Elżbietka
mother of two sons&angel
marzenatm, a moze zrób dzisiaj test?? po co czekac do czwartku?? i od razu mówiąc męzowi dasz mu w przencie test:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Elzbietko to nie mozliwe bo on pracuje w Jeleniej Gorze i jestesmy niestety na odległosc....a jeszcze wczesniej sie poklucilismy. Jedyne co mu napisalam i to jeszcze mailem to o okresie a ze był w pracy to dostalam tylko esa o tresci .."imailem?" i nic wiecej na ten temat nie pisał..nie pytał...nawet nie zadzwonił....martwi mnie to...boje sie bo chyba nasze małzenstwo sie sypie...nie wiem zabardzo co mam robić???...
Czesc Dziewczyny!
.....niestety nie jestem w ciazy... przynajmniej tak wykazał test:/
Teraz juz nic nie rozumiem?...skad u mnie te dolegliwosci?....moze za bardzo chciałam...no trudno..tak wyszło.Umowilam sie z pania ginekolog ze jesli test wykaze brak ciazy to przepisze mi tabletki na wywołanie miesiaczki. Moj maz nadal milczy wiec doszłam do wniosku ze juz najwyzszy czas pogodzic sie z rozpadem mojego malzenstwa...bardzo bardzo Wam dziekuje za dodawanie mi otuchy i nadzieji....bardzo mi to pomogło..dziekuje
Zycze Wam wszystkiego naj naj naj najwspanialszego...duzo zdrowka, radosci i przede wszystkim miłosci, słodkiego życia Dziewczyny!!!!całuje i jeszcze raz bardzo serdecznie dziekuje i pozdrawiam