reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Witam :)
A co możecie mi podpowiedzieć o tempce ? ja jutro mam dostać @ i z tego co wyczytałam przed nią tempka powinna spaść a u mnie wczoraj była na poziomie 37,2 a dzisiaj 37,1 hmmm będę wdzięczna za odpowiedź :)

reklama
Witam :)
A co możecie mi podpowiedzieć o tempce ? ja jutro mam dostać @ i z tego co wyczytałam przed nią tempka powinna spaść a u mnie wczoraj była na poziomie 37,2 a dzisiaj 37,1 hmmm będę wdzięczna za odpowiedź

Juz chyba wiem, przed chwią odebrałam wyniki hormonów mam podwyższony poziom prolaktyny i znacznie podwyzszony progesteron

elfa75 :) a mierzyłaś sobie temperaturę ? bo chciałam się właściwie dopytać jak to jest. Jutro niby ma przyjść ta wredna @. A tempka z wczoraj to 37,2 a z dzisiaj to 37,1. co o tym sądisz/cie ?:)

elfa75 :) a mierzyłaś sobie temperaturę ? bo chciałam się właściwie dopytać jak to jest. Jutro niby ma przyjść ta wredna @. A tempka z wczoraj to 37,2 a z dzisiaj to 37,1. co o tym sądisz/cie ?:)

Chyba zadna z nas nie moze Ci dac jednoznacznej odpowiedzi. Tempka to sprawda indywidualna. Niektorym dziewczynom, spada dzien przed @, innym w tym samym dniu a jeszcze innym, w czasie trwania @. Nie wiem jak dlugo mierzysz juz tempki ale jezeli kilka cykli, to chyba sama bedziesz wiedziala czy dzieje sie cos niezwyklego w tym cyklu, czy nie. Ja bym sie sama tempka nie sugerowala jednak;-) Symptomem ciazy moze (ale tez nie musi) byc wysoka tempka, ktora utrzymuje sie przez 18dni ( chyba), wiec mysle ze do tego czasu juz tescik cos pokaze. Buzka

witam i jusz po tej wrednej @ ;-)
zaczynamy staranka :-)jutro gin zobaczymy co mi powie czy skieruje mnie na jakies badania :tak:

Jesli chodzi o moje pierwsze objawy to bardzo bolal mnie brzuch zupelnie jak na @ i czulam bol piersi to bylo dla mnie dziwne bo nigdy wczesniej tak bardzo nie bolaly aha z tego co pamietam to lewy jajnik bardzo mocno mnie kul
glitterfy082858T980D32.gif

Ostatnia edycja:
Kochane mam dla was rade Za kazdym razem kiedy spoznial mi sie okres odrazu wertowalam fora tego typu i natychmiast czulam polowe objawow ktore opisywaly dziewczyny Wyobrazcie sobie jakie wielkie rozczarowanie przezywalam gdy dostawalam @ Pewnego razu powiedzialam sobie dosc przestalam czytac tego typu fora,powiedzialam sobie co ma byc to bedzie I w koncu sie udalo:-)Doczekalam sie mojego malego skarbusia choc droga byla dluga i ciezka
glitterfy082858T980D32.gif

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny, dawno tu nie zagladalam...i prawde mowiac ostatnio wcale sie nie staralam ;) (na zasadzie jak bedzie to sie nie pogniewamy), ale dzis zadziwil mnie jeden objaw...dokladnie taki sam jak przy pierwszej ciazy- poranne nudnosci. nad ranem juz chcialo mi sie wymiotowac, malo tego wogole nie chce mi sie pic kawy (a wypijam conajmniej 3 dziennie), moja corcia jest chora-ma temperature i kaszel, ale ma apetyt (czyli nie ma mowy o zarazeniu sie grypa pokarmowa). Tylko jedno jest w tym wszystkim najdziwniejsze- nudnosci w poprzedniej ciazy mialam 10 dni po spoznianiu @ a teraz do @ jeszcze 5 dni...
slyszalyscie cos ze objawy sa tak wczesnie?
pozdrawiam ;)))

czesc dziewczyny mam do was pytanie bala mnie piersi 1,5 tygodnia przez pierwsze dni byly nabrzmiale i bolaly nieustannie ale teraz sa normalne i tylko wieczorem pobolewaja mnie pod podpachami okres mi sie spoznia a testow zrobilam mase i zaden nie wykazal ciazy moze to jest wina zastrzyku anty koncepcyjnego ktory dziala 3 miesiace a ja go wzielam ponad 4 miesiace temu co o tym myslicie??????????

reklama
czesc dziewczyny mam do was pytanie bala mnie piersi 1,5 tygodnia przez pierwsze dni byly nabrzmiale i bolaly nieustannie ale teraz sa normalne i tylko wieczorem pobolewaja mnie pod podpachami okres mi sie spoznia a testow zrobilam mase i zaden nie wykazal ciazy moze to jest wina zastrzyku anty koncepcyjnego ktory dziala 3 miesiace a ja go wzielam ponad 4 miesiace temu co o tym myslicie??????????
zdesperowana ja tesz tak miałam tylko jeszcze @mi sie spuzniała 12 dni i testy negatywna a tu zaburzenia chormonalne mykaj do gin to wszystko sie wyjasni pozdrawiam ;-)

Do góry