reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

No tak tylko, że ja dostałam okres normalnie jak co miesiąc i już jestem po okresie a te bóle piersi i głowy ciągle się nasilają...

reklama
Test robiłam kilka dni temu i wyszedł negatywny wynik:-( co prawda wiem, że nieraz testy się mylą. Ale ja naprawdę jeszcze nigdy się tak ie czułam w czasie po i przed okresem.

Test robiłam kilka dni temu i wyszedł negatywny wynik:-( co prawda wiem, że nieraz testy się mylą. Ale ja naprawdę jeszcze nigdy się tak ie czułam w czasie po i przed okresem.
jedyne co mogę ci poradzić to badanie krwi beta hcg będziesz wiedziała na 100 % lub idź do lekarza... trzymam kciuki! pozdrawiam!

natle1 - martyna222 ma rację, jeżeli masz podejrzenia że to ciąża to zrób betkę. A wogóle w którym dniu cyklu jesteś?? Piersi mogą boleć w okolicach owulacji.

To jest 10 dzień cyklu, tylko że ja już jestem po okresie i ten ból piersi się nasila i tak samo bóle głowy. A czytałam kilka artykułów na ten temat i właśnie wyczytałam takie objawy jak ja mam.

No dobra, to jeszcze jedno pytanie: jak długie masz cykle??

Ja jestem w 9 dc, mam 28 dniowe cykle i dziś boli mnie głowa i piersi już się zaczynają zmieniać. W sumie to przed owulką tak mam zwykle. Każdy organizm jest inny, obserwowałaś się wczesniej??

No ja mam 25 dniowe cykle, ale jeszcze nigdy jeszcze nie miałam czegoś takiego jak teraz tzn jeszcze nigdy się tak nie czułam bóle są straszne tyle że test jak robiłam kilka dni temu wyszedł negatywny i nie wiem co mam myśleć, a wiem że nie raz się mylą.

Skoro masz cykle 25-dniowe to albo zbliża się mega owulka albo jesteś w ciąży. Zrób betę, wtedy będziesz wiedziała co i jak.

A wogóle, jeżeli starasz sie o dzidzię to zapraszam na forum Mamusie, staraczki 2009

reklama
Sabinko :-)nie mozesz się załamywać co pomyślą inne dziewczyny i ja ................,tez się staram i miałam juz jedno poronienie w 9 tyg.,musze się trzymać i tego samego tobie życzę
bisia pszykro mi ze poroniłas zycze ci z całego serduszka fasolki :-)
jusz sie w ziełam za siebie mam własnie koniec tej @ 10 dnia ide do gin bedo robione badania :-):-) pozdrawiam

Do góry