reklama
Witam Ciebie Elżbietko
dziekuje za odpowiedz, ale wiesz co mnie martwi to ze nie jeste chora a mam tem 37,3 -37,8,;sikam bardzo czesto ...tłumacze sobie to tym ze moze dlatego ze mam zimne nogi i raczki ,po wszystkim co zjem mam zgage no i zaczynam sie naprawde bac!!!!umowilam sie na wizyte do ginekologa takie profilaktyczne badaniena wtorek ..testu juz robic nie bede, moze boje sie ze wyjdzie nie taki wynik jaki bym chciala i bede zawiedzona a pozniej i tak dla potwierdzenia pojde do lekarza
przyznam sie ze teraz juz przyzwyczaiłam sie do mysli ze moge zostac mama i chyba bede badzo zawiedzona i rozczarowana jesli wynik badania bedzie inny:/ wiem ze to moze troche głupie co mowie ale tak jest
powiedz mi jaka jest szansa ze jednak jestem w ciazy???duza czy mała?
dziekuje i pozdrawiam serdeczniebardzo prosze o odpowiedz...
dziekuje za odpowiedz, ale wiesz co mnie martwi to ze nie jeste chora a mam tem 37,3 -37,8,;sikam bardzo czesto ...tłumacze sobie to tym ze moze dlatego ze mam zimne nogi i raczki ,po wszystkim co zjem mam zgage no i zaczynam sie naprawde bac!!!!umowilam sie na wizyte do ginekologa takie profilaktyczne badaniena wtorek ..testu juz robic nie bede, moze boje sie ze wyjdzie nie taki wynik jaki bym chciala i bede zawiedzona a pozniej i tak dla potwierdzenia pojde do lekarza
przyznam sie ze teraz juz przyzwyczaiłam sie do mysli ze moge zostac mama i chyba bede badzo zawiedzona i rozczarowana jesli wynik badania bedzie inny:/ wiem ze to moze troche głupie co mowie ale tak jest
powiedz mi jaka jest szansa ze jednak jestem w ciazy???duza czy mała?
dziekuje i pozdrawiam serdeczniebardzo prosze o odpowiedz...
Elżbietka
mother of two sons&angel
z tego co piszesz, to raczej duża
aczkolwiek mogą to być tez zaburzenia hormonalne.
moze jednak zrób test? bo jak ciąza jest malutko, to lekarz tez nie da ci jednoznaczenej odpowiedzi.
ale objawy masz bardzo ciążowe:-)
aczkolwiek mogą to być tez zaburzenia hormonalne.
moze jednak zrób test? bo jak ciąza jest malutko, to lekarz tez nie da ci jednoznaczenej odpowiedzi.
ale objawy masz bardzo ciążowe:-)
fantazja
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
marzenatm - test da Ci odpowiedz czy to ciaza czy cos innego a taki robiony po terminie @ zwykle wychodzi.
A lekarz na tym etapie moze nie wyczuc ciazy i sam Ci zaproponowac zrobienie testu. Wiec lepiej chyba zrobic go przed wizyta i miec pewnosc.
A lekarz na tym etapie moze nie wyczuc ciazy i sam Ci zaproponowac zrobienie testu. Wiec lepiej chyba zrobic go przed wizyta i miec pewnosc.
Elżbietka
mother of two sons&angel
marzenatm jesli pójdziesz do lekarza i powiesz mu o tych objawach, to napewno zapyta czy test robiłas.
a sam test nic nie zmieni. jak jest ciąza to jest, jak nie ma to nie
a sam test nic nie zmieni. jak jest ciąza to jest, jak nie ma to nie
dziekuje za odpowiedz,...pojde jednak jutro do lekarza i zabacze co mi powie po zbadaniu...bede zawiedziona jesli nie bede bo narobiłam sobie nadziei:/...wiecie co ja sie chyba za bardzo przejmuje, ale jak tu sie nie przejmowac gdy wracasz z urlopu wypoczeta a kolezanki z pracy mowia ze jakos zle wygladasz.. i ze marudzisz???czy one widza cos czego ja nie widze????
a jak Ty sie czujesz?pozdrawiam
a jak Ty sie czujesz?pozdrawiam
reklama
Hey dziewczyny
wlasnie wrociłam od ginia no i tak jak mowiłyscie pani doktor powiedziała ze musze zrobic test ciazowy zeby byc na 100%pewna, bo jesli to nie ciaza to moze jestem chora?test zrobie w czwartek rano i bede pewna....i mam nadzieje ze moja radosc bedzie trwac wiecznie
acha powiedziała ze mam infekcje w drogach moczowych i dostałam czopki dopochwowe..a ta infekcja tez moze byc spowodowana ciaza
ale objawy sa jak najbardziej ciazowewiec trzymam kciuki zeby ten test wykazał ze w moim brzuszku rosnie juz malenstwo!!!
....chyba moge juz powiedziec mojemu mezowi?co jak myslicie???
pozdrawiam goraco...
wlasnie wrociłam od ginia no i tak jak mowiłyscie pani doktor powiedziała ze musze zrobic test ciazowy zeby byc na 100%pewna, bo jesli to nie ciaza to moze jestem chora?test zrobie w czwartek rano i bede pewna....i mam nadzieje ze moja radosc bedzie trwac wiecznie
acha powiedziała ze mam infekcje w drogach moczowych i dostałam czopki dopochwowe..a ta infekcja tez moze byc spowodowana ciaza
ale objawy sa jak najbardziej ciazowewiec trzymam kciuki zeby ten test wykazał ze w moim brzuszku rosnie juz malenstwo!!!
....chyba moge juz powiedziec mojemu mezowi?co jak myslicie???
pozdrawiam goraco...