reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

A mam jeszcze jedno pytanie czy objawem ciąży może być też trądzik...???? Wrrrr bo mnie trochę wysypało do tego wszystkiego

reklama
Witam Was wszystkie:) Przychodze z pewnym pytankiem. Postanowilam testowac jednak, bo dzis juz 32 dzien cyklu a tu @ nie ma nadal. Odnosnie testow mam pytanko. Czy 19 dni po stosunku (w 4 dniu spozniajacej sie @) wynik testu bedzie wiarygodny, jesli nie zrobie go z porannego moczu?

u mnie zauwazylam cos podejrzanego, jakby wyciek w sutka i czuje, ze mnie swędzą lun nawet szypią sutka, tak delikatnie, jestem 4 dni przed @ co o tym myślicie?

Juz chyba wiem, przed chwią odebrałam wyniki hormonów mam podwyższony poziom prolaktyny i znacznie podwyzszony progesteron

Dzień dobry wszystkim!!!!!! Jestem już mamą ale nie pamiętam jak to było za pierwszym razem chyba nie miałam żadnych objawów do 6 tyg a teraz jestem 3 dni przed@ pobolewają mnie piersi i mam takie dziwne kłucia i jakby ciagnięcie w podbrzyszu. Wczoraj wieczorem czułam się jakbym miała dostac@ miałam jakieś dziwne leciutkie skurcze i myślałam że dostanę w nocy najpózniej rano a tu nic. Dziwne bo jeszcze tak ie miałam a może to po tabletkach mam takie objawy przed@. Mam nadzieję że nie przyjdzie bo dokładnie 2 tyg temu cały tydz. było przytulanko wiec mam nadzieję ale z tym nigdy nic nie wiadomo.

hej dziewczyny:) chciałam jeszcze zapytać o wydzielinę na początku ciąży czy jest taka sama czy może zmienia swoją konsystencje...???
Dziękuję z góry

reklama
Witajcie Kobitki:-):-)
Mam małe pytanko..
jakis tydzien przed okresem zawsze mam okropne bole podbrzysza w tym miesiacu wygladało to troszke inaczej bo urosly mi piersi i staly sie wrazliwe do tego doszly mdlosci a podbrzusze pobolewało mnie ale jakos tak inaczej...słabiutko...no i troche mnie to zdziwilo moj chlopak zasugerował mi ze moge byc w ciazy..
No ale w dzien spodziewanej mialam okropne skurcze i dostalam miesiaczke...byla troche dziwna bo pierwszego dnia nie mialam zadnych skrzepow drugiego dnia bylo i ch srasznie malo a trzeciego to praktycznie nic juz ze mnie nie kapalo;/;/A wlasnie temp. spadla mi w dzien spodziewanej ale na drugi dzien juz wzrosla do 37st i wiecej a nigdy tak nie mialam:szok:no i pobolewaja mnie sutki i podbrzusze od czasu do czasu dziwnie mnie pobolewa i kluje mnie lewy jajnik..a rano strasznie mnie mdli aa i jeszcze bola mnie krzyze albo nerki nie wiem??ale mam problemy ze schylaniem;/Z obliczen by wynikalo ze bylby to drugi tydzien po...czy jest mozliwe zeby to byla ciaza...??? Pozdrawiam was serdecznie

Do góry