reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

sreberko - pęcherzyk 17 mm :confused: :confused: :confused: może to był jakiś pseudopęcherzyk jak u mnie w zeszłym cyklu :confused:
a robiaś test :confused:

reklama
chcę odczekać jeszcze kilka dni. Może się @ spóźni:-( . Narazie cały dzień miałam w ustach smak jabłka. Nienawidze jabłek i mdli mnie od tego.

Sreberko - niemartw się na zapas. Przeczytaj dokładnie ulotkę :D. Tam chyba pisze, o ile mnie pamięć niemyli, że ułatwia zagnieżdzenie zarodka :-D
Pampuch - mnie jest od kilkunastu dni tak goraco, żechodze w krótkim rękawku i otwieram wszędzie okna :cool2: (ludzie w pracy patrza na mnie jak na idiotkę:szok: )

u mnie też zaczęło się od tego, że mi- strrrrrrrrrrrrrrrrasznemu zmarźluchowi- zaczęło być gorąco :-D

Witam Was:)
mam takie pytanko, może któraś z Was będzie umiała mi pomóc....Otóż13 stycznia br. odstawiłam tabletki-Diane35, @ dostałam16 stycznia. Kochaliśmy się z mężem bardzo często i od kilku dni mam dziwne objawy. Tj około 20-21 dc zaczęły mnie boleć piersi-tj sutki i bolą coraz bardziej-są takie ciężkie i "spuchnięte", również od kilku dni Pobolewa Mnie krzyż i czuje jakieś takie ogólne znużenie. 22 dc zrobiłam sobie test ciążowy i wyszła I kreseczka :-(Ale czy oby nie za szybko go zrobiłam???sama już nie wiem...Podczas współzycia boli mnie jakby jajnik ale tez do końca nie jestem pewna:baffled: Sama nie wiem czy to objawy przed miesiączką? Zawsze miałam cykle nieregularne i przez ostatnie 3 m-ce brałam Diane bo miałam wyniki hormonów nie takie jak należy (LH-trochę za niskie a Testosteron trochę za wysoki). Kiedy powinnam powtórzyć test? i czy nie za wcześnie zaczęły Mnie boleć piersi? zwykle takie bóle miałam dzień dwa dni przed albo wcale?!
Dziewczyny pomóżcie i powiedzcie co o tym myślicie???Bo ja już sama nie wiem a tak bardzo pragniemy dzidzi.....:-(wielkie dzięki i trzymajcie się cieplutko!!!!

moim zdaniem test był jednak za szybko zrobiony.
a tak na marginesie- spotkałam się z tym, że podobno po odstawieniu anty- łatwiej zajść. mam nadzieje,że u Ciebei się to sprawdzi.
objawy w sumie pasujące i na @ i na dzidzię. myślę,że warto powtórzyć test po kilku dniach, albo pójść na badanie z krwi- beta hcg. jest najbardziej miarodajne i najszybciej wykrywa,co jest grane :-D
3mam kciuki!!!!

Megi24 czesc! Mysle ze sie pospieszylas troche z tym testem i wydaje mi sie ze lepiej jednak robic testy kolo terminu nastepnej @ bo wczesniej to nie ma sensu, a te objawy to moga byc i na jedno i na drugie takze musisz uzbroic sie w cierpliwosc i poczekac jeszcze ten tydzien a ja bede trzymac kciuki:tak: !!! Dla pocieszenia ci powiem ze ja mam dokladnie tak samo i nawet termin ostatniej@ sie zgadza takze nie jestes sama, glowa do gory i czekam na informacje:-) ! Powodzenia!!!

Wow!!! Dziewczyny wielkie dzięki!!!!! :-):-):-) Ale to miło usłyszeć że sie nie jest samej z takim "problemikiem" :) Obyście miały rację a teścik powtórzę w przyszłym tygodniu a do tego czasu postaram się być cierpliwa i będę sie modliła oby @ nie przyszła :-D Bardzo Wam dziękuję za podtrzymanie na duchu bo kto jak kto ale kobiety rozumieją się najlepiej ;-) Dam Wam znać jak coś wyjdzie, a narazie czekam...... Buziaczki dla Was!!!! :-)

Witam dziewczyny. Jestem nowa choć często odwiedzałam te strony. Nie wiem jeszcze ja k sie tu poruszać,jak isać posty, itd. Hmm co jeszcze napisać? Ja również staram sie o fasolkę już albo dopiero pół roczku:-(

reklama
Megi24,to jak już zrobisz ten test,to szybciutko podziel się z nami (mam nadzieję pozytywną) wiadomością.

witaj Monysia:-p głowa do góry,zobaczysz że się wkońcu uda.

Do góry