
[URL=http://img12.imageshack.us/my.php?image=testr.jpg][/URL]
[URL=http://img12.imageshack.us/my.php?image=testr.jpg][/URL]