reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Witam raz jeszcze...wiem,ze często w poczatkach ciąży zdarzają się jeszcze krwawienia - coś na kształt @, moja mama przy drugiej ciąży miała tak przez trzy miesiące w okresie przypadająym na @...
Pozdrawiam

reklama
Aga - nie ma problemu :) życzę Ci żeby to była dzidzia i żeby ciąża była dla Ciebie wspaniałym okresem :)

a ja powtorze test. zobaczymy co wyjdzie...jak dzidzia jednak - to super!!! jak nie to zaczne sie martwic i biegieem do lekarza.trzymam kciuki za wszystkie starajace sie -zeby sie nam udalo jak najszybciej!!!

Cześć dziewczyny!

Wyluzuje trochę choć brzuch ni przestaje boleć , do tego mam nabrzmiałe piersi i temperature kolejny ze 37.3
Byłamdzi u lekarza powiedział że nie ma żadnego powodu bólu szytsko tam jest w porzdku, i że to oczywiście może być ciąża ale za wcześnie aby to sprawdzić, kazała mi zrobic usg narządów rodnych w środę to będze 8 dzień od ewentualnego zapodnienia....na usg ciazy jeszcze nie bedzie widac prawda?

Brzuch mam powększony, nie mogę go wciągnąć, taki spuchniety i gorący....
Czy któraś z Was miała może podobne obiawy?

Pozdrawim

Kasia

zrobiłam przed chwila kolejny teścik, nie mogłam się powstrzymać, jest 2 taka super, super cieniutka kreseczka...mam więc nadzieję że to jednak dzidzia :)
czy po 7 dniach od ewentualnego zapłodnienia sens jest robic bete?

Zwariowałam na tym punkcie doszczętnie...siedze i zastanawiam się czy tam coś jest czy nie?..ale czuję że mama maleństwo pod serduszkiem..oby to sie okazało prawdą!

pozdrawiam

Kasia

witaj Kasiu
ja bym jeszcze z ta betka poczekala, to troche za wczesnie, czasami bywa tak ze @ jednak sie pojawia (nastepuje naturalnie poronienie)
wiec lepiej sie wstrzymaj do spodziewanej @
zycze Tobie zeby to byla ta upragniona fasolka:-)daj znac za pare dni

A co może wyjśc na za wcześnie zrobionej Becie? , to już kolejny dzień z tym okropnym bólem podbrzusza....i zacyna mnie tez przy tym bolec kregosłup, czym to może mys spowodowane?

Pozdrawiam

Kasia

reklama
na zbyt wcześnie zrobionej becie wyjdzie, że nie jesteś w ciąży co może być błędnym wynikiem lub, jak pisze gosia, teraz wyjdzie Ci niewielka beta, a potem dostaniesz normalnie @.. co jest zupełnie normalne..
Generalnie jeśli bardzo się martwisz poczekaj przynajmniej z 9-10 dni od owu, a jeśli martwisz się troszkę mniej, to poczekaj do terminu @ :)
na ból brzucha bezpiecznie mozesz brać no spę, co na kręgosłup - nie wiem..

Do góry