reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Witajcie dziewczyny :) dzis jest 24 nie dostalam @, dzis ide do gina, trzymajcie kciuki, troche sie boje ale trzeba strach odrzucic dla fasolki jesli rosnie w brzuszku, jak wroce to powiem co i jak

reklama
oj jak mocno trzymam kciuki!!!!! pamiętam jak sama wyczekiwałam tej chwili....
daj znać co i jak!

dziewczyny czy któras z was kupowała testy na allegro? są tanie a w aptekach zwykły test to koszt conajmniej 13 zł. wiecie coś na ich temat ?

Dziewczyny lekarz stwierdzil po badaniu ginekologicznym ze jestem w ciazy mam jeszcze poczekac pare dni i zeby byc pewna zrobic test w srode jesli nadal @ nie zawita jesli wyjdzie pozytywny to za tydzien przyjsc i powtorzy badanie i zrobi usg jejku dal mi troche nadziei, kazal nadal brac kwas i zrowo sie odzywiac brac witaminy naturalne i uwazac na siebie, troche sie boje

Dziewczyny lekarz stwierdzil po badaniu ginekologicznym ze jestem w ciazy mam jeszcze poczekac pare dni i zeby byc pewna zrobic test w srode jesli nadal @ nie zawita jesli wyjdzie pozytywny to za tydzien przyjsc i powtorzy badanie i zrobi usg jejku dal mi troche nadziei, kazal nadal brac kwas i zrowo sie odzywiac brac witaminy naturalne i uwazac na siebie, troche sie boje

:-)SUPER!!!!
Gratuluje z całego serducha i tak jak koleżanka powyżej napisała - dbaj o siebie,
Informuj na bieżąco.

My z mężem wyjeżdżamy dziś na weekend na Mazurki. Jestem właśnie w okresie płodnym a jajeczkowanie przypada mniej więcej piątek- niedziela.
Może tym razem nam się uda.;-)

reklama
Witajcie dziewczyny :-D @ nadal nie ma, w srode robie test na krew i toxo, jestem senna, brzuch nadal wzdety, sutki wrazliwe i obolale zobaczymy pozyjemy, a tobie madziu napewno sie udalo i bedziemy ci kibicowac do 10.06 a potem do porodu :-)

Do góry