reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Marzenatm - nie dam Ci zadnej recepty, bo to Wasz zwiazek i Wy wiecie najlepiej jak i czy w ogole go ratowac.

Co do mojego samopoczucia to ostatnio jestem rozdrazniona - glownie przez mdlosci i straszny bol glowy. Ale czego sie nie zniesie dla dzieciaczka:-D

reklama
Marzenatm - ty ich sie tez z pewnoscia doczekasz:-) Ja sie doczekalam w momencie, gdy stracilam juz wszelka nadzieje. A tu prosze:-D

Z tego co zrozumiałam marzeno, to Ty chciałabyś dziecka, ale zdaje się, że nie uzgadniałaś tego ze swoim ukochanym? Mylę się?

czesc Dziewczyny :) dawno mnie nie bylo i widze ze sie troszke stronka pozmieniala,na lepsze!potrzebuje pomocy... wspolzylam z moim mezem bez zabezpieczenia, a teraz dostalam okres ale martwi mnie jego obfitosc i dlugosc. zawsze mialam niesamowicieobfite miesiaczki ta to nawet nie jest w polowie tak obfita i dlugosc,normalnie 8 dni teraz tylko 5. nie wiem czy to cos tak czy to moze...ciaza. czy mozliwe jest krwawienie podczas ciazy? i moje palce spuchly, nie moge zdjac lub zalozyc obraczki,najgorzej jest rano.pomozcie,czy to moze byc ciaza?

Witaj slonko:)
Podczas ciazy mozliwe sa plamienia w terminie @ choc nie zdarza sie to jakos czesto...ponoc sa tez kobiety, ktore maja normalny okres w pierwszych miesiacach (mniej obfity).

W ciazy palce czesto puchna ale chyba nie na tak wczesnym etapie. Ja teraz na noc zdejmuje obraczke, bo wieczorami mam malo luzu i boje sie, ze potem nie sciagne:-) Ale nie wiem czy to puchniecie czy przytycie:-D

2.JPG

ja tak póki co nieśmiało, ale chyba się udało!!!!!!!!!!!!!!!! jutro będę miała wyniki bety.

reklama
Do góry