reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
...Jeszcze dwa dni do @ a mnie cycuchy bolą od 4 dnia po prawdopodobnej owu (sprawdzałam testem owu), a jak mała się mocniej przytuli to aaaaaauuuuuuuuuuuuuu... czekam cierpliwie.... ale się dłużą dni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

witam jak @niema tak niema czekam na wizyte do gina moz niechce zebym robiła badania krwi muwi ze lekarz mi lepiej powie nisz te badania bo test itak niewyszedł :-(zrobie sobie jeszcze jeden test zobacze co wyjdzie pozdrawiam ;-)

witajcie jak dotod nie dostałam miesioczki spuznia mi sie jusz 10 dni zaczynam sie jusz denerwowac jutro rano zrobie test bo niewytszymam a gina mam dopiero w srode pozdrawiam

reklama
drugi test i negatywny a okresu jak niema tak niema :-(
Nie denerwujs ie moja droga:tak:. Ja mialam podobnie. 1test negatywny. po 7 dniach 2 test negatywny. po 3 dniach 3 test negatywny(14grudnia 2005, pamietam do dzis). Lekarz 14grudnia dal mi luteine na wywolanie @(ale powiedzial, ze gdybym byla w ciazy to to nie szkodzi)i powiedzial ze jak @nie przyjdzie to mam przyjsc. 8 stycznia test pozytywny i potwierdzenie przez lekarza! Bylam w ciazy!

Do góry