reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

evelinko ja śluz miałam gęsty, biały i w bardzo dużych ilościach :-) czasami był rozciągliwy jak przy owu :tak:

Madza_Dominska a robiłaś teścik :confused: tempka obiecująca :tak: trzymam kciuki :-)

reklama
Kajunia - co rozumiesz przez "duże ilości"?? to że było widać na bieliźnie/wkładkach czy to że wszystko było totalnie mokre?

ivi "duże ilości" ... jak wiesz badałam się także szyjkowo. Przy badaniu był nadmiar śluzu, było go znacznie więcej niż kiedykolwiek. Nie był już lepki ... przy badaniu miałam uczucie "bulgotania" :-p

czyli tego śluziku dużo miałaś wewnętrznie? czy też zewnętrznie? przepraszam ta tak szczegółowe opisy ale jestem strasznie ciekawa bo nie do końca jasne jest dla mnie stwierdzenie "dużo śluzu"...

ja mialam ideanto.taki bialawy.i na poczatku mialam jakby ciagle w srodku mokro a nie sucho a potem az sie wylewalo.

no tak.szyjka musi byc caly czas zamknieta do porodu chyba:)
na owulacje i dni plodne sie rozszerza i obnirza chyba:) musze sie przyznac ze akurat to moj maz lepiej wiedzial :p

LILITH no właśnie spóźnia mi się,ale tak dziwnie,bo mam sucho,szyjka mi dziś dopiero powędrowała do góry i jakby się otwierała,przytulanko było na dzień przed spodziewaną @ i nie wiem do czego to wszystko podpiąć :confused:

reklama
Do góry