reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

dziekuje podniosłas mnie na duchu jest nadzieja mam mały problem otuz jutro mam dentyste i chce usunoc zeba ale boje sie ze jak jednak jestem w ciozy to czy to niezaszkodzi ???

reklama
royanna
a miałas jakies obiawy ciozy?? bo ja mam nabrzmiałe piersi i pobolewajoce jajniki mnie bolo jak bym miała dostac@ i od czasu do czasu zawroty głowy noi brak @ pozdrawiam

Dla pewnosci zrob betke. Nie ma na co czekac.
Poza tym, moja przyjaciolka
nie miala okresu przez cale 3 miesiace wakacji i okazalo sie ze to bylo PCO. Mam nadzieje, ze w Twoim przypadku, to bedzie fasolcia :) Pozdro

royanna
a miałas jakies obiawy ciozy?? bo ja mam nabrzmiałe piersi i pobolewajoce jajniki mnie bolo jak bym miała dostac@ i od czasu do czasu zawroty głowy noi brak @ pozdrawiam
Nie mialam zadnych objawow ciazowych i wlasciwie nie dawalam sobie wielkiej nadziei, myślałam, ze mi sie cykl rozregulowal, a to byla fasolka:tak:Ale jesli masz watpliwosci to faktycznie zrob badanie krwi albo idz do gin:tak:

mam wizyte u gin na srode troche sie denerwuje jeszcze nigdy w zyciu takiego czegos niemiałam mam nadzieje ze to fasolka bo jusz nawet pempek mi wpadł do srodka albo ja jusz sobie to wmawiam :hmm:

witam...

jeżeli @ masz dostac pod koniec miesiąca, czyli za jakieć 10-12 dni to chyba za szybko na test, bo jesteś dopiero po owulacji, a te plamienia to może być zagnieżdzanie a z testem poczekaj do terminu @, wcześniej naprawdę nie ma sensu robić testu :tak: i musisz podac więcej danych jak potrzebujesz pomocy, kiedy ostatnia @, jak długie masz cykle, czy regularne ........

cylke mam okolo 30 dni miesiaczka u mnie trwa 7 i od ostatniego roku mam dosyc regularne miesiaczki...

reklama
Witajcie!

Jestem tu nowa:) ostatnio mialam takie objawy - bole brzucha (nie moglam duzo jesc, brzuch mi pecznial), zawroty glowy i powiekszone bolace piersi (ale one zawsze bola mnie przed okresem).

25.01 rano bolal mnie mocno brzuch, ale tak jak przed okresem, krecilo mi sie glowie jakbym pijana byla i mdlilo mnie.

Okres powinnam miec ok 30-31.01 i dzis wszystko objawy zniknely!Chyba nie bede w ciazy:( szkoda, bo troche sie juz napalilam, ale pewnie psychika mi robi numery...

Czy mialyscie tak ze na poczatku mialyscie objawy, a potem zniknely?

Ja nie robilam testu bo czekam czy dostane okres... To pare dni i wytrzymam, ale ciekawa strasznie jestem!

Do góry