reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Kochana, powiem Ci tylko tyle, ile kobiet - tyle objawow. Kazda z nas jest inna. Niektore kobitki czuja moment zagniezdzenie, inne nie wiedza ze sa w ciazy poki nie maja brzuszka pod nosem. Dla mnie Twoje objawy moga sugerowac ciaze ale nie musza. Dowiemy sie jak zatestujesz. Bede czekala z zacisnietymi kciukami :-)

reklama
Dzieki za odp i kciuki:) poczekam jeszcze na test:) nie bede latac przeciez co miesiac po test, bo brzuch mnie zaboli:) A o objawach dziewczyn poczytalam sobie:) na prawde mnosto tego jest:)
Odezwe sie na pewno w weekend i napisze czy dostalam czy tez nie:)

Dziewczyny, jeszcze mi sie nasunelo takie pytanie - czy jak sie staracie o dziecko, to pijecie alkohol czy odstawiacie lub ograniczacie? bo tak na prawde to ciaze mozna na 100% stwierdzic raczej po braku okresu, czyli czesto miesiac od zaplodnienia (o ile sie nie myle).
Zatem w tym czasie jak ktos nie wie moze daje prowadzic "niezdrowy tryb zycia" - pic, palic.. Jaki to ma wplyn plod?
Ja ostatnio na wszelki wypadek przestalam pic alkohol, ale jak teraz nie wyjdzie, to wracam do "niezdrowego' zycia:) Bo przez skad mam wiedziec ile nam przyjdzie starac sie o dziecko?:)

Ja mam dobre przeczucie, szczegolnie przez te Twoje zawroty glowy. Powiem Ci, ze pomimo tego, ze prawie w kazdym cyklu "jestem w ciazy", to w glowie mi sie jeszcze nie krecilo chyba nigdy :):):) No nic, czekam na dobre wiescie w weekend :)

witajcie czytam co pisałyscie mi tesz zawroty głowy mineły ale zato mam wieksze piersi i boloce :-(jajniki dalej bolo jak pszy okresie noi @, spuznia mi sie 12 dni zobaczymy co jutro gin powie :zawstydzona/y:

reklama
witam z tego co ja wiem niemiałam problemuw z chormonami bo lekarz robił mi badania wiec zobaczymy co mi jutro powie bo cos brzuch mi sie troszke wiekszy zrobił ale nienakrecam sie bo poco mam sie rozczarowac :zawstydzona/y:

Do góry