reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

majako witam cieplutko i życze dorodnej fasoleczki :)

No i niestety :-(
Jestem na forum dopiero dziś - mało czasu ostatnio, w pracy trzęsienie ziemi... ale @ już się kończy, nowe starania czas zacząć... oczywiście wierząc w cud wbrew wszystkiemu - zrobiliśmy test ;-) zgodnie z przypuszczeniami - kreseczka jedna (fuj!)

To dopiero była pierwsza próba, ale smutno mi jakoś. Mam nadzieję, że w tym miesiącu będzie lepiej (tzn. najlepiej).

Pozdrawiam Was wszystkie bardzo gorąco. :-)
M.

reklama
majako, pierwsza próba to jeszcze nie koniec świata;-) . tutaj jest sporo dziewczyn zaprawionych w bojach, wiec zapraszam an wątek główny!!

pchełko, te sine wargi sromowe mogą być objawem ciązy:tak: a to dlatego ze w ciązy narządy rodne kobiety sa dużo mocnij ukrwione, a to nadaje taki wlasnie kolor

Hej. Jasne, że to nie koniec świata. Tak sobie tylko po cichutku myślałam (a może i całkiem głośno ;-), że pójdzie rach-ciach!
Ale będzie ok - prędzej czy później - uda się!
Pa :-)

Witajcie wielkie gratulacje pchelce ktorej pojawily sie dwie kreseczki ;)))
U mnie wlasnie 27 dzien cyklu @ pojawia sie zazwyczaj 31-31 ale oczywiscie nei wytrzymalai i zrobilam test w 25 dniu ...jaki wynik...jedna kreseczka!!! a mialam taka nadzieje :( POwiedzcie mi czy mogl wyjsc zly...czy mogło byc za wczesnie na test...???:confused:

WITAJCIE DZIS POWINNAM DOSTAC @ :-( ZOBACZYMY czy test dobrze pokazał !! brzusio mie boli jakbym miałą zaraz dostac :-( ale w 1 ciazy tez mnie tak bolał zobaczymy mam nadzieje ze test sie nie mylił i @ nie przyjdzie .pozdrawiam was koffane goraco asia

witaj kochana elzbietko :-) niestety @ przyszła dokładnie 28 dnia cyklu :-( tylko niewiem dlaczego test pokazał mi ciaze -był pozytywny az 2 testy !!dalej mierze temperaturke czy powinnam to robic jak mam miesiaczke ??? temperaturka jest wysoka 37,1 w czsie @ czy taka powinna byc ?????? jestem troszke załamana tymbardziej ze mój ukochany mąz ma dzis urodzienki i chciałam mu zrobic niespodzianke w postaci pieknych 2 kreseczek :-) ale nie udało sie :-( zacznemy w przyszłym miesiacu :-) powiedz mi koffana jaka powinna byc temperaturka i czy mam mierzyc w czasie @ ???pozdrawiam asia

pchełko, to zależy gdzie mierzysz temoke. ja mierzyłam w ustach, to w trakcie @ tez mierzyłam. jak w pochwie, to nie bardzo, bo można wprowadzic stan zapalny ( w trakcie @ szyjka sie lekko rozwiera). a z tymi wartościami temp i @, to róznie bywa. z zasady spada przed @, a czasami w dniu@ lub 2 dnia cyklu.
ale może być i tak ze jest i ciąza i krwawienie:eek:

reklama
Do góry