reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Mam nadzieje ze w moim przypadku tez tak bedzie. dzisiaj po tescie chodzilam jakas marudna ciagle plakac sie chcialo ale nie ma @ jest nadzieja ...;] 3majcie sie kolorowych mykam do lozeczka

niestety teraz juz nie ma szans wczoraj wieczorem przyszla @ :no: jest mi smutno ale jednak nie trace nadzieji i znowu bedziemy sie starac tylko tym razem nie bede tak w kolko myslala musi sie udac ! przytulanko musi byc znowu przyjemnoscią a nie mysleniem czy oby na pewno dobry dzien...

Witajcie,
ja podczas pierwszej ciązy miałam bolesne sutki i takie smieszne mrowienie w nich. brzusio mnie kłuło i nieraz miałam dośc silne skurcze jak na @. Niestety nie udało się za pierwszym razem. teraz mam cykl trwajacy okolo 20-21 dni i teraz jestem na etapie 24 dnia cyklu. 20 dnia dostałam brunatne delikatne upławy i trwaja do tej pory choc dziś już są bardzo malutkie. strasznie bolal mnie brzuch. teraz juz troche przestaje. i zastanawiam się czy to moze byc moje wymarzone dzidzi!!! jesli orientujecie sie napiszcie prosze kiedy badanie krwi moze wykryc ciąze. jest to dla mnie bardzo wazne bo im wczesniej bede o niej wiedziec tym szybciej bedzie mozna zaradzic prawdopodobienstwu poronienia.

Salineczko Witaj :-) Coś mi się wydaje, ze to fasolinka :tak::tak::tak: Test z krwi możesz spokojnie zrobić bo na pewno wykryje teraz ciążę... Betka wykrywa ciąże bardzo szybko...już pare dni po zapłodnieniu nawet :tak: I trzymam kciuki za baaardzo wysoki wynik betki :-)

witajcie kofffane :-) u mnie niestety po staremu czyli w pjedynke :-( a teraz musze zawiesic starania na ok 1-2 lat :-( wyjezdzam do hiszpani na kontrakt .. mam pytanko do elzbietki : kochana elzbietko wykryto u mnie astme (mam wielka allergie :-( ) i przepisano mi 2x dziennie po 1 tabletce do ihchalatora "ZOFIRON" słyszałam ze nie mozna go uzywac w czasie ciazy a ja mam go brac przez długi okres czasu :-( bardzo sie boje a co bedzie jezeli okaze sie ze jestem w ciazy i musze go zarzywac dalej ?? jestem przerazona zawiesilismy staranka na czas pobytu w hiszpani jednak maz bedzie do mnie przyjezdzał 1-2 w miesiacu a po 6 miesiacach przyjedzie na stale i nie moge wykluczyc wpadki ... odpisz prosze bo bardzo sie martwie pozdrawiam cieplutko asia

Dobry wieczór :-) No i znowu czekanie - 9 dni do @... Myślę ciągle o tym wyczekiwanym maleństwie, a może za dużo myślę? Trzeba się chyba zająć czymś innym...

Dopiero od tego cyklu zaczęłam mierzyć tempkę - od dwóch dni lekka zwyżka (ok. 0,2 C). A co będzie się działo, jeśli się udało?

Pozdrawiam i przesyłam całuski :-*

ja chyba zarasz oszaleje:)...co ja mam zrobic?
okres mialam 12.09 a kochalam sie 20ego tzw stosunek przerywany(bez zabezpieczenia) do tej pory utrzymuje sie bol podbrzusza i ciagle mi przyszkadza, bole głowy a jedzenie rosnie mi w ustach...rano mi niedobrze(ale nie wymiotuje)a do tego okres dostalam 8.10 ale to bardziej takie plamienie a nie typowy okres...moze to urojona ciaza????pomocy!co ja mam zrobic?

reklama
marzenatm, witaj!
jak rozumiem stosunek był tylko 20?? czy później jeszcze tez były? bo w sumie owulacja moze być w kazdym dniu cyklu, tylko według norm jest w połowie.
najlepiej zrób sobie test ciązowy, do kupienia w aptece i supermarketach tez. test zrób z porannego moczu. mozna ewent zrobic test ciażowy z krwi, tzn betaHCG, w laboratorium odpłatnie.
moze byc tak ze w ciazy, w terminie spodziewanej miesiaczki wystepuje krwawnie/plamienie.

Do góry