reklama
Juz chyba wiem, przed chwią odebrałam wyniki hormonów mam podwyższony poziom prolaktyny i znacznie podwyzszony progesteron
elfa75 a mierzyłaś sobie temperaturę ? bo chciałam się właściwie dopytać jak to jest. Jutro niby ma przyjść ta wredna @. A tempka z wczoraj to 37,2 a z dzisiaj to 37,1. co o tym sądisz/cie ?
Kaprycha
Fanka BB :)
elfa75 a mierzyłaś sobie temperaturę ? bo chciałam się właściwie dopytać jak to jest. Jutro niby ma przyjść ta wredna @. A tempka z wczoraj to 37,2 a z dzisiaj to 37,1. co o tym sądisz/cie ?
Chyba zadna z nas nie moze Ci dac jednoznacznej odpowiedzi. Tempka to sprawda indywidualna. Niektorym dziewczynom, spada dzien przed @, innym w tym samym dniu a jeszcze innym, w czasie trwania @. Nie wiem jak dlugo mierzysz juz tempki ale jezeli kilka cykli, to chyba sama bedziesz wiedziala czy dzieje sie cos niezwyklego w tym cyklu, czy nie. Ja bym sie sama tempka nie sugerowala jednak;-) Symptomem ciazy moze (ale tez nie musi) byc wysoka tempka, ktora utrzymuje sie przez 18dni ( chyba), wiec mysle ze do tego czasu juz tescik cos pokaze. Buzka
Jesli chodzi o moje pierwsze objawy to bardzo bolal mnie brzuch zupelnie jak na @ i czulam bol piersi to bylo dla mnie dziwne bo nigdy wczesniej tak bardzo nie bolaly aha z tego co pamietam to lewy jajnik bardzo mocno mnie kul
Ostatnia edycja:
Kochane mam dla was rade Za kazdym razem kiedy spoznial mi sie okres odrazu wertowalam fora tego typu i natychmiast czulam polowe objawow ktore opisywaly dziewczyny Wyobrazcie sobie jakie wielkie rozczarowanie przezywalam gdy dostawalam @ Pewnego razu powiedzialam sobie dosc przestalam czytac tego typu fora,powiedzialam sobie co ma byc to bedzie I w koncu sie udalo:-)Doczekalam sie mojego malego skarbusia choc droga byla dluga i ciezka
Ostatnia edycja:
justynaj
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny, dawno tu nie zagladalam...i prawde mowiac ostatnio wcale sie nie staralam (na zasadzie jak bedzie to sie nie pogniewamy), ale dzis zadziwil mnie jeden objaw...dokladnie taki sam jak przy pierwszej ciazy- poranne nudnosci. nad ranem juz chcialo mi sie wymiotowac, malo tego wogole nie chce mi sie pic kawy (a wypijam conajmniej 3 dziennie), moja corcia jest chora-ma temperature i kaszel, ale ma apetyt (czyli nie ma mowy o zarazeniu sie grypa pokarmowa). Tylko jedno jest w tym wszystkim najdziwniejsze- nudnosci w poprzedniej ciazy mialam 10 dni po spoznianiu @ a teraz do @ jeszcze 5 dni...
slyszalyscie cos ze objawy sa tak wczesnie?
pozdrawiam ))
slyszalyscie cos ze objawy sa tak wczesnie?
pozdrawiam ))
czesc dziewczyny mam do was pytanie bala mnie piersi 1,5 tygodnia przez pierwsze dni byly nabrzmiale i bolaly nieustannie ale teraz sa normalne i tylko wieczorem pobolewaja mnie pod podpachami okres mi sie spoznia a testow zrobilam mase i zaden nie wykazal ciazy moze to jest wina zastrzyku anty koncepcyjnego ktory dziala 3 miesiace a ja go wzielam ponad 4 miesiace temu co o tym myslicie??????????
reklama
zdesperowana ja tesz tak miałam tylko jeszcze @mi sie spuzniała 12 dni i testy negatywna a tu zaburzenia chormonalne mykaj do gin to wszystko sie wyjasni pozdrawiam ;-)czesc dziewczyny mam do was pytanie bala mnie piersi 1,5 tygodnia przez pierwsze dni byly nabrzmiale i bolaly nieustannie ale teraz sa normalne i tylko wieczorem pobolewaja mnie pod podpachami okres mi sie spoznia a testow zrobilam mase i zaden nie wykazal ciazy moze to jest wina zastrzyku anty koncepcyjnego ktory dziala 3 miesiace a ja go wzielam ponad 4 miesiace temu co o tym myslicie??????????