reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

dzisiaj bylam po wynik testu hcg (mocz) i co nic nie ma ciazy ale za tydzien kazali mi zrobic 2 test tylko ze na ten wynik czekalam 6 dni oszaleje szkoda ze nie jestem w polsce odrazu bym poszla zrobic testy i do gin a tu to jest nie mozliwe bo mowilam ze zalezy mi na szybkiej odp ten bol mnie denerwoje mam tego dosc jak to wina hormonow to odradzam wszystkim tego zastrzyku bo to horror:angry:dziekuje za slowa otuchy zawsze lepiej uslyszec dobre wiesci:-(

reklama
dzisiaj bylam po wynik testu hcg (mocz) i co nic nie ma ciazy ale za tydzien kazali mi zrobic 2 test tylko ze na ten wynik czekalam 6 dni oszaleje szkoda ze nie jestem w polsce odrazu bym poszla zrobic testy i do gin a tu to jest nie mozliwe bo mowilam ze zalezy mi na szybkiej odp ten bol mnie denerwoje mam tego dosc jak to wina hormonow to odradzam wszystkim tego zastrzyku bo to horror:angry:dziekuje za slowa otuchy zawsze lepiej uslyszec dobre wiesci:-(
Czekalas 6 dni na wynik testu sikanego? To nie lepiej bylo kupic test w aptece a u lekarza poprosic o test z krwi. Ja tez mieszkam w UK i we wtorek mialam robiona betke, tez musze czekac na wynik tydzien. Mam nadzieje, ze wszystko sie niedlugo wyjasni. Buzka

Czesc! Sorry , jesli zle to napisalam (jako odpowiedz???) . Potrzebuje Waszej rady...prosze o pilna porade, nie moge juz wytrzymac tej niepewnosci... Od ok. dwoch tyg jestem bardzo zmeczona, mam zawroty glowy,dwa razy zemdlalam , mialam straszna migrene, nie mam apetytu , boli mnie brzuch, mam zaparcia, mam nudnosci (caly dzien) i siusiu czesto, piersi bola i sa powiekszone...... Czy to moze byc ciaza??? Miesiaczka za 8 dni. Jestem na tabletkach antykoncepcyjnych (marvelon). Kilka dni temu zrobilam test-negatywny. Jutro bede miala test z moczu, ale nie moge tyle czekac.

Dzieki:)

Czesc! Sorry , jesli zle to napisalam (jako odpowiedz???) . Potrzebuje Waszej rady...prosze o pilna porade, nie moge juz wytrzymac tej niepewnosci... Od ok. dwoch tyg jestem bardzo zmeczona, mam zawroty glowy,dwa razy zemdlalam , mialam straszna migrene, nie mam apetytu , boli mnie brzuch, mam zaparcia, mam nudnosci (caly dzien) i siusiu czesto, piersi bola i sa powiekszone...... Czy to moze byc ciaza??? Miesiaczka za 8 dni. Jestem na tabletkach antykoncepcyjnych (marvelon). Kilka dni temu zrobilam test-negatywny. Jutro bede miala test z moczu, ale nie moge tyle czekac.

Dzieki:)

Nie jestem expertem ale wydaje mi sie, ze jezeli jestes na tabletkach to raczej sa nikle szanse na fasolke. Z drugiej strony, slyszy sie rozne historie wiec nigdy nic nie wiadomo... Buzka

reklama
czesc dziewczyny wiem ze na 100% nie jestem w ciazy chociaz ze okres nie wraca moje piersi sa juz normalne nie bola ale bolaly dokladnie tak samo jak na ciaze tylko nie bylam przekonana bo jak bylam w ciazy to bolaly mnie strasznie piersi a brodawki to juz nie mowie:szok: a teraz wszystko bylo na odwrot jaz zmarzlam to mnie nie bolaly a co do brodawek to wogole :confused: jest prawie dobrze tylko ten @ co teraz bedzie nie mam pojecia a mam male pytanko czy teraz jak nie mam @ to nie zajde w ciaze bo ja sie nie moge zabezpieczyc jak na razie a moj partner moze urzuwac prezerwatyw ktore sa nie naj lepszym zabezpieczeniem :blink:

Do góry