reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Ja zrobiłam test w dzien spodziewanego okresu i był dodatni :o)
do zrobienia testu zmusilo mnie akies przeczucie. Przed @ zawsze jestem nerwowa ale wtedy to byla lekka przesada hihi mialam ochote zabic jak ktos robil cos nie po mojejmysli <lol>
nie mialam nudnosci, nawet nie wiem co to znaczy, za to do 5 miesiaca bylam wrazliwa na miejsca gdzie bylo duszno, kilka razy prawie zemdlalam o_O... no ale minelo. Życze powodzenia w staraniach i samych przyjemnych objawow :)

reklama
Cóz-a ja się zastanawiam nad swoimi objawami. I troche przerażenie mnie wzięło-a co jak ta druga kreska jest prawdziwa???????? Chyba pojde wczesnie spac-zeby szybciej była 6rano i zrobiony drugi teścik.:-):-)

diabelek moja przyjaciółka miała tak, że już po samym stosunku wiedziała, że będzie z tego dzidzia. Nie starali się, ale ona poprostu wiedziała. Jakieś takie niesamowite przeczucie.

Witam Was kochane bardzo gorąco :-)
Od jakiegoś tygodnia bolą mnie ogromnie sutki :szok: ( piersi nie bola sa tylko nabrzmiale ) brodawki zrobiły sie większe i twardsze i prawie cały czas odstające :szok: Mam to pierwszy raz ,że bolą mnie sudki niewiem co jest :confused:
do @ jeszcze ok 5 dni .Mam równierz skurcze brzuszka (dolnej części )
Co sądzicie o bolących sutkach ????? pozdrawiam asia
P.S.Sudki bardzo bola jak je dotykam (zrobiły sie bardzo wrażliwe na dotyk )

dodam ze nie biore ani nie bralam zadnych lekow,tabletek anty itp.
dzos zauwazylam ze jak zapale papierosa to mnie odrzuca wogole mi nie smakuje :tak:z tego sie ciesze boprzynajmniej zaczelam mniej palic :szok::tak::-p

Pchełka wybacz, że się czepiam, ale pisze się chba sutki.:-) Pozatym sutki to właśnie piersi, a Ty chyba mówisz o brodawkach?
Co do objawów, to trudno mi się wypowiadać, bo nigdy nie miałam podobnych, ale słyszałam, że jak się jest w ciąży to bywa, że odrzuca od papierosów.

Sutki moga bolec tez przed@ i brzuszek. Kobieta ktora chce dzidzi duzo objawow moze sobie wmowic , tak bylo ze mna 8 lat temu. Ale mam nadzieje , ze u Ciebie to objawy ciazy.:laugh2:

reklama
Ja objawy miałam dopero w 6 tc, straszne mdłości. O ciąży wiedziałam , temperaturka wzrosła i utrzymywała się ponad 14 dni.
Ciąży nie donosiłam.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry