reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Wiesz, chyba jak po tej Luteinie nie dostaniesz @, to znaczy ze mozesz byc w ciazy. No chyba, ze robili ci betke i wiedza na 100%. Trzymam kciuki tak, czy inaczej.

reklama
nierobili mi betki stwierdził to tylko po usg:-( wiec czekam czy dostane @ :-(mam pytanie czy kturas z was brała luteine czy sie dobrze czuł po niej ??? bo dziwnie sie czuje a mam brac ją 5 dni i tszy razy dziennie :-(

witam... mam maly problem, tylko nie wysylajcie mnie od razu do ginekologa, bo szczerze-nie mam na to teraz ani minuty przez prace.
jakies trzy tygodnie temu kochalam sie ze swoim facetem-nie zabezpieczam sie. on zawsze twierdzi ze uwaza i wie co robi, choc ja w to nie wierze, bo jestem swiadoma tego,ze sa przedwczesne wytryski i w trakcie calej zabawy troche spermy jednek wylatuje wczesniej. z wygladu sluzu z tego co pamietam bylam idealnie w dniach plodnych... teraz okres spoznia mi sie cztery dni.wiem ze to jeszcze nie tragedia,ale nie zdazylo mi sie jeszcze zeby tak poprostu sam z siebie sie spoznial. zazwyczaj jest idealnie co do dnia. oprocz tego, drugi dzien czuje sie juz strasznie podle, caly czas mnie mdli, kreci mi sie w glowie, ale te zawroty glowy to juz ponad dwa tygodnie mam, od czasu do czasu robi mi sie slabo... a przychodzi wieczor i czuje sie jak nowo narodzona... a sluz... bialy gesty... w zasadzie mogloby tto wskazywac na zblizajacy sie okres, ale oprocz tego sluzu nie ma innych objawow, a zazwyczaj strasznie bola mnie piersi a jajniki potrafia tak boles ze nie moge na nogach ustac... co powinnam myslec?
p.s robilam test,ale testom nie wierze... wyszedl negatywny...

Jak testom nie wierzysz, to tylko betka da Ci 100% pewnosci. Objawy sa bardzo ciazowe ale sama wiesz, z tym nigdy nic nie wiadomo. Daj znac, po betce.

hej masz obiawy typowe ciozowe wiec jak niewierzysz testom to mykaj do ginekologa mi sie spuznia 12 dni i dzisiaj po wizycie u gin stwierdził ze mam zaburzenia chormonalne wiec biore luteine chociasz tesz miałam obiawy ciozy i dwa testy negatywne :-(

Ja już od dwóch tygodni czuję się w ciąży - urojonej albo prawdziwej ;)
Boli mnie brzuch i piersi, cały czas jestem zmęczona i ciągle ziewam.
Gin wczoraj badał, badał i oczywiście nic nie mógł wybadać.. (ost @ była zaledwie 2.01) Jutro dopiero się dowiem czy moje "ciążowe urojenia" są trafne..
pozdr wszystkie czekające!

reklama
Testu ciążowego nie chciałam sama robić - za wcześnie aby wynik był w pełni wiarygodny..
Gin dał skierowanie na bete i jutro dopiero się dowiem co i jak wyszło. (tu gdzie mieszkam aby sprawdzić poziom hgc we krwi trzeba najpierw mieć skierowanie od lekarza - więc czekam o cały dzień dłużej..

Do góry