reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

no dokładnie każda z nas przeżywa to inaczej!ale masz ślicznego synka,też bym chciała ale najpierw córeczkę,a zresztą najważniejsze żeby było zdrowe!!!:tak:

reklama
witam!od 3 dni mam bóle w podbrzuszu nie wiem czy to na okres juz?ostanią miesiączkę miałam 26 pażdziernika?czy to możliwe żeby to był objaw zapłodnienia, ciązy??chyba jednak na to za wcześnie , aby mówić o ciąży?proszę odpowiedzcie!
:tak: w dodatku czuję się strasznie senna nie mam pojęcia , aszczerze mówiąc chciałbym żeby to był objaw ciąży!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

@ powinna przyjsc 14.11 a od tego dnia mam tylko brudzenia ktore trwały tyle co @...
Wczoraj cholernie bolał mnie krzyż i lekko podbrzusze z dwoma strasznie bolacymi skurczami.
Dzis jak reka odjął a @ brak.

Madzia zrob sobie ,test ciazowy albo badanie z krwi na potwierdzenie ciazy, bo w Ang. bety chyba nie robia ale jest cos podobnego.
Ale sie ciesze,mam nadzieje ze to mala fasolka- caluski, i dzialaj kobito.

Witajcie kochane!
Widze że jakoś słabo rozwija sie wątek na tym forum o objawach ciąży, jeżeli chcecie sie dowiedzieć czegoś więcej i częsciej uzyskiwać odpowiedzi na nurtujące was pytania odnośnie wczesnych objawów ciązy to zapraszam na forum Kafeterii Kafeteria - wczesne objawy ciazy pomocy
jest dużo fajnych dziewczyn tych zafasolkowanych i tych starających się które chetnie pomagają.
ZAPRASZAM:-)

madamagda bo na tym wątku zostało powiedziane wszystko co na temat można ;-)każda kobieta jest inna, inaczej odczuwa pierwsze dni ciąży i baaardzo często psychika jest przyczyną wszystkich "objawów"

jeśli chodzi o wspaniały wątek na którym starające mogą sobie porozmawiać między sobą i z "doświadczonymi"mamusiami, to zapraszam na WĄTEK GŁÓWNY staraczek
https://www.babyboom.pl/forum/staramy-sie-f66/watek-glowny-cz-2-do-zwyciestwa-potrzeba-nam-odwagi-6007/index4967.html

Dziewczyny, Trzymajcie kciuki, było przytulanie w owu....mam nadzieje że tym razem sie uda!
Bo dlaczego miałoby sie nie udać?
Spałam z nogami do góry po przytulaniu bo to podobno ułatwia sprawe...:)
Po ilu nieudanych próbach powinnam zrobić badania hormonalne.?

Pozdrawiam

Kasia

Ja mam bardzo regularne miesiączki, z zegarkiem w reku moge czekac 27 dnia na @ a 12 dnia na owu! termometr mie nie potrzebny żeby to przewidziec.....

Jak to jest że tyle ludzi wpada, a inni sie starają i nic nie wychodzi :(

Pozdrawiam

KAsia

reklama
Kasiu - posłuchaj Eli, kochajcie się dla przyjemności a nie dla dzidzi! bo wtedy dzidzi się obrazi i nie przyjdzie. Pamiętaj, że dzidzie wybierają wyluzowane pary, nie zestresowane zastanawianiem się czy plemniczek dotarł na miejsce, czy przebił się do jajeczka itd. Dzidzie LUBIĄ ROBIĆ NIESPODZIANKI :tak: dlatego musisz wyluzować:tak::-)

jak potwierdziłaś to, że masz owu w 12dc? monitoring kilka cykli pod rząd? czy mierzyłaś przez kilka(-naście) miesięcy temperaturę?

Co do wpadania, to ja się nad tym zastanawiam od ponad roku;-)

Do góry