dzisiaj bylam po wynik testu hcg (mocz) i co nic nie ma ciazy ale za tydzien kazali mi zrobic 2 test tylko ze na ten wynik czekalam 6 dni oszaleje szkoda ze nie jestem w polsce odrazu bym poszla zrobic testy i do gin a tu to jest nie mozliwe bo mowilam ze zalezy mi na szybkiej odp ten bol mnie denerwoje mam tego dosc jak to wina hormonow to odradzam wszystkim tego zastrzyku bo to horrordziekuje za slowa otuchy zawsze lepiej uslyszec dobre wiesci:-(
reklama
Kaprycha
Fanka BB :)
Czekalas 6 dni na wynik testu sikanego? To nie lepiej bylo kupic test w aptece a u lekarza poprosic o test z krwi. Ja tez mieszkam w UK i we wtorek mialam robiona betke, tez musze czekac na wynik tydzien. Mam nadzieje, ze wszystko sie niedlugo wyjasni. Buzkadzisiaj bylam po wynik testu hcg (mocz) i co nic nie ma ciazy ale za tydzien kazali mi zrobic 2 test tylko ze na ten wynik czekalam 6 dni oszaleje szkoda ze nie jestem w polsce odrazu bym poszla zrobic testy i do gin a tu to jest nie mozliwe bo mowilam ze zalezy mi na szybkiej odp ten bol mnie denerwoje mam tego dosc jak to wina hormonow to odradzam wszystkim tego zastrzyku bo to horrordziekuje za slowa otuchy zawsze lepiej uslyszec dobre wiesci:-(
kochana testow zrobilam ponad 10 i kazde z innej firmy a co to jest ta betka?
Kaprycha
kochana testow zrobilam ponad 10 i kazde z innej firmy a co to jest ta betka?
Betka, to test ciazowy z krwi. Kurcze, mysle ze szybko musisz sie umowic na wizyte, bo zdecydowanie cos sie u Ciebie dziwnego dzieje w organizmie. Daj znac, jak juz sie dowiesz co jest nie-tak. Buzka
ok jak cos bede wiedziala to odrazu dam znac buziaki
Czesc! Sorry , jesli zle to napisalam (jako odpowiedz???) . Potrzebuje Waszej rady...prosze o pilna porade, nie moge juz wytrzymac tej niepewnosci... Od ok. dwoch tyg jestem bardzo zmeczona, mam zawroty glowy,dwa razy zemdlalam , mialam straszna migrene, nie mam apetytu , boli mnie brzuch, mam zaparcia, mam nudnosci (caly dzien) i siusiu czesto, piersi bola i sa powiekszone...... Czy to moze byc ciaza??? Miesiaczka za 8 dni. Jestem na tabletkach antykoncepcyjnych (marvelon). Kilka dni temu zrobilam test-negatywny. Jutro bede miala test z moczu, ale nie moge tyle czekac.
Dzieki
Dzieki
Kaprycha
Czesc! Sorry , jesli zle to napisalam (jako odpowiedz???) . Potrzebuje Waszej rady...prosze o pilna porade, nie moge juz wytrzymac tej niepewnosci... Od ok. dwoch tyg jestem bardzo zmeczona, mam zawroty glowy,dwa razy zemdlalam , mialam straszna migrene, nie mam apetytu , boli mnie brzuch, mam zaparcia, mam nudnosci (caly dzien) i siusiu czesto, piersi bola i sa powiekszone...... Czy to moze byc ciaza??? Miesiaczka za 8 dni. Jestem na tabletkach antykoncepcyjnych (marvelon). Kilka dni temu zrobilam test-negatywny. Jutro bede miala test z moczu, ale nie moge tyle czekac.
Dzieki
Nie jestem expertem ale wydaje mi sie, ze jezeli jestes na tabletkach to raczej sa nikle szanse na fasolke. Z drugiej strony, slyszy sie rozne historie wiec nigdy nic nie wiadomo... Buzka
Miki25 - @ masz dopiero za 8 dni, więc spokojnie poczekaj.
Dzieki poczekam ... juz sama nie wiem co mnie stresuje bardziej: fakt , ze moze jestem w ciazy czy , ze moge nie byc. Nie planuje dzieci przez kolejne 4-5 lat, ale jak by juz bylo
reklama
czesc dziewczyny wiem ze na 100% nie jestem w ciazy chociaz ze okres nie wraca moje piersi sa juz normalne nie bola ale bolaly dokladnie tak samo jak na ciaze tylko nie bylam przekonana bo jak bylam w ciazy to bolaly mnie strasznie piersi a brodawki to juz nie mowie a teraz wszystko bylo na odwrot jaz zmarzlam to mnie nie bolaly a co do brodawek to wogole jest prawie dobrze tylko ten @ co teraz bedzie nie mam pojecia a mam male pytanko czy teraz jak nie mam @ to nie zajde w ciaze bo ja sie nie moge zabezpieczyc jak na razie a moj partner moze urzuwac prezerwatyw ktore sa nie naj lepszym zabezpieczeniem