reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

A mam jeszcze jedno pytanie czy objawem ciąży może być też trądzik...???? Wrrrr bo mnie trochę wysypało do tego wszystkiego

reklama
Witam Was wszystkie:) Przychodze z pewnym pytankiem. Postanowilam testowac jednak, bo dzis juz 32 dzien cyklu a tu @ nie ma nadal. Odnosnie testow mam pytanko. Czy 19 dni po stosunku (w 4 dniu spozniajacej sie @) wynik testu bedzie wiarygodny, jesli nie zrobie go z porannego moczu?

u mnie zauwazylam cos podejrzanego, jakby wyciek w sutka i czuje, ze mnie swędzą lun nawet szypią sutka, tak delikatnie, jestem 4 dni przed @ co o tym myślicie?

Juz chyba wiem, przed chwią odebrałam wyniki hormonów mam podwyższony poziom prolaktyny i znacznie podwyzszony progesteron

Dzień dobry wszystkim!!!!!! Jestem już mamą ale nie pamiętam jak to było za pierwszym razem chyba nie miałam żadnych objawów do 6 tyg a teraz jestem 3 dni przed@ pobolewają mnie piersi i mam takie dziwne kłucia i jakby ciagnięcie w podbrzyszu. Wczoraj wieczorem czułam się jakbym miała dostac@ miałam jakieś dziwne leciutkie skurcze i myślałam że dostanę w nocy najpózniej rano a tu nic. Dziwne bo jeszcze tak ie miałam a może to po tabletkach mam takie objawy przed@. Mam nadzieję że nie przyjdzie bo dokładnie 2 tyg temu cały tydz. było przytulanko wiec mam nadzieję ale z tym nigdy nic nie wiadomo.

hej dziewczyny:) chciałam jeszcze zapytać o wydzielinę na początku ciąży czy jest taka sama czy może zmienia swoją konsystencje...???
Dziękuję z góry

reklama
Witajcie Kobitki:-):-)
Mam małe pytanko..
jakis tydzien przed okresem zawsze mam okropne bole podbrzysza w tym miesiacu wygladało to troszke inaczej bo urosly mi piersi i staly sie wrazliwe do tego doszly mdlosci a podbrzusze pobolewało mnie ale jakos tak inaczej...słabiutko...no i troche mnie to zdziwilo moj chlopak zasugerował mi ze moge byc w ciazy..
No ale w dzien spodziewanej mialam okropne skurcze i dostalam miesiaczke...byla troche dziwna bo pierwszego dnia nie mialam zadnych skrzepow drugiego dnia bylo i ch srasznie malo a trzeciego to praktycznie nic juz ze mnie nie kapalo;/;/A wlasnie temp. spadla mi w dzien spodziewanej ale na drugi dzien juz wzrosla do 37st i wiecej a nigdy tak nie mialam:szok:no i pobolewaja mnie sutki i podbrzusze od czasu do czasu dziwnie mnie pobolewa i kluje mnie lewy jajnik..a rano strasznie mnie mdli aa i jeszcze bola mnie krzyze albo nerki nie wiem??ale mam problemy ze schylaniem;/Z obliczen by wynikalo ze bylby to drugi tydzien po...czy jest mozliwe zeby to byla ciaza...??? Pozdrawiam was serdecznie

Do góry