reklama
martyna222
udało się ! :)
radzę zrobić test , a jeżeli to nie fasolka to zrób badania hormonalne... trzymam kciuki by była fasolka!!!!No tak tylko, że ja dostałam okres normalnie jak co miesiąc i już jestem po okresie a te bóle piersi i głowy ciągle się nasilają...
martyna222
udało się ! :)
jedyne co mogę ci poradzić to badanie krwi beta hcg będziesz wiedziała na 100 % lub idź do lekarza... trzymam kciuki! pozdrawiam!Test robiłam kilka dni temu i wyszedł negatywny wynik:-( co prawda wiem, że nieraz testy się mylą. Ale ja naprawdę jeszcze nigdy się tak ie czułam w czasie po i przed okresem.
maggie_f
Fanka BB :)
No dobra, to jeszcze jedno pytanie: jak długie masz cykle??
Ja jestem w 9 dc, mam 28 dniowe cykle i dziś boli mnie głowa i piersi już się zaczynają zmieniać. W sumie to przed owulką tak mam zwykle. Każdy organizm jest inny, obserwowałaś się wczesniej??
Ja jestem w 9 dc, mam 28 dniowe cykle i dziś boli mnie głowa i piersi już się zaczynają zmieniać. W sumie to przed owulką tak mam zwykle. Każdy organizm jest inny, obserwowałaś się wczesniej??
No ja mam 25 dniowe cykle, ale jeszcze nigdy jeszcze nie miałam czegoś takiego jak teraz tzn jeszcze nigdy się tak nie czułam bóle są straszne tyle że test jak robiłam kilka dni temu wyszedł negatywny i nie wiem co mam myśleć, a wiem że nie raz się mylą.
reklama
bisia pszykro mi ze poroniłas zycze ci z całego serduszka fasolki :-)Sabinko :-)nie mozesz się załamywać co pomyślą inne dziewczyny i ja ................,tez się staram i miałam juz jedno poronienie w 9 tyg.,musze się trzymać i tego samego tobie życzę
jusz sie w ziełam za siebie mam własnie koniec tej @ 10 dnia ide do gin bedo robione badania :-):-) pozdrawiam