reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

majako witam cieplutko i życze dorodnej fasoleczki :)

No i niestety :-(
Jestem na forum dopiero dziś - mało czasu ostatnio, w pracy trzęsienie ziemi... ale @ już się kończy, nowe starania czas zacząć... oczywiście wierząc w cud wbrew wszystkiemu - zrobiliśmy test ;-) zgodnie z przypuszczeniami - kreseczka jedna (fuj!)

To dopiero była pierwsza próba, ale smutno mi jakoś. Mam nadzieję, że w tym miesiącu będzie lepiej (tzn. najlepiej).

Pozdrawiam Was wszystkie bardzo gorąco. :-)
M.

reklama
majako, pierwsza próba to jeszcze nie koniec świata;-) . tutaj jest sporo dziewczyn zaprawionych w bojach, wiec zapraszam an wątek główny!!

pchełko, te sine wargi sromowe mogą być objawem ciązy:tak: a to dlatego ze w ciązy narządy rodne kobiety sa dużo mocnij ukrwione, a to nadaje taki wlasnie kolor

Hej. Jasne, że to nie koniec świata. Tak sobie tylko po cichutku myślałam (a może i całkiem głośno ;-), że pójdzie rach-ciach!
Ale będzie ok - prędzej czy później - uda się!
Pa :-)

Witajcie wielkie gratulacje pchelce ktorej pojawily sie dwie kreseczki ;)))
U mnie wlasnie 27 dzien cyklu @ pojawia sie zazwyczaj 31-31 ale oczywiscie nei wytrzymalai i zrobilam test w 25 dniu ...jaki wynik...jedna kreseczka!!! a mialam taka nadzieje :( POwiedzcie mi czy mogl wyjsc zly...czy mogło byc za wczesnie na test...???:confused:

WITAJCIE DZIS POWINNAM DOSTAC @ :-( ZOBACZYMY czy test dobrze pokazał !! brzusio mie boli jakbym miałą zaraz dostac :-( ale w 1 ciazy tez mnie tak bolał zobaczymy mam nadzieje ze test sie nie mylił i @ nie przyjdzie .pozdrawiam was koffane goraco asia

witaj kochana elzbietko :-) niestety @ przyszła dokładnie 28 dnia cyklu :-( tylko niewiem dlaczego test pokazał mi ciaze -był pozytywny az 2 testy !!dalej mierze temperaturke czy powinnam to robic jak mam miesiaczke ??? temperaturka jest wysoka 37,1 w czsie @ czy taka powinna byc ?????? jestem troszke załamana tymbardziej ze mój ukochany mąz ma dzis urodzienki i chciałam mu zrobic niespodzianke w postaci pieknych 2 kreseczek :-) ale nie udało sie :-( zacznemy w przyszłym miesiacu :-) powiedz mi koffana jaka powinna byc temperaturka i czy mam mierzyc w czasie @ ???pozdrawiam asia

pchełko, to zależy gdzie mierzysz temoke. ja mierzyłam w ustach, to w trakcie @ tez mierzyłam. jak w pochwie, to nie bardzo, bo można wprowadzic stan zapalny ( w trakcie @ szyjka sie lekko rozwiera). a z tymi wartościami temp i @, to róznie bywa. z zasady spada przed @, a czasami w dniu@ lub 2 dnia cyklu.
ale może być i tak ze jest i ciąza i krwawienie:eek:

reklama
Do góry