reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
ja jak sie staralam juz 2 raz to bylam w 100% pewna taka urojke juz mialam.zreszta wszyscy mowili ze jestem w ciazy ze widac itd.@ spoznila sie 10 dni przy cyklach jak w zegarku.cycki strasznie urosly! boaly bardzo! dostawalam powoli mdlosci zgage i bolala mnie glowa.chcialos ie pic.sluz tez byl.tylko jakos tak u mnie kreska tylko 1 na tescie...
po tej akcji mialam w nastepnym cyklu samoistne poronienie.
dalismy sobie spokuj bylam na 30 sierpnia zapisana do gina juz wiec oqalalismy wszystko i stwierdzilismy ze poczekamy pierw jak badania porobie.i dopiero jak to olalismy to na moje urodzinki w sierpniu zaciazylam:)30 poszlam juz potwierdzic ciaze:)
takze teraz do tych staran podchodze ze tak powiem olewkowo.co ma byc to bedzie tylko sprawdzam dni cyklu i juz.

moje objawy: rano na widok jedzenia mdlosci... ale niewielkie.. tzn nie moge patrzec na jedzenie, za to wieczorem odwrotnie.... sikam czesto, poce sie strsznie w nocy.... normalnie jakbym spala w saunie.... kłóje mnie strsznie brzuch- takie uczucie jakbym miala kolke caly czas......
pozdrawiam, 2 dni temu dowiedzialam sie, ze jestem Mamusia.... oby wszystko bylo dobtze denerwuje sie.....
pozdrawiam i zycze powodzenia:-)

dzidzia214 Wielkie Gratulacje i spokojnych 9 miesięcy życzę:-):-):-)
nic się nie denerwuj, w razie niepokojących objawów nie zwlekaj i szybciutko do lekarza, będzie dobrze:tak:

A ja niestety dostałam @ po 2 tyg spoznienia. Płakałam 3 dni. Na szczescie mam wspanialego meza. Pozbieralam sie i zaczeismy na nowo starania o mala Maję lub małego Krzysia;-)

Witajcie dziewczyny :) weszlam na to forum pierwszy raz i od razu zalogowalam sie aby dowiedziec sie cos wiecej o objawach ciazy wlasnie ja jestem teraz po jajeczkowaniu i przed @ ktorej nie chce, to co zauwazylam mam od tygodnia wzdety brzuch i twarde sutki jak kamienie a przy dotyku i pieszczotach bolace, i uczucie jakbym miala od tygodnia @ tak mnie pobolewa podbrzusze prosze powiedzcie mi co mam o tym myslec ostatnia @ mialam 26.04.2007

Witajcie dziewczyny :) weszlam na to forum pierwszy raz i od razu zalogowalam sie aby dowiedziec sie cos wiecej o objawach ciazy wlasnie ja jestem teraz po jajeczkowaniu i przed @ ktorej nie chce, to co zauwazylam mam od tygodnia wzdety brzuch i twarde sutki jak kamienie a przy dotyku i pieszczotach bolace, i uczucie jakbym miala od tygodnia @ tak mnie pobolewa podbrzusze prosze powiedzcie mi co mam o tym myslec ostatnia @ mialam 26.04.2007

Ja tez mialam takie objawy, @ spozniala sie 2 tygodnie. Robilam testy negatywne ale wiesz jakie sa przygody z testami. No i niestety @ dostalam 10 maja a nie tak jak powinnam 26 kwietnia. Proponuje poczekac jeszcze do nastepnej planowanej @. jesli sie spozni zrob test. Osobiscie polecam Quick Viue z takim maluszkiem z rozowym reczniczkiem

Madziu ja @ mialam 26 kwietnia teraz jestem przed kolejna wiec wszystko prawidlowo ja opisalam tylko objawy jakie teraz mam a planowana @ mam dostac 24 maja (ktorej niechce) sutki nie przestaja bolec, wzdety brzuch, w czwartek ide do gina wiec wszystko sie wyjasni

reklama
Do góry