reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
hej dziewczyny.Od okolo 2 tyg cos sie ze mna dzieje.Na poczatku okolo tydzien mialam takie bezbolesne skurcze w podbrzuszu a potem ten bol przeniusl sie na gorna czesc brzucha tylko jest mocniejszy,dodam ze okres mam miec za tydz.Czy ktos moze mi napisac cos od siebie???prosze;-)

Witam!kiedy mogę się spodziewać pierwszych objawów ciąży?i jakie pojawiają się na jwcześniej???:tak:oczywiście oprócz braku miesiączki?

Hej, u mnie pierwsze objawy ciąży pojawiły się jeszcze przed brakiem miesiączki, na ok 5 dni przed zaczęła mnie męczyć okropna zgaga i duszności - coś jakby mi ktoś przed twarz postawił farelke i grzał ;-), później nabrzmiałe i tkliwe sutki, ale pewnie każda z nas inaczej reaguje na ciąże :tak:

Dziewczyny potrzebuję Waszej pomocy.

Odebrałam dziś swoje wyniki Beta hcg a wizytę u lekarza mam dopiero za tydzień. Nic z tych wyników nie rozumiem i prawdę mowiąc zaczynam się denerwować. Prosze pomóżcie w analizie.
Wyszło mi: 3523 U/l

Czy to dobrze? Który to tydzień ciąży?

Dziewczyny potrzebuję Waszej pomocy.

Odebrałam dziś swoje wyniki Beta hcg a wizytę u lekarza mam dopiero za tydzień. Nic z tych wyników nie rozumiem i prawdę mowiąc zaczynam się denerwować. Prosze pomóżcie w analizie.
Wyszło mi: 3523 U/l

Czy to dobrze? Który to tydzień ciąży?

według mnie to 7-8 tydzień ciąży

tutaj w pierwszym poście tego wątku są rozpisane wyniki
https://www.babyboom.pl/forum/stara...-cz-2-do-zwyciestwa-potrzeba-nam-odwagi-6007/

Elżbietko ja już widziąłm te analizy tylko problem polega na tym, że one są w innych jednostkach niż te, które ja mam. Tam są mlU/ml a moje wyniki to: U/l.

Dlatego nic nie rozumiem :zawstydzona/y:

dzięki ciekawe jak to będzie u mnie ?mam nadzieję że coś się pojawi bo naprawdę chciałbym mieć już dzidziusia!!poczekam i się okaże!!

reklama
Mam nadzieje ze doczekasz sie maluszka:tak:ale powiem Ci ze ja nie mialam zadnych objawow poza brakiem @,o ciązy dowiedzialam sie w 9 tyg i gdyby nie rosnący brzuch i brak @ nie uwierzylabym ze jestem w ciązy:-Dzadnych objawow:sorry2:

Do góry