reklama
R
rouż
Gość
Nie mialam zadnych objawow ciazowych i wlasciwie nie dawalam sobie wielkiej nadziei, myślałam, ze mi sie cykl rozregulowal, a to byla fasolkaAle jesli masz watpliwosci to faktycznie zrob badanie krwi albo idz do ginroyanna
a miałas jakies obiawy ciozy?? bo ja mam nabrzmiałe piersi i pobolewajoce jajniki mnie bolo jak bym miała dostac@ i od czasu do czasu zawroty głowy noi brak @ pozdrawiam
witam...
jeżeli @ masz dostac pod koniec miesiąca, czyli za jakieć 10-12 dni to chyba za szybko na test, bo jesteś dopiero po owulacji, a te plamienia to może być zagnieżdzanie a z testem poczekaj do terminu @, wcześniej naprawdę nie ma sensu robić testu i musisz podac więcej danych jak potrzebujesz pomocy, kiedy ostatnia @, jak długie masz cykle, czy regularne ........
cylke mam okolo 30 dni miesiaczka u mnie trwa 7 i od ostatniego roku mam dosyc regularne miesiaczki...
reklama
Witajcie!
Jestem tu nowa ostatnio mialam takie objawy - bole brzucha (nie moglam duzo jesc, brzuch mi pecznial), zawroty glowy i powiekszone bolace piersi (ale one zawsze bola mnie przed okresem).
25.01 rano bolal mnie mocno brzuch, ale tak jak przed okresem, krecilo mi sie glowie jakbym pijana byla i mdlilo mnie.
Okres powinnam miec ok 30-31.01 i dzis wszystko objawy zniknely!Chyba nie bede w ciazy szkoda, bo troche sie juz napalilam, ale pewnie psychika mi robi numery...
Czy mialyscie tak ze na poczatku mialyscie objawy, a potem zniknely?
Ja nie robilam testu bo czekam czy dostane okres... To pare dni i wytrzymam, ale ciekawa strasznie jestem!
Jestem tu nowa ostatnio mialam takie objawy - bole brzucha (nie moglam duzo jesc, brzuch mi pecznial), zawroty glowy i powiekszone bolace piersi (ale one zawsze bola mnie przed okresem).
25.01 rano bolal mnie mocno brzuch, ale tak jak przed okresem, krecilo mi sie glowie jakbym pijana byla i mdlilo mnie.
Okres powinnam miec ok 30-31.01 i dzis wszystko objawy zniknely!Chyba nie bede w ciazy szkoda, bo troche sie juz napalilam, ale pewnie psychika mi robi numery...
Czy mialyscie tak ze na poczatku mialyscie objawy, a potem zniknely?
Ja nie robilam testu bo czekam czy dostane okres... To pare dni i wytrzymam, ale ciekawa strasznie jestem!