reklama
ivi
uzależniona;) // I.2010
zgadza się, ale wg mnie lekarz powinien stwierdzić czy takie krwawienie jest groźne dla dzidzi czy nie
Zapraszam na wątek główny, tam dziewczyny mają większe doświadczenie niż ja;-)
https://www.babyboom.pl/forum/stara...estwa-potrzeba-nam-odwagi-6007/index4879.html
Zapraszam na wątek główny, tam dziewczyny mają większe doświadczenie niż ja;-)
https://www.babyboom.pl/forum/stara...estwa-potrzeba-nam-odwagi-6007/index4879.html
Cześć dziewczyny!
Wyluzuje trochę choć brzuch ni przestaje boleć , do tego mam nabrzmiałe piersi i temperature kolejny ze 37.3
Byłamdzi u lekarza powiedział że nie ma żadnego powodu bólu szytsko tam jest w porzdku, i że to oczywiście może być ciąża ale za wcześnie aby to sprawdzić, kazała mi zrobic usg narządów rodnych w środę to będze 8 dzień od ewentualnego zapodnienia....na usg ciazy jeszcze nie bedzie widac prawda?
Brzuch mam powększony, nie mogę go wciągnąć, taki spuchniety i gorący....
Czy któraś z Was miała może podobne obiawy?
Pozdrawim
Kasia
Wyluzuje trochę choć brzuch ni przestaje boleć , do tego mam nabrzmiałe piersi i temperature kolejny ze 37.3
Byłamdzi u lekarza powiedział że nie ma żadnego powodu bólu szytsko tam jest w porzdku, i że to oczywiście może być ciąża ale za wcześnie aby to sprawdzić, kazała mi zrobic usg narządów rodnych w środę to będze 8 dzień od ewentualnego zapodnienia....na usg ciazy jeszcze nie bedzie widac prawda?
Brzuch mam powększony, nie mogę go wciągnąć, taki spuchniety i gorący....
Czy któraś z Was miała może podobne obiawy?
Pozdrawim
Kasia
zrobiłam przed chwila kolejny teścik, nie mogłam się powstrzymać, jest 2 taka super, super cieniutka kreseczka...mam więc nadzieję że to jednak dzidzia
czy po 7 dniach od ewentualnego zapłodnienia sens jest robic bete?
Zwariowałam na tym punkcie doszczętnie...siedze i zastanawiam się czy tam coś jest czy nie?..ale czuję że mama maleństwo pod serduszkiem..oby to sie okazało prawdą!
pozdrawiam
Kasia
czy po 7 dniach od ewentualnego zapłodnienia sens jest robic bete?
Zwariowałam na tym punkcie doszczętnie...siedze i zastanawiam się czy tam coś jest czy nie?..ale czuję że mama maleństwo pod serduszkiem..oby to sie okazało prawdą!
pozdrawiam
Kasia
gosia_pl
wrzesniowe mamy '08
witaj Kasiu
ja bym jeszcze z ta betka poczekala, to troche za wczesnie, czasami bywa tak ze @ jednak sie pojawia (nastepuje naturalnie poronienie)
wiec lepiej sie wstrzymaj do spodziewanej @
zycze Tobie zeby to byla ta upragniona fasolka:-)daj znac za pare dni
ja bym jeszcze z ta betka poczekala, to troche za wczesnie, czasami bywa tak ze @ jednak sie pojawia (nastepuje naturalnie poronienie)
wiec lepiej sie wstrzymaj do spodziewanej @
zycze Tobie zeby to byla ta upragniona fasolka:-)daj znac za pare dni
reklama
ivi
uzależniona;) // I.2010
na zbyt wcześnie zrobionej becie wyjdzie, że nie jesteś w ciąży co może być błędnym wynikiem lub, jak pisze gosia, teraz wyjdzie Ci niewielka beta, a potem dostaniesz normalnie @.. co jest zupełnie normalne..
Generalnie jeśli bardzo się martwisz poczekaj przynajmniej z 9-10 dni od owu, a jeśli martwisz się troszkę mniej, to poczekaj do terminu @
na ból brzucha bezpiecznie mozesz brać no spę, co na kręgosłup - nie wiem..
Generalnie jeśli bardzo się martwisz poczekaj przynajmniej z 9-10 dni od owu, a jeśli martwisz się troszkę mniej, to poczekaj do terminu @
na ból brzucha bezpiecznie mozesz brać no spę, co na kręgosłup - nie wiem..